Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niekochana_taki_los

jestem seksoholiczką

Polecane posty

Gość gość12927272
czarny jest bezpieczny kolor i zawsze pasuje;) prawie niezależnie od sytuacji , okoliczności:) bo można i na ślub i na pogrzeb.

Gość gość12927272
Sexy czyżbyś nie wierzyła w swoja moc. potęgę?:) a nie wykluczasz złowienia kogoś?:)

Nawet w warzywniaku tego nie wykluczam :) Nigdy nie wiadomo kiedy moje lędźwie zapłoną do kogoś :P Foxy to cenne życzenie, bo nie wzięłam pod uwagę, że może potem się zamienić w żabę :D

Gościu, ona wierzy w swoją moc :) Twierdzi tylko, że celem wyjścia nie są łowy, ale nie napisała, że zamierza się opierać w razie czego... chyba, że o ścianę :P

No mnie się tak zdarzało, spotkałam księcia, pocałowałam, a ten skubaniec zamienił się w żabę :D

Gość gość12927272
tak, tak:0 niby nie na łowy , ale jednak:)

Gość gość12927272
to do miłego:)

Gość gość12927272
Foxy_Lady:) wygrałaś pralkę 1000 wpis w temacie:)

Jaką? :) Jak taką, która suszy i składa pranie, to wsiadam w auto, podaj współrzędne :D

Tzytzolino miękkich chuujków do lizania sobie wybierałaś 💤 Zająlbym się Tobą jak przystało na kogoś w mojej skórze, faceta z jajtzami :P jednak jesteś specyficzną biurwą, w ramach przeznaczonego na Ciebie czasu mógłbym zaliczyć ze cztery córy Koryntu, o których nitz bym nie wiedział poza tym, że dobrze połykały ;) Sama rozumiesz piaskownica jeść nie woła, ale dajkę trzeba zlapać, żeby się na pasie startowym nie rozpędziła :D

Seksi no jasne, że czekałem :P hehehe Czasem fajnie wyjść do ludzi i przewietrzyć ciuchy :) To dziś słodkie niedzielne lenistwo ?

Tak, dziś już leniuc**ję, wstałam rano obiad zrobiłam i mam luz do wieczora :) Myślałam, że pójdę na plażę, bo ładna pogoda, ale teraz jak na złość zaczęło się chmurzyć :( A Ty dziś też leniuc***esz? Tak takie wyjście raz na jakiś czas ma działanie bardzo oczyszczające :)

gdzie ty masz tam plażę u siebie?:P jasne, że leniuc**ję - ale na szczęście obiadu nie musiałem gotować - wpraszam się do kogoś :)

Nie randka :) rodzinny obiadek u rodziców - więc będzie zapewne smakowicie. No tak właśnie pomyślałem, że raczej o kąpielisko chodzi...a i pewno topless tam odpada. W końcu Podkarpacie to nasz krajowy Taliban :P

Nie jestem z Podkarpacia tylko z Małopolski :) Opalają się normalnie, choć są też plaże nudystów, jednak jeszcze się takowej nie odważyłam odwiedzić, choć nie powiem zaczyna mnie to coraz bardziej kusić :) Najlepsze są obiady u rodziców, jak jestem stara, tak jak jadę do rodziców, to czuję się jak dziecko. Fajna odmiana, dorosłości mam dość na co dzień :)

wybacz za błędną lokalizację Seksi :) Kręcą Cię plaże nudystów? Mnie jakoś nieszczególnie - ale to może efekt zagranicznych wyjazdów gdzie na takich plażach wyleguje się masa starych pomarszczonych Niemców - wrażenia estetyczne raczej odpychające niż podniecające. Ale na krajowym podwórku na takich nie byłem więc nie chce krytykować - może jest lepiej.

wiesz Seksi gdzie prowadzi ciekawość :P Mój GPS nie szwankuje - zawsze trafiam do celu :) Sprzęt jak na razie nie zawodzi :P Uciekam teraz - miłego popołudnia 🖐️