Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona lekko

niewiem czy gadam z duchem czy zwariowalam

Polecane posty

Gość wystraszona lekko

Proszę was,żebyście się ze mnie nie śmiali.Od jakiegoś czasu miałam wrażenie,że mam w domu ducha.Może to śmieszne,ale jak się kładłam spać wiele razy czułam jakby ktoś dotykał moich włosów. Włączyłam program audacity i zaczęłam rozmawiać,czując się trochę jak wariatka.Po odsłuchaniu nagrania,o mało nie padłam na zawał.Niewiem już,czy coś słyszę,czy sobie wmawiam.Myślałam może nawet,że to zmarły ojciec mnie odwiedza.Czy moglibyście odsłuchać i obiektywnie stwierdzić? Ja słyszę coś w 23 sekundzie, w 1min,10sek.i 1min.35sek. Z góry dzięki za opinie. Trzeba zgłośnić komp na maxa,najlepiej założyć słuchawki. Link: http://w146.wrzuta.pl/audio/3PS8M5bivBI/mozesz_pomoc_dziekuje

Gość MirLiam
pamietasz te bajke o duszku KACprze? ;)

Gość gość
Wmawiasz sobie :).. Lepiej nie baw się w coś takiego bo to niebezpieczne pozdrawiam

Gość gość
szczerze powiedziawszy nic nie słyszę ale moim zdaniem nie powinnaś się tym zajmować bo duchy nie istnieją ale fakt są domy rzeczy a nawet ludzie opętani ale to robota demonów

Gość gość
ja też słyszałam specjalistów którzy zajmują się kilkadziesiąt lat zjawiskami i powiedzieli że duchów nie ma, tylko są demony, a demon może udawać kogos bliskiego

Gość wystraszona lekko
Mam jeszcze rozmowę,w której pytam ,,ducha'',czy może mi podać swoje imię.Odpowiedź brzmi ,,nie,nie mogę''.Tylko ja juz niewiem,czy to słyszę,czy mam coś z głową. W rozmowie,do której link tu wrzuciłam,na pytanie,czy mogę pomóc,usłyszałam,,tak,możesz pomóc''.Naprawdę tego nie słyszycie?

Gość gość
moim zdaniem nie masz schizofrenii osoby chore psychiczne nie zastanawiają się nad tym i wieżą w swoje ułudy jest możliwość że demon chce cię opętać dlatego ty to słyszysz a my nie proponuje ci pomodlić się do Boga a jak jeszcze raz usłyszysz głos powiedz precz duchu nieczysty w imię Jezusa syna bożego

Gość gość
Nic nie słyszałam. Dziewczyno duchów nie ma. Nie wierz w to co pchają nam do głowy naciągacze i inni którym "coś się wydawało" lub "coś widzieli". Nie wierz w to, że jesteś zdolna nawiązać z duchami kontakt. To wszystko wyobraźnia. Tu jest Ziemia i tu jest życie. Kończy je śmierć a dalej nikt nie wie co jest czy w ogóle coś jest nikt na całym świecie więc nie wierz we wszystko choćby ładnie opakowane i do łyknięcia.

Gość gość
nie przejmuj się Bóg cię ocali ale nie możesz słuchać tego demona bo w tedy wpadniesz w jego sidła on właśnie chce cię opętać

Gość warszawka27
coś słyszę,ale niewyraźnie,nie rozumiem

Gość Madalineee38
Moim zdaniem dobrze podeszłaś do tematu. Skoro ewidentnie czułaś czyjąś obecność, nie wystraszyłaś się tylko rzeczowo zabrałaś się do wyjaśnienia tego. Moje uznanie.

Gość gość
Kobieto chcialabys uslyszec ojca wiec doszukujesz sie na siłę! Daj spokój duszy ojca jeśli w nią wierzysz.

Gość Madalineee38
A czemu dać ma spokój ojcu, skoro On " fatyguje się " żeby mieć z Nią kontakt Ona ma odburknąć - " odczep się ode mnie " ???

Gość gość
głupia jesteś, nic nie słychać.

Gość gość
madnes- a może to ona go ściagnęła tym głupim zachowaniem? zamiast dać zmarłemu spokój

Gość Madalineee38
Proszę nie obrażać autorkę, może sama jesteś za głupia, skoro nic nie rozumiesz i trudno Ci pojąć, że istnieje " świat niecielesny ".

Gość mallaaa
moim zdaniem tam nic nie slychac, slyszysz to co chcesz uslyszec.

Gość Madalineee38
A jak dawno autorko zmarł Ci ojciec ?

Gość gość
A Tobie ciężko pojąć że tej "niecielesności" nie ma. Ludzie trochę rozwagi w tym wszystkim wierzyć można nawet w wielkiego ptaka ale rozsądku trochę z tym wciskaniem ludziom głupot.

Gość wystraszona lekko
Ojciec umarł dawno,w 1991 roku

Gość adajfgjuh
przesłuchałam na głośnikach zewnętrznych bardzo głośno i Kochana nic nie słychać.Może tak bardzo zależy Ci na kontakcie z tatą że wydaje Ci się że słyszysz coś, nie wiem w każdym razie ja nic nie usłyszałam

Gość gość
ja też nic nie słyszę, no ale może nie mam zdolności słyszenia ... nie każdy je ma, a ci co mają, powiedzmy sobie wprost - mają przechlapane:-o zesrałabym się ze strachu chyba:-o

Gość Madalineee38
Ja mam dowody, na to że istnieje świat równoległy, ale wiesz.. Tobie go nie zdradzę właśnie za taka postawę jaką prezentujesz, jesteś niegodna aby wiedzieć coś więcej.

Gość gość
Tak, tak kolejna bujda, że ktoś ma "zdolności" a ktoś nie. Weźcie się opanujcie nie nakręcajcie dziewczyny. Może to pierwsze oznaki choroby a to nie jest nic śmiesznego! Nic tam nie ma zobacz ile osób Ci to pisze. Ale oczywiście "medium" nie jestem choć pewnie zaraz się tu zlecą "odczuywający inaczej" masakra!

Gość gość
Jak nie chcesz pokazać to sorry ale to żadne dowody idź lepiej na spacer.

Gość Madalineee38
Moim zdaniem.. .to również nie jest Twój ojciec. Za odległy czas... 22 lata. Nie chcę Cię przestraszyć, ale to może być inny duch. Niekoniecznie zły, więc nie obawiaj się. A Ty ile masz lat ?

Gość wystraszona lekko
Madalineee38,a czy Ty coś słyszysz? Ale szczerze. Mam 30 lat.

Gość martinaa1000
Madalineee38 ja też się interesuję podobnymi zjawiskami i duchowością, jak udało Ci się znaleźć te dowody? Długo się tym zajmujesz?

Gość Madalineee38
Aktualnie nie mam słuchawek, dałam na max głośniki ale nie słyszę odpowiedzi na pytania tylko ciągle jednostajne odgłosy echoradiokomunikacyjne, dla większości ludzi, nie ma to znaczenia, dla mnie i owszem, podobne dźwięki i sygnały precyzują z okolic CZARNYCH DZIUR KOSMICZNYCH.

Gość Madalineee38
Czy dawno, trudno określić, od dziecka jestem wyczulona na zjawiska paranormalne.