Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yookoo

Jestem załamana i rozczarowana ponieważ mój syn okazał się być homoseksualistą

Polecane posty

Gość yookoo

Mimo, że jest już dorosły, sam mieszka i się utrzymuje to czuję smutek i rozczarowanie. Mój syn związał się z transseksualistką w czasie kuracji hormonalnej. Mówił, że ją bardzo szanuje i kocha oraz, że to coś na dłużej, nie jakaś zabawa bo inaczej by mi jej nie przedstawił. Boję się jak mąż zareaguje gdy się dowie. Jest mi teraz ciężko na duchu, nie mogę o tym przestać myśleć, przykro mi.

Gość gość
zabij syna i tą trans!

Gość gość
pedał w rodzinie masakra współczuję ci :o

Gość gość
To na pewno nie łatwe, ale lepiej dla Waszej rodziny jak Ty i mąż zaakceptujecie ta sytuację, Syn jest dorosły i zrobi co zechce, a ucierpieć mogą przede wszystkim wasze relacje. Zastanówcie się czy warto.

Gość gość
a jak jest w trakcie kuracji to jest on czy na? serio pytam bez złośliwości. niby już nie facet ale jeszcze nie kobieta przecież.

Gość wyalienowana Ula
dla mnie najważniejsze jest szczęście dziecka ,a nie reakcja męża czy otoczenia , gdyby to padło na mojego syna spytałabym tylko czy jest szczęśliwy , gdyby potwierdził szczęśliwa byłabym i ja.

Czy to tylko o Was chodzi? Rany, czy to nie jest najwazniejsze zeby syn byl szczesliwy? Wy juz mieliscie swoje zycie, wybraliscie drogi i o ile to nie jest tania prowokacja, dajcie mu wybrac swoja :/ Jaki ten nasz polski kraj jest, sto lat za murzynami jeszcze..

Gość yookoo
Ta transseksualistka urodziła się biologicznie chłopcem ale nigdy się nim nie czuła, od zawsze wiedziała, że jest dziewczyną i dążyła do tej zmiany. Z tego co wiem to nie miała łatwego życia, wsparcia w rodzinie. Dość młodo zaczęła przyjmować żeńskie hormony płciowe, ubiera się, maluje, czesze i wygląda jak dziewczyna, jest nawet bardzo ładna i zadbana ale ciągle przed operacją narządów płciowych. Jakoś to dla mnie wstrząs.

Gość wyalienowana Ula
powtarzam , Ty swoją drogę już wybrałaś , młodość przeżyłaś , daj chłopakowi być szczęśliwym i nie pytaj czemu .

Gość omójboshhh
jak wygląda ich sex o.O

Gość omójboshhh
patolaaa

Gość gość
No ale skoro jest z transeksualistka to tak jakby byl z kobieta, wiec gejem napewno nie jest. a poza tym jakíe to ma znaczenie. liczy sie jego szczescie przecież.