Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona lekko

niewiem czy gadam z duchem czy zwariowalam

Polecane posty

Gość gość
niestety autorka nie mówiła co słyszy w drugim nagraniu a sama odkryłam słowo jest w 5 sekundzie

Gość gość
bojcie się żywych

Gość gość
autorko tematu: wydaje mi się że sama sobie to wizualizujesz i dlatego słyszysz w tych nagraniach co chcesz. A cała reszta siłą sugestii też słyszy to co ty wcześniej już napisałaś.

Gość gość
ja usłyszałam widzisz Autorko tylko jest widocznie reszta już za cicho

Gość tralalaxxx
Ja sluchałam tego z komputera , ale cos słyszałam męski głos mam wrażenie że to młody facet i odpowiadał długimi zdaniami nie tak czy nie

Gość podszyw podszywaaacza
ten facet byl widoczny tylko w odbiciu wylączonego tv... siedzial obok mnie.Dziwne nie?:( od tamtej pory nei robie zdjec

Gość gość
Autorko nie rób tego więcej nie pytaj o obecność niczyją w ten sposób dla Twojego własnego dobra

Gość gość
masz jeszcze jakieś inne nagrania? jak nie to więcej nie nagrywaj

Gość adaast27
miałam tak samo..moja mama była ze mną czułam ją rozmawiałam....nie masz lekko i pewnie ktoś bliski czuwa.nie bój się .jak coś cię trapi to nie duch

Gość gość
eeessarrgghhh... aarrgghhhh!!! eeerghhhh.... argghh!!

Gość gość
Specjalnie przesłuchałem to wcześniej wyostrzając nagranie i gówno tam jest a nie "jestem", czy inne "dziękuję". Zwykłe przebarwienia dźwiękowe.

Gość gość
utwory muzyczne nagrywa sie w studiu w pomieszczeniu wygłuszonym bo wiadomo że mikrofon w zwykłym pomieszczeniu rejestruje jakies odgłosy, boże jacy zacofani ludzie :O

Gość StefanSzczepan
O k***a ja p*****le hahahah dziewczyno nie rob wiecej takich nagran bo na serio zwariujesz i bedziesz slyszala to co chcesz slyszec

Gość gość
to prowokacja, pewnie jej facet to powiedzial

Gość StefanSzczepan
RACJA! To ostatnie syczenie w stylu "jesstem" zostało powiedziane raczej przez CZŁOWIEKA

Gość gość
Ja slyszalam cos w 22 i 23 sekundzie nie wiem co to bylo ale slyszalam. byc moze to czlowiek a moze faktycznie duch ale przyznaje racje , cos tam slychac.

Jeśli chodzi o pierwsze nagranie cos tam jakby było słychać. Jeśli zaś mowa o drugim nagraniu słychać szept który odpowiada ''jest''. Duchy ISTNIEJĄ i się o tym przekonałam. Są też demony. Obejrzyjcie sobie film ''Obecność''. łatwo ci nie będzie dowiedzieć się kim jest ta zjawa i jak jej pomóc ale fakt faktem to może być niebezpieczne i musisz BARDZO uważać. Wieczorem postaw krzyż, skrop mieszkanie wodą święconą i odmów modlitwy jakie znasz. Może to pomoże. Jeśli nie idż do księdza. powiedz o sytuacji i poroś o pomoc. Łatwo wypowiadać sie ludziom które po 1 nie wierzą po 2 nie miały do czynienia z tego rodzaju zjawiskami.

Gość gość
co tam u ciebie autorko? :)

Gość W drugim nagraniu słychać
wyraźnie odpowiedź "jest". Nie wmówiłam sobie tego, bo byłam sceptyczna, totalnie na luzie słuchałam, pierwszego nagrania nawet nie dosłuchałam, bo za długie i nie chciało mi się. Drugie puściłam tak sobie i normalnie dreszcz zimny na plecach. Jesli to nie sfabrykowane i nie robisz sobie jaj, to radzę - odpuść to sobie.

Gość W drugim nagraniu słychać
Aha, "jest" jest takie syczące, jakby "jesss..."

Gość gość
A ja slysze meski glos, ktory mowi "jestem tu". Jest to tak wyrazne, ze wydaje mi sie, ze autorka robi sobie jaja i nagranie jest falszywe.

Gość gość
I nie piszcie, ze to sa jakies szumy, bo odsluc***e w normalnych sluchawkach i slychac wyraznie glos. I nie zadne "jestem" tylko "jestem tu".

Gość gość
autorka najwyrazniej ma teraz polewke z was wszystkich , ktorzy w to uwierzyli

Gość gość
dokladnie. drugie nagranie zostalo przedobrzone. duchy nie mowia do nas takim wyraznym glosem. zeby cos odsluchac potrzeba specjalnych programow dotego. a tu normalnie ktos gada jestem tu. sciema, a polowa juz w gacie narobila.

Gość gość
szczera prawda. poczytajcie o tym jaki trzeba miec sprzet by nagrac "ducha" . nie badzcie tacy naiwni naprawde. to co tam slychac z pewnoscia nie jest tym o czym mowi do was autorka.

Gość gość
Weźcie skasujcie ten temat, bo wpadam na niego co wieczór i mnie straszycie k***a :O

Gość gość
najlepsze jest,zeby duch powiedzial cos glosno do komputera:):) hahaha ale jaja:)