Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _zakochana_

17 lat różnicy żona i dwójka dzieci

Polecane posty

Gość _zakochana_

A więc tak, mam 15 lat, on 32, mieszkam w Polsce on w Anglii, kocham go, on praktycznie nie wie o moim istnieniu. Ma żonę, ale to małżeństwo to fikcja, zdradzał ją już nie raz. Jest bogaty i stosunkowo znany. Nie piszcie, ze to zauroczenie, bo to trwa już 2 lata, śni mi się każdej nocy. Gdy skończę 19 lat, pojadę na studia do tego samego miasta co on mieszka. Myślicie, że co powinnam zrobić? on jest dla mnie wszystkim.

Gość gość
rozpędź się i walnij barana o ścianę. Powinno pomóc.

Gość gość
Powinnaś o Niego walczyć! Widać, że to prawdziwy mężczyzna a nie jakaś ciota czy ciepła klucha.

Gość gość
Powinnaś walczyc, to samiec alfa, a nie jakas ciepla klucha, co nie zdradza. Może nawet by Cie bił? To prawdziwy macho!

Gość gość
równie dobrze mogłabyś kochać justina bimbera albo brata pita :) też nie wiedzą o twoim istnieniu. przejdzie ci. ale zapisz sobie na kartce co teraz czujesz, jak znajdziesz tę kartkę za 4 lata t o nieźle się uśmiejesz :P

Gość _zakochana_
Nie powiedziałam, że w ogóle nie wie o moim istnieniu, spotkałam go 2 miesiące temu w angielskim klubie, powiedział, że jestem piękna, ale przestraszył go mój wiek.