Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!!!!

kupiłam wozek ze zbyt mala gondola!!! pomocy!!!!

Polecane posty

Gość !!!!!!
a co to jest za wozek? i czy jest ciezki? mam wade kregoslupa i nie moge dzwigac a mieszkam wysoko bez windy. no i dlatego skupilam sie na wadze wozka

Gość gość
U mnie gondola ma 95 cm długości i jest to wózek Darex Matrix a że moja córka urodziła się mając 60 cm długości więc wygrałam kupując ten wózek :)

Gość gość
a nie możesz oddac wozka i wymienic go na inny? wiekszy?

Gość gość
U mnie to jest concord sleeper (pytałaś co to za wózek) z gondolą 88 cm

Gość gość
ogromna ta gondola a i wozek niczego sobie:)

Gość gość
ten matrix to kiepski wybór zobacz jaką ma tapicerkę, najtańszy szajs

Gość gość
ja swojego syna przeniosłam do spacerówki jak miał 4 mce, w gondoli nam się coś urwało i musiałam. Dzisiaj ma 6,5 mca teraz już siedzi w niej, przedtem leżał na płasko :)

Gość gość
no wlasnie chyba go wymienie. kupiony zostal w sobote. tylko nie wiem na co :( duza gondola ale lekki taki wozek potrzebuje

Gość gość
concord to nie na moja kieszen :)

Gość gość
Mój darex Matrix nie należy do najpiekniejszych ale pomimo że na oku miałam z wyższej półki , okazało się że gondolki mają malutkie a mnie zależało na obszernej gondoli i dużych pompowanych kołach. Tapicerka nie jest piękna (lekko połyskliwa) ale sprawdziła się na każdym mrozie, ulewie i co mi się podoba to to że wózek jest tak solidny i dobrze zbudowany że mogę spokojnie w największą wichurę wyjśc z dzieckiem na miasto (gdybym musiała) a błota, śniegi i deszcze mamy już za sobą. Jest duża wada tego wózka (jedyna) ..Jest ciężki więc dla autorki odpada.

Gość gość
a musisz wnosic cały wozek po schodach? moze tylko odpinaj gondole a stelaż zostawiaj i przypinaj go jak rower specjalną smyczą z blokadą

Gość !!!!!!
no wlasnie musze pomyslec o wnoszeniu wozka "na raty" ale stelaza nie zostawie na klatce bo raz nie mam do czego przypiac a dwa ze zlodziejstwo sie panoszy w mojej okolicy

Gość gość
Moim zdaniem bez powodu panikujesz. Ta bexa wygląda naprawdę ok. I nie ma co się podniecać tymi gondolami, bo i tak więcej czasu się użytkuje spacerówkę. A na nią mało kto zwraca uwagę przy zakupie. A jest dużo ważniejsza. Już półroczne dziecko spokojnie z gondoli przeniesiesz do siedziska. Byle miało porządny pokrowiec zakrywający i duży daszek chroniący od słońca czy wiatru. Dlatego właśnie tak sobie chwalę el nino. Zobacz jak wygląda jego spacerówka.

Gość gość
Miałam Callisto carry cot Lali Berlin i choć lekki musieliśmy go odsprzedać bo właśnie gondola okazała się za mała. Niespodziewanie kuzynka zaproponowała nam na próbę Matrixa po swoim synku na dwa tygodnie (była zima) i ten tani wydawałoby się zwyczajnyw wózek prowadził się lepiej i był trwalszy (materiał) niż ten co mieliśmy więc kupiłam od kuzynki za połowę wartości. Ja też mam kłopoty z kręgosłupem dlatego wózka nie nosiłam tylko zjeżdżałam nim o schodach a w górę wciągałam (pompowane koła super to umożliwiały bez turbulencji), można też wziąć malca do nosidełka na siebie a wózkiem zjechać tak jak pisałam.

Gość !!!!!!
no walsnie ja pojechalam po el nino i teraz zaluje ze sie dalam odwiesc od tego pomyslu. ale sprzedawca mowil o jakiej wadzie spacerowki ktora ma zostac poprawiona dopiero za jakis czas i podsunal nam te bexe jako alternatywe

Gość gość
jakie wadzie? ciekawa jestem:-) póki co jestem mega zadowolona.

Gość gość
A to trzeba było zaczekać i poczytać o tej wadzie na necie . Chyba nie po to sprzedają żeby płoszyć klienta? Pewnie te drugie wózki nie schodziły dobrze

Gość !!!!!!
ja zadnej wady na internecie nie znalazlam. chodzi o cos z oparciem w spacerowce. niestety nie dopytalam o szczegoly ale chyba o sznureczki do regulacji oparcia. ta bexa raczej im schodzi bo nie jest droga i inne osoby tez ogladaly ten wozek raczej z zamiarem kupna. el nino na sklepie nie mieli i moze nie chcialo im sie zamawiac

Gość gość
no sznureczki są do regulacji oparcia. I takie to średnio wygodne, ale idzie się przyzwyczaić. Samo się nie rozpina jeśli o to chodzi;-) Każdy wózek będzie miał jakieś wady. Na Twoim miejscu bym nie kombinowała i została w z tym co masz.

Gość !!!!!!
pewnie zostane z ta bexa bo kupilam go w miescie 50 km od miasteczka w ktorym mieszkam i juz nie mam sily na takie wyprawy. zobacze jak dlugo ta gondola posluzy i ewentualnie sprzedam go zima i kupie lepsza spacerowke ktora rozklada sie calkiem na plasko i ma dobra oslone przed mrozem i wiatrem

Gość gość
wy jestescie potrzepane ze 6 miesieczne niemowlaki wywalacie z gondoli :o

Gość gość
nie jestesmy potrzepane. jak gondola ma 74 cm to jak chcesz tam dziecko wieksze wcisnac? teraz jest taki trend w wozkach ze gondolki sa male

Gość gość
normalnie, trzeba kupowac wozki z duzymi gondolami. moje dziecko mialo z gondola ok 80 cm i jezdzilo prawie 9 miesiecy w niej. nie wyobrazalam sobie niemowlaka do spacerowki w srodku zimy przerzucac :o

Gość gość
i ja w spacerówce przed słońcem używam parasolki, przecież daszek się nagrzewa... a ty koleżanko swoje możesz nawet do 2 lat w gondoli ja go przeniosłam jak miał 4 mce i wyobraź sobie, że nic mu się nie stało.

Gość gość
wozek oprocz duzej gondoli musi spelniac tez wiele innych kryteriow. a najczesciej jest tak ze te z duza gondola to albo badziewie albo kosztuja nie wiadomo ile

Gość gość
matko jedyna 4 miesiaczniaka w spacerowce wozila :o :O moze niedlugo noworodki zobaczymy w spacerowkach no bo po co do gondoli je pchac. ? matko

Gość gość
jeszcze więcej wykrzyknikow bo ludzie się nie wczuli. Co za żenada.

Gość gość
po co wlazisz na tematy skoro interesuje cie tylko obrazanie innych? sama jestes zenujaca

Gość gość
ja miałam wózek z firmy bexa dziecko jeżdzilo w nim do 8 m-ca. Więc nie wiem czy aż taka mała ta gondola.Mi się wydawało że jest jedną z większych