Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak25

dziewczyna z którą się umawaim zaitała że jest samotna matką

Polecane posty

Gość chlopak25

moja dawna koleżanka z pracy powiedziała, ze ma 3 letniego syna i jeszcze jedna znajoma potwierdziłą x nie chce mieć z nią nic wpólnego (z dziewczyną z którą się spotykam)

Gość gość
a dlaczego nie chcesz? Co to ma do rzeczy? Musiała Ci mówić że ma dziecko?

Zostaw ją. Jesli rozpoczela zwiazek od klamstw, to nie wrozy dobrze. Do odpowiedzi powyzszej osoby: Tak k***a, to jest istotna informacja, ze kobieta ma dziecko z poprzedniego zwiazku, a jesli zataja takie informacje to juz jest bardzo konkretny powod zeby ja kopnac w d*pe. Co ona ma wtedy do zaoferowania? Szczerosci nie ma, nie bylo od poczatku.

" Co to ma do rzeczy? Musiała Ci mówić że ma dziecko?" Chyba sobie kpiny stroisz kobieto (podejrzewam, ze jestes kobieta). Wasza pokretna kobieta logika. Oczywiscie jesli Ty bylabys z facetem, ktory mialby dziecko z poprzedniego zwiazku i zatail te informacje, nie mialabys niz przeciwko? Takie pierdoły to mozesz pociskac ludziom z obnizonym ilorazem inteligencji, moze to kupią.

W przypadku związku zataić to sobie można popalanie papierosów po kątach, a nie fakt, ze ma się dziecko. Może facet nie chce być ojcem i co wtedy? Będzie dzieciaka chowała w szafie?! A brak szczerości w podstawowych kwestiach już od początku też raczej słodkiej przyszłości nie wróży...

Gość nie kochaj tomka bo ma rebionk
slusznie.. mnie chlopak tez nie powiedzial ze ze to nie randka tylko wywiad ABW tez z nim nie chce miec nic wspolnego

Gość gość
Ja mam dziecko i jak poznałam faceta z którym obecnie się spotykam , bardzo bałam się mu o tym powiedzieć :( Ale mu powiedziałam , że to moje dziecko i myśle , że to dla tego teraz tylko się spotykamy a nie jesteśmy w związku . Który normalny facet chciałby dziewczyne z dzieckiem , jeszcze jak by ściemniała coś ... odrazu widać , że chce Cie w coś wkręcić

"W przypadku związku zataić to sobie można popalanie papierosów po kątach, a nie fakt, ze ma się dziecko. Może facet nie chce być ojcem i co wtedy? Będzie dzieciaka chowała w szafie?! A brak szczerości w podstawowych kwestiach już od początku też raczej słodkiej przyszłości nie wróży..." Jedna z nielicznych normalnych kobiet.

Gość gość
mnie też chłopak, z którym się umawiałam, nie powiedział, że jest r****czem osiedlowym :(

Gość gość
Moim zdaniem kobieta nie powiedziała że ma dziecko bo byś pewnie się nie umówił z Nią.A tak umówiłeś się i co przez to że ma dziecko nagle zrobiła się brzydka albo głupia

Gość gość
A skąd wiesz o co chodziło tej dziewczynie? Może chciała się pospotykać z nim nie mając nic poważniejszego na myśli. Musiała się zaraz z dziecka spowiadać? A chłopaczek pewnie też jej od razu wyznał wszystkie swoje grzechy co? I nie wiadomo ile razy się spotkali a ty się zaraz pienisz. Mógł mówić, że szuka dziewicy a nie teraz oszukany się czuje, a niby dlaczego oszukany, zapytał ją o to czy ma dziecko? Nie zapytał, więc niech nie zwala na nią winy jakiej nie było, jest tylko jego pomyłka i tyle. Nikt na 1 spotkaniu nie zagląda sobie w zęby i w dowód. Wkurzasz mnie.

"Moim zdaniem kobieta nie powiedziała że ma dziecko bo byś pewnie się nie umówił z Nią." Tak i mialby do tego prawo, za to ona chciala go OSZUKAC ukrywajac bardzo istotne sprawy dotyczace swojego zycia, po to aby zaakceptowal ja taka JAKA NIE JEST. A to jest zwykle s*******nstwo. "A tak umówiłeś się i co przez to że ma dziecko nagle zrobiła się brzydka albo głupia" Tak jesli klamie w istotnych sprawach to mysle, ze jest glupia, madry czlowiek wie, ze klamstwem, oszustwem i tym podobnymi praktykami nic dobrego sie nie osiagnie.

Może pokochać dziecko jak swoje, równie dobrze może odwrócić się na pięcie i odejść- to jego decyzja. Ale musi mieć prawo wyboru i wiedzieć zanim się na cokolwiek zdecyduje: poznając i wiążąc się z matką decyduje się również na jej dziecko- to chyba powinien od początku o nim wiedzieć?! Idiotyczne porównanie do przesłuchania ABW- jeśli nie robi komuś różnicy czy przyszły życiowy partner ma w domu dzieci, małżonków czy kogo tam jeszcze to nie mam pytań.

Gość gość
Wojownik Kobieta która ma dziecko powinna na czole napisać sobie tak mam dziecko z innym nie umawiaj się zemną

" zapytał ją o to czy ma dziecko? Nie zapytał, więc niech nie zwala na nią winy jakiej nie było, jest tylko jego pomyłka i tyle." WINA JEST PO JEJ STRONIE, powiem wiecej podejrzewam ze zrobila to UMYSLNIE. Wiadomo, ze mowi sie o istotnych sprawach, myslisz, ze poki sie o cos nie zapyta, to druga osoba nie musi tego mowic? Kompletny bezsens! Pewne rzeczy sie zaklada, a jesli sa nietypowe to sie o nich mowi, a nie czeka az ktos sie o to zapyta. ( a samotna matka z dzieckiem jest nietypowa ) Podam Ci przyklad: Jesli bylbym muzulmaninem, mial 3 zony i zaczalbym sie z Toba umawiac to wedlug Twojego typu myslenia wina jest po TWOJEJ stronie bo nie zapytalas czy przypadkiem nie jestem muzulmaninem z 3 zonami? Krotko mowiac, p********z bezsensu.

Gość gość
Wojownik uposledzona istota siedzaca na babskim forumie

Gość gość
Może zapytaj Jej wprost dlaczego ukryła to przed Tobą .

"Wojownik Kobieta która ma dziecko powinna na czole napisać sobie tak mam dziecko z innym nie umawiaj się zemną" Kobieta, ktora ma dziecko powinna byc szczera, tak jak kazda inna kobieta wkraczajaca zwiazek i kazdy inny mezczyzna wkraczajacy w zwiazek. Bez tego nie ma zwiazku, sa tylko pozory, klamstwa i manipulacje. Taka kobieta powinna powiedziec, ze ma dziecko, a to oczywiscie nie mowi "nie umawiaj sie ze mna" tylko stawia sprawe w prawdziwym swietlie bez zatajania informacji o swoim zyciu. Powiem wiecej, gdybym umawial sie z kobieta, ktora oszukiwalaby mnie co do tego, ze ma dziecko to od razu bym ja zostawil i na pewno nie zaakceptowal ani jej , ani dziecka ZE WZGLEDU NA JEJ KLAMSTWO. Jesli od poczatku bylaby szczera to mialaby szanse i jesli zalezaloby mi na niej to moglbym byc z nia i jej dzieciakiem, ale klamstwo juz na starcie spaliloby ja w moich oczach. Proste?

Gość gość
Wojownik Tak od dzisiaj się pytam facetów czy nie ma 3 żon a i może jakieś dzieci przy okazji są chore to co Ty piszesz

Nie musi sobie nic pisać na czole- sorry ale brzmi to jakby miała się wstydzić swojego dziecka. A tego nikt nie pisze- czytaj ze zrozumieniem. I nie każdy może chcieć stać się zaraz rodzicem- i to też należy szanować, czy zaraz napiszecie jaka z niego świnia?! Już widzę z jaką ochotą przyjmujecie w swe ramiona dzieci faceta, z którym próbujecie się związać, a o których wybranek zapomniał powiedzieć.. łatwo jest oceniać.

"Wojownik uposledzona istota siedzaca na babskim forumie" Uposledzona w pewnym sensie istota to osoba, ktora wymyslila to zdanie wyzej, nie majac ZADNYCH argumentow w dyskusji, ani zadnych argumentow na potwierdzenie tezy o moim uposledzeniu.

"Wojownik Tak od dzisiaj się pytam facetów czy nie ma 3 żon a i może jakieś dzieci przy okazji są chore to co Ty piszesz" Nie zrozumialas ironii i sensu mojego przekazu, przykro mi z tego powodu. Polly dobrze prawisz, przydaloby sie wiecej tak racjonalnie myslacych kobiet

Gość gość
Zrozumiałam i to bardzo dobrze,żaden facet sie nie przyzna do tego że ma byłą żonę na pierwszej randce

Gość gość
na pierwszej randce zapoznawczej powinno się mówić o tak istotnych kwestiach, żeby potem nie było jakiegoś "ale"

Gość gość
Heh, szkoda ze dziewczyny tak sie oburzaja, brzydko o nas kobietach swiadczycie. Chlopak ma pelne prawo byc wkurzony skoro zataila cos tak waznego. Jest oczywiscie roznica miedzy regularnym spotykaniem sie i zatajeniem takiej informacji a zatajeniem na pierwszej randce, niemniej jednak facet nie musi chciec sie z samotna matka wiazac tak czy inaczej, jego sprawa ;)

Gość gość
To zawsze wychodzi potem przez swoje 34 lata spotkałam nie jednego takiego faceta.

A w czym jest gorsza Dziewczyna z dzieckiem niż Panna?? Moim zdaniem dziewczyna z dzieckiem jest bardziej odpowiedzialna i bardziej poważnie myśli o związku. Panna to Panna ma inne podejście do związku bardziej dla zabawy niż związku. Oczywiście różni są osoby i różne mają podejście do życia czy związku.

"Zrozumiałam i to bardzo dobrze,żaden facet sie nie przyzna do tego że ma byłą żonę na pierwszej randce" Jak spotykasz sie z facetami bez jaj, to mozliwe ze zaden z nich tak nie postapil. Czlowiek z zasadami stawia sprawe jasno juz na starcie, a nie gra w gierki manipulacji i klamstw z osoba, z ktora potencjalnie moglby wspolnie zyc

To nawet nie chodzi o racjonalizm, ale do wszystkich wieszających psy na człowieku mam pytanie: Czy naprawdę nie robi to dla Was żadnej różnicy, że osoba z którą chcecie się wiązać ma dzieci? Czy to jest na tyle błaha sprawa, ze można ją sobie ot tak przemilczeć?

Gość gość
prawda po to by wiedzieć na czym się stoi. Ja jak dawałem ogłoszenie na kanałach to pisałem że jestem 40stoletnim żonatym,dzieciatym facetem. Panie które odpowiadały na ogłoszenie wiedziały z kim się zadają.