Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziwna wstydliwa sprawa 35 tc

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 35,4 tc. Od 2 dni doskwiera mi dziwny problem.. Mianowicie chodzi o jakby to okreslic hmm.. Wypadajajacy odbyt? Chyba to byloby dobre okreslenie. Piecze, boli, czuje parcie na niego i wyskakuje mi blona sluzowa na zewnatrz. To troche wstydliwy problem ale nie wiem co mam robic w tej sytuacji.. Czy to moze byc oznaka zblizajajacego sie porodu? Do lekarza wizyte mam dopiero w przyszly poniedzialek . czy ktoras z was miala podobna sytuacje?

Gość gość
Zrobił ci się hemoroid, idz do apteki po masc-chociaz piekło nie będzie może. Hemoroidy to żylaki odbytu-dziecko naciska ci i z tego powodu się zrobil. Poczytaj w necie o hemoroidach w ciąży.

Gość gość
kobieto idz do lekarza i zalecz to bo w czasie porodu moze Ci porzadnie wypasc odbyt i moga byc powikłania

Gość gość
hemoroid niestety idz do lekarza, da ci leki ktore mozesz brac w ciazy na wzmocnienie zyl, a tak od razu mozesz isc do ateki i kupic masc na hemoroidy, nie pamietam nazwy ale zolto biala tobka z jakims kwiatkiem, jest rewelacyjna

Gość violkaxfasolka
Bez przesady,nic jej nie wypadnie podczas porodu:/ To hemoroid tak jak wyzej ktos napisal i to wlasnie tak boli,kup sobie masc procto hemolan i smaruj tak jak na ulotce pisze chyba 2 razy dziennie z tego co pamietam po ok 3 dniach powinno byc juz ok ale trzeba smarowac az calkiem zniknie.