Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sa_llls_aa_a

Rozmawiałam dziś z moją sąsiadką ma 21 lat i jest w 3 ciąży

Polecane posty

Gość gość
łomżynianka_24- co to znaczy ze nie stać cie na ślub? pytam serio co to znaczy ??? o ile wiem ślub cywilny płaci sie ok 80 zl.

Gość gość
ale jaki ślub, teraz jako "samotna matka" na bezpańskie dzieci dostanie większe zasiłki i pomoc państwa, po co jej ślub?

Gość qwert88124538
ale wy nienormalne jestescie.chyba napisala ze ze nie stac jej na slub bo wesele duzo kosztuje i suknia to chyba nie chce cywilnego?ja tez zanim wzielam slub mowilam"moj maz"i co z tego?dopatrujecie sie we wszystkich wypowiedziach niewiadomo czego.ale tu przeciez sama patologia a wy to idealne matki polki prawda;)

Gość gość
Rozwala mnie jak ktoś pisze ze musi zyc bez ślubu bo to nie stać na wesele . Jednocześnie stać go na planowanie 3 dziecka . Naprawde ŻAŁOSNE jest takie gadanie .

Gość gość
qwert .... nie, ja akurat jestem facetem i nie akceptuje takiego lawirowania i kręcenia jak tu prezentuje m.in łomżynianka - dlatego jej wytykam błędy w rozumowaniu ;)

Gość qwert88124538
zeby zrobic wesele trzeba miec ok 30 tys.co najmniej.i w ogole co ma 3 dziecko do wesela?zeby miec trzecie dziecko nie potrzebne sa oszcvzednosci na koncie w kwocie 30 tys same juz nie wiecie o co wam chodzi idzcie lepiej gary pozmywac;p o tej porze to sie obiad gotuje a nie glupoty pierdzieli na kafeterii

Gość qwert88124538
niewazne.nie ineresuje mnie zycie innych dla mnie to wszyscy mozecie sciemniac i krecic mam to gdzies ide gotowac obiad do widzenia panstwu;p

Gość gość
Bo to tak jest jak się życie zaczyna od d**y strony . Zrobi sobie jedna z druga bękarta a później biedne żalą się ze nie stać och na sukienkę i wesele :(

Gość gość
qwert 3 dziecko do wesela nie ma nic, kluczowe jest tutaj stwierdzenie "nie stac mnie"

Gość gość
qwert88124538 - idź idź

Gość gość
hehe panna łomżynianka upadła pod presją argumentacji i zrezygnowała z pisania pod własnym nikiem :D :D

Gość sa_llls_aa_a
wiecie tak naprawde to nie rozmawialam z zadna sasiadka-ja mam 21 lat i troje dzieci.i mieszkam w starej kamienicy bez cieplej wody a moj maz to alkoholik.chcialam zobaczyc jak zareagujecie ale jak zobaczylam to sobie pomyslalam ze jak napisze ze bd miala wlasne m to bedziecie mi zazdroscic;)

Gość gość
oo komuś się chciało podrabiac tego trudnego nika autorki :D :D

Gość gość
ciszaaaaaa wśród krzykaczek, obierają ziemniory dla swojej patologicznej gromadki :D a to trochę potrwa :D

Gość gość
05.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość A ty już nakarmiłaś już te dzieciory w tych slamsach?

Gość gość
ale które dzieciory w których slumsach? :D :D :D

Gość gość
ja swoich łomżyńskich dzieciorów jeszcze nieeeee nakarmiłam - marzę o sukience na wesele

Gość gość
Pewnie, ze siedzi tutaj patologia prze wielki P, takie same buractwo jak ta sasiadka, bo kto o zdrowych zmyslach uwaza ze to normalne: 3 dzieci w wieku 21 lat kazde z innym tatusiem i gniezdzenie sie w jednym pokoju z cala familia....

Gość gość
autorko skończ juz tą polemikę z samą sobą, bo to żałosne