Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwnachrzestna

Operacja synka nie obchodzi chrzestnej

Polecane posty

Rozumiem, bywa i tak. Dzięki za Twoją wypowiedź - jako jedna z niewielu wniosła dla mnie coś do tematu. To nie tak, że uważam, że dla wszystkich moje dziecko i moje problemy mają być najważniejsze.

Gość gość
Każdy ma swoje życie i swoje problemy. Jeśli ktoś zachował się wobec ciebie nie w porządku to najgorszą rzeczą, jaka możesz zrobić, to zachować się tak samo. A Ty jak dzieci w podstawówce. Ona tak, to ja jeszcze gorzej, obrażę się i niech się domyśla o co chodzi...

Gość bylam w podobnej sytuacji
powinnas do niej zadzwonic za jakis czas, moze wydarzylo sie naprawde cos zlego. Tak czy siak nie dowiesz sie tego jesli to cos naprawde przejmujacego w jej zyciu, bo niektorzy ludzie nie lubia o problemach mowic, ale zawsze mozesz sprobowac sie skontaktowac i wyczujesz skoro znasz ja tak dlugo czy wszystko w prozadku u niej.

Gość gość
Boze czy naprawde WSZYSTKO I WSZYSCY musza sie krecic kolo Waszych bachorow ??????????????????? normalnie jakas paranoja :-O

Gość wyalienowana Ula
witaj autorko ,jak się czuje synek ,ile on ma lat ? mojego syna też najpewniej czeka operacja neurochirurgiczna ...bardzo niebezpieczna ,stąd odwlekana , po tym wypadku o którym wspomniałam wykryto guza Gdzie maluch był operowany ? Prokocim ?