Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie lubię starych ludzi w Polsce a Wy

Polecane posty

Gość gość

- są wredni - patrza na ciebie jakby mieli cie zabic albo napluć na twarz - nie znają żadnych zasad kultury - śmierdzą - nie potrafią się ubrać - narzekają - są głupi, żyją jak bezmózga masa - nie mają żadnych celów w dalszym życiu - wstają jedzą srają siedzą w kolejce u lekarza - plotkują, obrażają 9 na 10 dziadów własnie taka jest Tak wiem, tez bede stary ale ja bede inteligentnym, czystym, zadbanym, rozumiejącym zmieniający się swiat starszym panem a nie ''kupą''

Gość gość
tez nie lubię, ba nienawidze

Gość gość
Ale zalezy o jak bardzo starych ludziach ty mowisz? Takich od jakiego wieku?

Gość gość
oststnio w sklepie taka star***a kupowała pomidory i sama se wybierała co lepsze, a sprzedawczyni na to, że tu nie ma samoobsługi bo ona sama podaje warzywa to ta strara na to, ze pani jest za taka mloda, pani musi się jeszcze nauczyć a ja chciałem powiedzieć - a ty jestes stara jak zombie

Gość gość
tez kiedys bedziecie starzy na szczescie. zycze wam zeby dotknely was wszystkie niemile przypadlosci wieku starczego.

Gość gość
Ciekawe jacy wy bedziecie kiedy wszystko bedzie was bolalo, nie bedziecie miec kasy bo ten j****y kraj wam wszystko pozabiera i bedzie wam kazal pracowac do usranej smierci. Nie potrafia sie ubrac? Are you f**king kidding me? Jak mozna nienawidzic kogos za to, ze ubiera sie on po prostu tak jak lubi, tak jak mu wygodnie, tak jak go na to stac? A stania w kolejce do lekarza to juz nie skomentuje...

Gość gość
mnie już wszystko boli a taka wredna jak staruchy to nie jestem

Gość gość
CZYZBY EPIDEMIA GLUPOTY W POLSCE?

Gość gość
pytanie jest tylko takie czy ktos lubi a nie jaki bedzie kiedys więc nie odbiegajcie od tematu i powiedzcie szczerze czy lubiciue czy nie bo ja nie i nie bede kłamał że jest inaczej

Gość gość
brzydzisz sie starosci a sam/a nie wiesz jaka bedzie twoja starosc nie wiesz jak nardzo bedziesz smierdziec i w jakim ubóstwie życ w Polsce to mozliwe

Gość gość
Ale ja tez napisalam o tym co jest teraz. Umiesz czytac ze zrozumieniem? Tak, d*pczenie nas przez rzad dzieje sie wlasnie teraz!

Gość herrPetiaGoras
też nie lubię szczególnie w rządzie und Jarosław K.

Gość gość
nie wiem kogo masz na mysli mówiąc o starych ludziach. O jaki wiek ci chodzi? Mam wrażenie, że mieszkasz w jakiejś niewielkiej miejscowości, gdzie wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą :) Mieszkam w wielkim mieście i nie obserwuję takich zjawisk. Przepraszam, widuję takowych na krakowskim co miesiąc, ale to specyficzna grupa :) Zresztą to nie tylko starzy tam się pojawiają, ale twój opis pasuje do nich jak ulał :)

Gość gość
"oststnio w sklepie taka star***a kupowała pomidory i sama se wybierała co lepsze, a sprzedawczyni na to, że tu nie ma samoobsługi bo ona sama podaje warzywa " Nie pomyślałaś o tym, że być może ta młoda już wcześniej sama wybierając włożyła do reklamówki kilka nadpsutych? Ludzie starsi szanują pieniądze, na które ciężko zapracowali i nie chcą za g......o płacić.

Gość gość
ciężko zapracowali? w czasach PRL-u "czy się stoi czy się leży dwa tysiace się należy"

Gość gość
i uważasz w związku z tym, że w PRL każdy leżał tak jak twój ojciec i matka? Każdy sądzi według siebie. Bo gdyby każdy tak sobie "leżał" to z czego niby by żyli? Niestety ci, którzy nie leżeli zasuwali na tych leżących :( Więc nie generalizuj

Gość gość
a dzisiaj 70% zarabia równie ciężko najniższą krajową lub jest na zasiłkach.

Gość gość
Mi jest żal nie tylko starszych, często schorowanych ludzi. Żal mi jest również młodych bez perspektyw na pracę, zatrudnianych na złodziejskie umowy albo i bez żadnej umowy, żal mi niepełnosprawnych (w różnym wieku).... po prostu słabszych.:(

Gość gość
9 na 10 dziadów własnie taka jest Tak wiem, tez bede stary ale ja bede inteligentnym, czystym, zadbanym, rozumiejącym zmieniający się swiat starszym panem a nie ''kupą'' _____z Taaak, dopadnie cię Alzheimer i wtedy zobaczymy czystego, zadbanego, zmieniającego świat... HAHAHA! Głupi dzieciaku, co ty wiesz?