Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Remik zab

Silny bol i goraczka tydzien po zatruciu zeba

Polecane posty

Gość Remik zab

Witam! Tydzien temu mialem zatruty zab do leczenia kanalowego, zab bolal ale to normalne lecz po tygodniu pojawila sie goraczka. Biore duzo tabletek przeciwbolowych. Poszedlbym do detysty ale jestem w Niemczech i leczenie jest tu bardzo drogie. Co mam zrobic? czytalem, ze mozna zrobic dziore w tym zaklejonym zebie, bo Zbieraja sie tam gazy. Dodam ze mam 13 lat. Bardzo przepraszam, ze nie ma polskich znakow

Gość gość
jestem asystentka stomatolgiczna, musisz czymś wydrapac lekarstwo z zeba, no i koniecznie przydałby sie antybiotyk, wierze Ci ze leczenie jest drogie ale nie zapominaj ze od zęba moze dojsc do zakazenia całego organizmu. lepiej by było gdybys poszedł do dentysty

Gość Remik zab
Dzieki za odp. czym mam to wydrapac?

Gość gość
moze spróbuj grubsza igła, wykałaczka, czyms ostrym, lekarstwo nie jest twarde powinno łatwo wyjsc, powienienes poczuc ulge jak lekarstwo wyleci, jak mozesz to postaraj sie moze od lekarza rodzinnego załatwic antybiotyk.

Gość Remik zab
Dzieki sproboje to wy9drapac. Dzis w nocy mnie strasznie bolal i mama powiedziala ze pojdziemy go wyrwac. Boli mnie jeszcze tam na koncu gdzie sie koncza zeby najbardziej boli przy poykaniu Co z tym zrobic? Z gory dzieki za odp. :)

Gość gość
Wydrapalem to ale nie wem czy boli zab czy policzki i tam na koncu jak to sie tam nazywa