Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekochana_taki_los

jestem seksoholiczką

Polecane posty

Gość gość
"Pudź tu do mnie dziecko pudź, upój moją starczą chuć..." jak śpiewał Piotruś Fronczewski :D

Gość stary gość
sexy wrzuć na luz :) nie warto się przejmować. Miłego burzowego dnia i niższych temperatur

Gość gość
Szkoda ze moja dziewczyna nie jest taka seksoholiczka bo moj poped jest tez przeogromny. A ona po 2 razach wymieka a o czestym lizaniu piczki tez nie.chce slyszec

Gość gość
Cieszcie sie ze macie w domu zone ktora wam daje a nie taka co siedzi na kafe i tylko pieprzy o sexie :D

Gość WykwalifikowanySprzatacz
Szkoda ze moja dziewczyna nie jest taka seksoholiczka bo moj poped jest tez przeogromny. A ona po 2 razach wymieka a o czestym lizaniu piczki tez nie.chce slyszec

Co do gościa, to tak ciesz, się, że Ci żona "daje" bądź Ty "dajesz". Jeśli seks jest dla Ciebie dawaniem przez kobietę, to współczuję "udanego " pożycia małżeńskiego. Do Twojej wiadomości kobiety czerpią dużo więcej przyjemności z seksu niż mężczyźni, co jest naukowo udowodnione, więc nie ma mowy o dawaniu :P

Gość Dżepetto
No nie wiem czy udowodnione, mnie nikt nic nie udowodnił ;) Czerpię z seksu całkiem sporo jak starego dżepetta.. Nawet więcej niż niejedna bladoruda ukłuta moim drewnianym orężem..:D

Gość Dżepetto
Aha.. Czemu podejmujesz dyskusję z maluczkimi...? Nie się bawią w swojej maleńkiej piaskownicy i obsypują piaskiem.. :)

Cześć Dżepetto :) A nie wiem tak jakoś wyszłam spod zimnego prysznica i mnie wzięło :P No wiesz, naukowcy już dowiedli co mieli dowieść, zresztą co tu dożo mówić, nie masz wielokrotnych orgazmów, więc mam lepiej :D

Gość Dżepetto
Lubisz zimne prysznice.. ? Czy jesteś tak napalona, że to okresowa konieczność.. ? ;) Wiem, wiem w wielokrotynych orgazmach i (u)dawaniu jesteście bezbłędne..:D Nam pozostaje jeden, kosmiczny ..i nie da się go improwizować... I nie jest to wcale kwestia naszej wrodzonej, męskiej szczerości.. To natura tak nas wrobiła..

Gość Dżepetto
Zmieniłaś się już w ogrzycę..? Czy nadal jesteś piękną księżniczką.. Bo nie pamiętam za bardzo ci się wydarzyło ostatniej nocy..;)

O wypraszam sobie, kto udaje ten udaje, po co mam udawać? Wtedy facet skończy, bo mnie zadowolił i guzik z tego będę mieć :P Brałam zimny prysznic ze względu na ponad 35 stopni w cieniu w dzień :)

Gość Dżepetto
Zmieniłaś się już w ogrzycę..? Czy nadal jesteś piękną księżniczką.. Bo nie pamiętam za bardzo ci się wydarzyło ostatniej nocy..;)

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] jestem seksoholiczką Co do gościa, to tak ciesz, się, że Ci żona "daje" bądź Ty "dajesz". Jeśli seks jest dla Ciebie dawaniem przez kobietę, to współczuję "udanego " pożycia małżeńskiego. Do Twojej wiadomości kobiety czerpią dużo więcej przyjemności z seksu niż mężczyźni, co jest naukowo udowodnione, więc nie ma mowy o dawaniu jezyk.gif ------------------ chce wszystkich przestrzec o tym ze to pisze forumowa trolica.Wczytajcie sie w jej kilka postow.Ot chocby ten tu"jest naukowo udowodnione....".Seksizm i glupota w jednym.Jezeli nie-to oczekuje wyczerpujacych odpowiedzi nt.przyzadow i skali ocen jakich uzyto do tych doswiadczen.

Gość gość
"jestem seksoholiczką O wypraszam sobie, kto udaje ten udaje, po co mam udawać? Wtedy facet skończy, bo mnie zadowolił i guzik z tego będę mieć jezyk.gif Brałam zimny prysznic ze względu na ponad 35 stopni w cieniu w dzień "------------------ten post jest wyjatkowo tendencyjny i lobbystyczny.Wyraznie sugerujesz swoja wyzszosc nad innymi z tytulu posiadania...wody i lazienki we wlasnym lokum.Ja przeciw takiemu protestuje i to stanowczo.

Gość gość
szczegolnie w te upaly teraz jak ja musze chlodzic sie w jeziorze albo rzece a tam woda brudna.

Gość gość
Idąc za przykładem Tytusa de Zoo oraz powyższym postem zakrzyknę: Precz z preczem!

Gość Dżepetto
E tam, wolę księżniczkę... A filip chyba chciał mnie wyzwać ale się pewnie chłopaczyna wystraszył oręża..:D Dżepetto nie młody, ale kijem po plecach smagnie... gość, a ja oczekuję rzeczywiście, powszechnnie bezpłatnego dostępu do usług medycznych..:D

Gość stary gość
widzisz sexy gdybyś miała mnie - zimnego drania, który odpowiedni potrafi schłodzić nastrój - zimna kąpiel niebyła by potrzebna

Gość Dżepetto
...i nawet Cię nie przeleciałem ??

Gość gość
Krowa, która dużo ryczy - musi dawno nie dojona :classic_cool:

Gość stary gość
nie no myć sie trzeba by nie "zagęszczać" intymnej atmosfery :) inaczej mógłbym się nie odkleić - nawet gdybym chciał :)

' gość Krowa, która dużo ryczy - musi dawno nie dojona ' .... powiedział, co wiedział:P

Gość Dżepetto
Nie dość, że stary , to jeszcze przylepa :D Ale pewnie, doświadczony i zaradny.. :) Ku*wa , życie nie lubi samotności :)