Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość9122

Kupiłem ostatnio fenkopak za 50 zł

Polecane posty

Gość gość9122

Jeśli dostanę kasę to kupie 10 fenkopaków po 1000 zł, co da mi 4500 zł zysku po 30 dniach. Będę was informował na bieżąco. :D http://imgup.pl/di/D4AB/2542-.jpg Poszperałem trochę i gość który prowadzi tą stronę prawdopodobnie obraca tymi pieniędzmi na giełdzie. Na razie wszyscy dostali pieniądze, ale z doświadczenia wiem, że sielanka nie trwa długo :D

Gość gość
zginiesz prędzej niz myslisz :classic_cool: tylko wejdź na wyższe stawki :D

Gość gość9122
Zaryzykuję. :D Jak tylko dostanę te 65 zł to was poinformuję i dam screena. :classic_cool:

Gość Baśkas
Żeby taki fenkopak mógł sobie funkcjonować w państwie prawa, to ministerstwo finansów musi wyrazić na to zgodę a żeby tak się stało, to ten cały fenkopak trzeba jakoś zakwalifikować Więc pytam:czym jest fenkopak przypominający lokatę oprocentowaną tak wysoko że staje się on konkurencyjny dla wszystkich lokat bankowych razem wziętych? Z bankami nie można konkurować,więc czym jest ten produkt o nazwie ,,fenkopak" jesteś w stanie zaspokoić mą ciekawość? Czyżby pakietem reklamowym? A czy to z kolei nie wpłynie na zależność zysków z fenkopaków od jakiś czynników związanych z tym pakietem reklamowym?

Gość gość
czekamy na relację :D

Gość gość9122
Kasa dostałem w terminie, czekałem 11 dni (Według regulaminu wszystkie wypłaty zlecane są do 14 dni) jutro dam screen bo nie mam swojego laptopa i nie pamiętam hasła do banku. W każdym razie doszły 3 nowe fenkopaki. :D http://imgup.pl/di/XB04/p2.jpg 5, 6 i 20 tys. Kupie ten drugi na dniach i zdam relacje. Jutro screen z poprzedniej wypłaty. :D

Gość gość
ja ostatnio czekam na wyplate fenkopaka ktory juz kilka razy zostal obiecany ze bedzie wyplacony od 20 lis.13 czekam i dalej nic. coraz wiecej uzytkownikow narzeka na niewyplacone fenkopaki :(( niewim czy ten serwis jest taki wiarygodny