Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 madame_de_lamour

minetka_podczas_okresu

Polecane posty

Go艣膰 madame_de_lamour

Hej, ostatnio zacz臋艂am coraz cz臋艣ciej zastanawia膰 si臋, co ze mn膮 albo z moim facetem nie tak? Ma chyba ochot臋 na wszelkie kontrowersyjne pomys艂y, m.in. minetk臋 podczas okresu, czego ja kompletnie nie mog臋 zaakceptowa膰. Ja rozumiem, 偶e to on chce spr贸bowa膰, ale mnie sam膮 przera偶a, 偶e on tam mi臋dzy moimi nogami echh taki umorusany. Powied藕cie mi moje drogi, czy tylko ja jestem dziwna, 偶e nie chc臋 tego spr贸bowa膰 czy mo偶e on jest zboczony? ;) Pozdrawiam, MdA

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 madame_de_lamour
ale masz problem, a koles jest chyba chory na glowe :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 adammm75
i sama sobie odpowiadasz? ;) dobre :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Smurfitka 01
odpowiadajac sobie sama zapomnialas zmienic nick :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 艣wi艅tuszka12
mo偶e jest wampirem? :P lubi krew :D no albo mo偶e chce spr贸bowa膰 w dni kiedy ju偶 ko艅czysz miesi膮czkowanie? Albo z tamponem? wtedy wystarczy si臋 dobrze wyk膮pa膰 i powiedzie膰 facetowi by pie艣ci艂 tylko twoj膮 艂echtaczk臋 :P te偶 powinno by膰 ok :) wtedy nie masz w g艂owie obrazu 偶e tw贸j facet jest ca艂y we krwi... brzmi jak z horroru :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰  ania
jak ma ochot臋 to mu pozw贸l, mo偶e ciebie te偶 to wkr臋ci, ja na pocz膮tku te偶 mia艂am w膮tpliwo艣ci, a teraz uwielbiam, kochamy si臋 te偶 w czasie okresu i jest z tego wiele 艣miechu gdy tacy umorusani biegniemy pod prysznic

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Ciekawi mnie czy
A ja jestem m艂odym facetem i MARZ臉 O TYM. Zboczenie? Fetyszyzm, menstrual fettish to si臋 nazywa. Ech,, 偶eby tak w艂o偶y膰 pannie paluszki do takiej s艂odko zakrwawionej pipki i potem obliza膰... I by jeszcze wyci膮gn膮膰 z臋bami tampona za sznureczek ... W podr贸偶 zabiera艂bym jej zakrwawione majtki. Dotyka艂, liza艂 i my艣la艂 o niej... PISZ臉 TO 艢MIERTELNIE POWA呕NIE.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
madame_de_lamour - jeste艣 facetem !!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosciowa
ale jesli on chce, jesli jestescie razem, jesli sie kochacie, to czemu by nie sprobowac? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
drogi ciemnogrodzie, podczas menstruacji wn臋trze macicy jest otwart膮 ran膮 podatn膮 na zaka偶enie. Podczas takowej minety mo偶e wprowadzi膰 Ci infekcj臋 z np. z zepsutych z臋b贸w, migda艂k贸w etc, a je艣li b臋dzie jeszcze grzeba艂 brudnymi od p艂uga 艂apami, to wprowadzi Ci chlamydi臋, 偶贸艂taczk臋 i jeszcze inne 艣wi艅stwo. Ty natomiast po orgazmie b臋dziesz z*********膰 do gina po leki, kt贸re mog膮 ju偶 nie pom贸c, co b臋dzie r贸wnoznaczne ze strzeleniem kopytami w kalendarz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madame_de_lamour
艂adnie sie ludzie podszywaja, ojjj ladnie :) echhh @go艣膰 ania, m贸wisz, 偶e to taka frajda? ale nie mia艂a艣 na pocz膮tku 偶adnych opor贸w, by w og贸le spr贸bowa膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zdegustowany089
liza膰 c*pk臋 podczas okresu?! bleeeeeeee zwariowali艣cie? przecie偶 to obrzydliwe i niehigieniczne :/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madame_de_lamour
@ co do infekcji z臋b贸w i brudnych r膮k nie ma obawy, z臋by ma zdrowe, czyste, zar贸wno r臋ce :) ale dzi臋ki za ka偶d膮 konstruktywn膮 uwag臋 ;) a 偶adna ju偶 z Pa艅 nie odwa偶y艂a si臋 na menstruacyjn膮 minetk臋? :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dojrzalyKarol
madame, a Tobie nie zdarzy艂o si臋 zrobi膰 co艣 "zboczonego" Twojemu partnerowi? co艣 co Ty chcia艂a艣 spr贸bowa膰, a on nie za bardzo by艂 przekonany? albo chcesz co艣 zrobi膰, ale sama mu jeszcze o tym nie powiedzia艂a艣 i nigdy jeszcze tego nie zrobi艂a艣? Z moj膮 by艂膮 偶on膮 nasz seks by艂 przyk艂adny i pobo偶ny, nigdy nie pozwoli艂a poliza膰 si臋 po c*pce, nigdy nie wzi臋艂a mojego penisa do ust, rzadko kochali艣my si臋 przy 艣wietle, zwykle by艂y to 2 czy 3 pozycje, nigdy nie chcia艂a spr贸bowa膰 analnie. Nie zgodzi艂a si臋 na tr贸jk膮t czy swingowanie, jej jedynym argumentem by艂o to, 偶e jestem ju偶 starym pierdzielem, kt贸remu wystarcz膮 kapcie, tv i gazeta. A mnie si臋 chcia艂o wi臋cej, mimo moich 55lat, 偶ona by艂a 5lat m艂odsza, ale zacofana w sprawach seksu. Nigdy nie mieli艣my dzieci, nawet psa czy kota. Po 30latach wsp贸lnego ma艂偶e艅stwa, bo nie po偶ycia echh rozwiedli艣my si臋. Ona z tego co wiem skapcia艂a, kole偶anki, zakupy, ko艣ci贸艂, tv. A ja? 偶yj臋 :) wreszcie 偶yj臋! mam m艂odsz膮 wymagaj膮c膮 partnerk臋, dla kt贸rej m贸g艂bym by膰 spokojnie ojcem, a jestem partnerem. Nie mamy przed sob膮 偶adnego tabu, odkrywam z ni膮 to co najpi臋kniejsze w 偶yciu i seksie. Chocia偶by, seks analny ona wypr贸bowa艂a na mnie (ciekawe uczucie:)! i zmierzaj膮c do tego w膮tku, tak pieszcz臋 moj膮 kr贸low膮 podczas okresu, czuj臋 si臋 wtedy spe艂niony, a nie zboczony. Czy zboczona jest ona, gdy pie艣ci m贸j odbyt? Nie uwa偶am. Gdyby nie ona, pewnie zosta艂bym starym pierdzielem nie znaj膮cym raju na ziemi, a tak to m艂ode 30letnie cia艂o zrobi艂o mi raj ju偶 tutaj! Madame, p贸ki nie spr贸bujesz, nie b臋dziesz wiedzia艂a. Ps. czyta艂a艣 "50 twarzy Greya? Polecam :) Karol

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 madame_de_lamour
@@dojrzalyKarol nie wiem czy zazdroszcz臋 jej czy Tobie? mimo, 偶e jestem sporo m艂odsza od Ciebie, mo偶e w wieku Twojej partnerki, ale ju偶 jej zazdroszcz臋!!!! gdzie s膮 tacy faceci jak Ty?

Udost臋pnij ten post