Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość !!!!!!

kupiłam wozek ze zbyt mala gondola!!! pomocy!!!!

Polecane posty

Gość !!!!!!
o to mnie pocieszylas :)

Gość gość
teraz tak licze i nawet dłużej bo urodził sie w lipcu a do spacerówki przeszedł w marcu. Więc luz gondola jest naprawdę fajna. Nie ma co panikować.

Gość gość
Tak jak pisalam,wszystko zalezy jak duzy bedzie twoj synek :)jesli w.wieku 4 msc bedzie mial 74 cm tak jak moj to sie nie zmiesci,a nawet jesli to bedzie mu niewygodnie. I jak ktos sie burzy,tak 4 miesieczne dzieci jezdza.w.spacerowkach!burz sie dalej gosciu,ale nikt malucha nie sadza. Leza na plasko albo w pozycji pollezacej. Sa juz ciekawe swiata i same sie podciagaja jak leza na plasko.

Gość gość
Spokojnie, ja bym nie panikowała. Gondolka wydaje się być malusia, bexa akurat do najmniejszych nie nalezy.

Gość gość
!!!!!! a wiesz, że waga wózka nie ma nic wspólnego z noszeniem go po schodach? Ja też mam zmasakrowany kręgosłup (jestem po operacji) i nie mogę dźwigać. Chciałam kupić lekki wózek, żeby móc go wnosić jakimś cudem. Na szczęście trafiłam na super sprzedawce, który doradził mi wózek ciężki, który bez problemu wciągam po schodach na tylnych kołach (tak też go sprowadzam). Pokazał mi też lekki wózek, którego nie dało się wprowadzić tym sposobem, bo nie miał amortyzacji dobrej i koła piankowe. Suma sumarum mam ciężki wózek i dźwigam 100 razy mniej niż jakbym miała lekki, który musiałabym wnosić.

Gość gość
Te gondole tylko się wydają takie małe. Ja miałam i mam X-Landera, córka urodziła się spora, bo mierzyła 60 cm i mimo podobno "mikroskopijnej" gondoli pojeździła w niej pół roku oczywiście w kombinezonie i innych dodatkach

Gość qwerty1989
a co nie widzialas noworodka w spacerowce?bo ja tak.wczoraj bylam w galerii handlowej i wyobraz sobie ze widzialam 3mamy ktore wiozly wlasnie swoje dzieci w spacerowkach.zreszta ja tez w spacerowce woze a moj syn ma 2 mce tylko.wlasnie dzis skonczyl;p

Gość gość
Wszystko zalezy ile cm bedzie mialo dziecko.tak jak ci pisalam,jak twoj bedzie mial 74 w wieku 4 miesiecy to go tam juz nie zmiescisz.tak jak i ja. I ktos sie burzy,ze 4 miesieczniak w spacerowce.tak jezdza takie dzieciaczki w spacerowce!na plasko albo pollezaco. Juz w tym wieku sa ciekawe swiata i czesto w gondoli sie podnosza trzymajac za boki!w spacerowce mozna przypiac pasami. Jak dziecko tylko spi na.spacerach to mu i gondola.starcza,a jak juz chce ogladac swiat to w.gondoli tylko chmury widzi.

Gość kamilaaaaaaaaaaaa
dziewczyny a czym przykrywacie dzieck w gondoli? kołderką czy korzystacie może ze śpiworkow? słyszalam ostatnio ze spiworki to lepsza opcja i tak sie zastanawiam wlasnie... korzystacie? jaką markę polecacie? ogladalam spiworki gro company i przypadly mi do gustu, ale zastanawiam sie czy to dobre rozwiązanie, czy moze jednak kolderka

Gość Marika111
ja używam śpiworki gro company, powiem Ci że póki co jest super, nie wiem jak będzie zimą ale w teorii jest na cały rok te ubranko. Dobrze się pierze i ma zapiecia i sie dziecko nie rozkopuje ani nic :) I wydaje mi sie, ale chyba nie tylko mi bo czytalam inne fora, że lepiej na sen wplywa takie ubranko, jak masz pytania to pisz! pozdrawiam

Gość gość
Marika śpiworek to nie ubranko, ale wiem o co Ci chodzi hehe ;))) ale zgodze sie co do spiworków Gro. Moim zdaniem super :) śliczne, ciepłe i praktyczne.