Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu dziewczyny ktore wiedza ze on nie jest ojcem ale nic nie mowia

Polecane posty

dzieci w podstawowce sie ucza o grupie krwi rodzicow. wystarczy ze mlody zobaczy tabelke w podreczniku. to sie szybciej wyda niz myslisz...

Gość gość
ja uważam, że autorka jest dobrą żoną, ofiarowała mu ojcostwo, znosi dla niego codzienne męki wyrzutów sumienia...

Gość gość
Kaczuchy i inne pierduchy spekała, pewnie boi się, że jej mąż to czyta, oj będzie sie działo :D

Gość gość
większość tematów tutaj dotyczy nieudanych związków,a takich nie tylko tutaj ale w ogóle jest większość jestem z nim a kocham innego jestem z nim a daje d**y na boku jestem z nim a pociąga mnie koles z pracy nie wiem po co za niego wyszłam jestesmy po slubie dwa lata a w*****a mnie na maxa itd.itp..etc,etc

Gość gość
wszystkie k***y do jednego wora i do rzeki,ale wtedy świat by się wyludnił,dlatego tak jest,było i będzie

Gość gość
"gość ja uważam, że autorka jest dobrą żoną, ofiarowała mu ojcostwo, znosi dla niego codzienne męki wyrzutów sumienia..." x x x dobre, wmawianie mężowi, że to jednak jego dziecko teraz nazywa się OFIAROWANIE OJCOSTWA hahahahahahaha

Gość gość
kiedyś to było nie do pomyślenia,dzisiaj staje się coraz bardziej powszechne,kiedyś będzie obowiązkowe a chodzi o testy na ojcostwo

Gość gość
o rany, mój wychowuje w takiej nieświadomości dwójkę moich, wielka mi heca. przecież ja już nie myślę o tamtym. jesteśmy normalną rodziną. Waszym zdaniem są lepsze i gorsze dzieci, żeby miał się nimi.. nie wiem co, brzydzić?:O jesteście chorzy.

Gość gość
Tak się oburzacie, a problem jest stary jak świat. Już starożytni Rzymianie mawiali: „pater semper incertus” - „ojciec zawsze niepewny”. Mężczyźni tak często usprawiedliwiają swoje zdrady tym, że natura ich tak zaprogramowała, że muszą rozsiać jak najwięcej nasienia. Kobiety też natura tak zaprogramowała, że w sprzyjających okolicznościach, gdy uznają, że kochanek ma dobre geny (lepsze od męża), bo jest przykładowo bogaty, przystojny, na stanowisku, decydują się z tych genów skorzystać. Zauważcie, że kobiety raczej nie zachodzą w te ciąże z jakimiś żulikami, bezrobotnymi czy brzydalami - facet musi im imponować. I z punktu widzenia biologii taka strategia jest korzystna i dla dziecka (które spłodzi jakiś samiec alfa - przystojniaczek albo biznesman, a wychowa potem opiekuńczy mąż) i dla całej ludzkości.

Gość gość
ten ostatni wpis gość 18:50 to chyba prowo, jak nie to takie coś powinno się do gazu i tyle

Gość gość
ok to co wracamy na drzewa i jemy banany?

Gość gość
ahahaha niektóre "morały" co tu wypisują nadają się na wiocha .pl bez kitu tylko bawić mi się nie chce

Gość gość
do d**y wracamy i gówno jemy,swiata nie zmienisz,po prostu trzeba korzystać z osiągnięć nauki i eliminować tego typu zarazy co podrzucaja cudze bachory z pełna premedytacją

Gość gość
za chwilę będzie tak,ze ojcostwo sprawdzisz po teście za 5 zeta w aptece i w ciągu paru sekund,także będzie dochodziło do masowych rozwodów,ale też do coraz mniejszej ilości małżeństw,także każdy będzie zył w lużnym związku i wychowywał świdomie cudzego bachora,w tym kierunku to raczej pójdzie

Gość gość
Nie powiem bo złamałoby to im serca, po co mam obarczac ich tym cierpieniem? Zdradzilas to sama sie z tym mecz i ponos konsekwencje- czyli wyrzuty sumienia, zycie w klamstwie, strachu.

Gość gość
hui wam do ryja szmaty oby kiedys sie wydalo :classic_cool:

Gość gość
Bardzo latwo oceniac, ale kiedy sie znajdzie w takiej sytuacji.... Moja synowa z placzem przyznala mi sie ze dziecko nie jest mojego syna. Szok, wscieklosc ale zaraz refleksja- syn wydoroslal przy dziecku. Razem z nia dzwigam ten ciezar.

Gość gość
brawo :0

Gość gość
uważam, że atak na autorkę wynika z niedojrzałości obecnych tu mężczyzn. nie doceniacie, ile ona robi dla utrzymania rodziny. kocha męża i dziecko. oczywiście, że popełniła błąd, zrobiła coś, czego nie wypada robić. ale czy przez całe życie ma teraz cierpieć, skoro go KOCHA?

Gość sasankasa
a ja uważam, że cała sytuacja jest wzruszająca. szczególnie, gdy przeczytałam o "darze ojcostwa";) chciałabym kiedyś tyle zrobić dla męża.

Gość gość
skoro go tak kocha to mogła sie przyznać na początku, chyba nie wie co to miłość skoro w takiej sprawie oszukuje najbliższe sobie osoby, nie ma na to wytłumaczenia i tyle, aha jestem kobietą;]

Ale spójrzcie jak to zbudowane. Ona doskonale wie kiedy moze zajść nieświadomie organizm wysyła sygnały i podpowiada" szukaj teraz na wieczór dobrych genów" wyslyla do mózgu specjalna substancje podobna do endorfiny tylko z kodem oglupiajacym kod jest tak silny ze ona zapomina lim jest kto ja kocha kogo ona kocha co bedzie dalej. Ta substancja do 12 po zajściu zanika pozostawiajac silnego kaca obniżenie nastroju . To jest przykre ale ludzkości potrzebne . ... Dzieki temu jesteśmy tak silnym gatunkiem. ... Nie mam nic do dodania :/

Gość sasankasa
nie, ale dojrzałe jest to, że dojrzała do miłości i do wierności.

To niech i do sytuacji dorośnie a dojrzałość w pokorze i skrusze pokaże . Sory że zabrzmiało jak kazanie .

Gość gość
może zakończmy ten temat, bo zaczyna się robić z tego farsa

Gość gość
może zakończmy ten temat, bo zaczyna się robić z tego farsa

Gość gość
Teoria trochę kulawa bo nie każda tak robi. Więc to raczej głupota niż biologia. Nie wycierajcie sobie tą nauką gęby.

Gość sasankasa
sytuacja u niej jest już dobra, dojrzale znosi wyrzuty sumienia masz rację, można zamknąć temat, za dużo głosów męskich frustratów:) x x x x x x xxxx x x x x x xx x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x x

Gość gość
po prostu kto ma nature k******a (facet czy kobita) predzej czy pozniej to wyjdzie, a juz "po" zaczynaja się kajać i robią na wielce święte, rodzinne, kochające, ofiarujące ojcostwo, znoszące trudy życia i szarą codzienność, aah:)