Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alina32_

oblalam meza piwem przy jego znajomych

Polecane posty

Gość Alina32_

tak jak w temacie,zrobilam to przy jego znajomych.Moj maz ma proeblemy z piciem,ale nie dlatego,ze musi pic tylko ze odpija mu jak wypije,ma mnie wtedy gdzies i sielanka trwa.Jak trzezwy to przeprasza.Poraz kolejny slysze przez telefon,ze maz wypity,a obiecal,ze juz nie bedzie.Szukalam go po miescie,az znalazlam,wkurzylam sie i oblalam go piwem przy wszystkich i nazwalam alkoholikiem.Poszlam,ale wlascielka powiedziala do mnie,ze sie zle zachowalam,Powiedzialam jej ,ze to ja mam problem z jego codziennym piciem.Moj maz jest do mnie nie niemily po wypiciu i wyzywa mnie,ze ostatni raz go ponizylam,Mam dosc i nie wiem co robic,prosze poradzcie cos.

Gość gość
dobrze zrobilas, a ta baba nie wie jak to mieć ciagle pijanego faceta w dmu wiec niech się nie wypoiwada , nie przejmuj się ,dobrze zrobilas

Gość Kisiel w stringach
kup alkomat, ustaw w drzwiach wejsciowych i niech dmucha :D bedzie opwyzej o,2 - mocleg pod drzewkiem

Gość Alina32_
mam alkomat w uszach,jak dzwoni to juz slysze,ze jest wypity,moj maz nie ma problemu z piciem w sensie ze misi pic codziennie,tylko,ze jak juz wypije to jest idiota i nie mam na nic wplywu,dzis mnie wkurzyl,bo sie martwilam o niego,szukam go a on w knajpie stawia wszystkim i pije,wzielam i go ostro oblalam.Napewno mu obiachu zrobilam i troche sie boje,ze to moze zmienic wszystko.Kocham go,ale on mnie tym rani,na 2 dzien przeprasza a na nastepny znowu.Na glodnego pije to nawet 1 piwo mu szkodzi.Nie wiem juz jak sobie z tym radzic,rodzice przyjechali a on mowi nam przykre rzeczy co by normalnie nie powiedzial.Mowi,ze moge z nimi wracac,bo to jaki obiciach mu zrobilam to szczyt.A TA baba jeszcze go broni

Gość Alina32_
co prawda zaraz potem wymierzył mi prawego sierpowego, ale mimo wszystko warto było 🖐️

Gość wredna jędza z kropką
Teraz nie podejmuj rozmowy, bo to bez sensu. Poczekaj, aż wytrzeźwieje.

Gość Alina32_
Mam straszne limo, jak wróci to dopiero mi wp******i, zleje jak psa... to znaczy sukę :-O

Gość Alina32_
Zaczekam najlepiej na wycieraczce, ale jestem głupia, po co go denerwowałam :-O

Gość Ania29ipol
on teraz spi,obrazil sie na wszystkich,a ja cierpie i placze,po 2latach malzenstwa,takie cyrki

Gość gość
daj znać jak ci wpierdzieli :)

Gość Alina32_
Obrazony,nic nie mowi.Jak moglam tak z nim postapic,powiedzialam,ze jeszcze raz bym to zrobila jak trzeba i gdzies mam co inni mysla.

Gość gość
masz meza alkoholika, raczej zorganizuj rozwod, bo juz jestes wspouzalezniona

Gość herrIvanGogh
znaczy się dostaje "małpiego rozumu", jak zassa piwko. Mocno wierz w Boga zostaniesz świętą buhahahahahahah

Gość cyber psychiatra
to Ty masz większy problem autorko i to Ty krzywdzisz męża

Gość gość
w jaki sposob krzywdze meza,przeciez w domu moze sobie wypic,normalnie moze nie pic,ale jak juz zacznie to glupieje i robi przykre rzeczy