Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wystraszona lekko

niewiem czy gadam z duchem czy zwariowalam

Polecane posty

Gość gość
moze na fb cos napisal:) sprawdz autorko wiadomosci i tablice:)

Ja wiem właśnie,że trzeba mieć sprzęt,żeby nagrać ducha,tzw.EVP.Dlatego byłam taka zaskoczona.Powtarzam jeszcze raz,że to nie jest żadna prowokacja. Nagranie nie jest sfabrykowane,oprócz mnie w domu nie było nikogo.To już jest kwestia wiary,po prostu.Mam 30 lat i daleko mi do robienia sobie jaj na necie,nie bawi mnie to,szkoda mi na to czasu.

kurcze dzisiaj w nocy jak sie obudzilam i sobie o ym przypomnialam to lekko wydygalam !

Witam autorkę :-) Też tym razem słyszę coś w rodzaju - jjeesssstt - Czemu masz nick - wystraszona ? naprawdę taka jesteś ? ;-)

Na początku byłam wystraszona jak cholera,sama w domu.Teraz niewiem,ale ciągle o tym myślę.Kusi mnie,żeby spróbować w nocy jeszcze raz i sprawdzić,czy tym razem by się coś nagrało.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
to że stare panny mają koty to nic dziwnego, w towarzystwie kota przechodzi strach z powodu rzekomej obecności duchów

Gość gość
kiedyś dawno temu próbowałem nagrywać "duchy" na kaseciaku marki Grundig, bo przeczytałem że tak można. Później nastawiałem radio na falach długich na taką częstotliwość gdzie jest cisza. I co ? I DVPA !. Nie wierz w takie bajki !

Ale co się dzieje na co dzień w Twoim domu ??? Czy "coś " cały czas o sobie daje znać, czy są jakieś sprzyjające warunki ku temu ? ..

Gość gość
Ja czesto mam takie wrazeniew ale myslalam ze mi sie zdawalo skontaktuj sie moze z kims kto sie zna jesli masz takie mozliwosci,ale trzeba uwazac bo duzo oszustow i naciagaczy w tej materii,powiedza za jest i bedziesz bulic za odprowadzenie ja im nie ufam

Gość gość
to u mnie w domu zes.ra.labyśsię ze strachu bo nowo zalożona podloga wydaje odgłosy jakby ktos po niej chodził, szczególnie słychać w nocy jak jest cisza , normalnie jakby w drugim pokoju ktos łaził, albo spisz i słyszysz że obok łózka ktos łazi ha ha , zwykła fizyka

Gość gość
Moim zdaniem ABSOLUTNIE nie kontaktować się z tymi pseudoterapetuautami. Życie nawet " po śmierci " ISTNIEJE, I nie jest to wielkie odkrcie. I inni nie musza robić z tego sensacji czy nawet zarobku - przecież to takie naturalne ..........

Gość duch nie duch
może istota z innego wymiaru, może autorka sama wytwarza takie rzeczy, ale po co to wszystko?

ano po to wszystko z mojego punktu widzenia - że coś takiego Jej się przydarza, i nie potrafi tego objąć, stąd chęć podzielenia się z drugim człowiekiem, może oczekiwania, że ktoś podobnie to przeżywa, bądź to doświadcza.

Gość gość
fizyka tez mozliwa jak sa cieki wodne przy pelni ksiezyca nastepuje nasilenie dzialania pola magnetycznego ziemii skutkiem czego nasilaja sie efekty podobne do dzialania duchow

Gość gość
Ktoś przesłuchał? Bo ja się boję, ale czekam na czyjąś relację ;)

Gość gość
ja sie boje zeby cos sie do mnie przyplatalo jak bebe tego sluchac.boje sie innych bytow,moze warto autorko pokropic cale mieszkanie woda swiecona.............................Nascie lat temu bylam na spotkaniu z kobieta,ktora po smierci klinicznej otrzymala dar kontaktowania sie z osobami zmarlymi. .................................... Pani ta mowila o sposobach zabezpieczenia sie przed duchami mianowicie nalezy rozsypac w kazdym rogu pokoju troszke soli...

Gość gość
Ja p*****le, to nagranie ma 0:01 sek i na dodatek nie słychać nic oprócz zwykłego stuknięcia.

Gość Konwalie pachną nocą
Przesłuchałam to i tez słyszę ' tak, tu jestem' Mówi męski głos i jest akcent na TU.

Gość gość
ostatnie nagranie to kpina.ładujesz nas w huja.

Gość gość
czemu twój ojciec autorko chciałby dopiero teraz po 20 latach się z Tobą skontaktować? mieszkasz w domu czy mieszkaniu? może to mieszkanie po kimś kto kiedyś mieszkał przed wami i to jego duch?

Gość gość
co nowego? :)

Gość gość
te dwa ostatnie nagrania to mogą być jakieś zakłócenia ale te 2 w jkolejności z czterech dostępnych porażające