Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Mam chętke na

Polecane posty

Gość ukryta prawda

devolaya z frytkami oraz surówkami polanymi sosem chilii schabowego z ziemniakami i kapustką zasmażaną pierogi leniwe pierogi truskawkowe pierogi z serem na słodko pierogi ruski krokiety z mięsem polane sosem unlu bench krokiety z serem i pieczarkami polane sosem unclu bench słodko-kwaśnym pikantnym Pizza z serem, szynką i pieczarkami Hamburger Chesburger Kebab Schabburger Chickenburger Tortilla Zestaw kebab (frytki, kebab, sałata polane sosem mieszanym) Parówki nadziewane Parówki cielęcę Kiełbaski smażone Tort czekoladowy Tort truskawkowy Tort tiramisu Czarny las Ambasador Ciasto Jadzia Ciasto Krakówka Ciastka: Góralka, 3bit, snickers, lion Pączki Drożdżówki Kanapki z szynką i chrzanem, nutellą, oraz dżem truskawowym

Albo kotlecik mielony z ziemniaczkami czy tam zupa pomidorowa z makaronem albo spaghetti makaron z mięsem mielonym oraz sosem unclubench słodko-kwaśnym pikantym moje ulubiene.

A ja powinienem wstawić w miejsca nazw tych posiłków imiona wielu różnych dziewczyn, odstawiłbym tylko pierogi z truskawkami albo pierogi z serem na słodko, jakbym naprawdę zgłodniał wsadzałbym je do c*pki a następnie jadł je stamtąd i co ty na to?

Ja o przyjemnościach a ty o seksie. Albo np. koktajl bananowo - truskawkowy. Dzisiaj zjadłam -3 jabłka -2 pomarańcze -kilo truskawek -kilo jagód -kilo borówek -4 mandarynki -3 gruszki -kilo śliwek

Ja bym chciała zostać zamknięta z takim jedzeniem sama w małym pokoiku. Kiedyś jak byłam na weselu to ciągle jadłam a wszyscy na mnie patrzyli. To brałam kotleta z talerza, to fileta z kurczaka, to rybę, to ciągle coś innego. Wd*pcałam jak małpa kit.

Gość gość
chyba masz ze 150 kiloskow :-D taki konski apetyt?

Gość gość
opanuj sie kobieto!

Gość gość
i grzanecki :-D