Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu dziewczyny ktore wiedza ze on nie jest ojcem ale nic nie mowia

Polecane posty

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
gość 06.08.13 [zgłoś do usunięcia] KACZUCHY I PIELUCHY 06.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Autorko, jesteś super kobietą, ot prawda - ojciec ten który wychował, nie poddawaj się, bądź dzielna, ja cię rozumiem a kto bez grzechu niech pierwszy kamieniem rzuci! Autorko gorące uściski! x o toz to pewnie kazda z was ma cos za uszami. Kazdy popelnia bledy w zyciu ale to nie oznacza ze trzeba go odrazu negowac i wyzywac. Bo jak by tak spojrzec w wasz zyciorys mysle ze bysmy duzo znalezli ! x x x ty najwięcej masz brudu za uszami zagorzała obrończyni, syf nic więcej - - - A skad Ty wiesz ile mam za uszami ? Ja akurat swojego meza nie oszukuje ani go nie zdradzilam. Szanuje jego i szanuje nasza rodzine. Za malolata faktycznie nabroilam ale juz jako dorosla kobieta jestem rozsadna. Uwazam ze kazdy czlowiek zasloguje na szacunek, bo kazdy popelnia bledy !... Nawet Ty mimo tego , ze jezdzisz po autorce jak po szmacie i powoli zaczynasz rzucac sie rowniez do mojej osoby i wyciagac pochopne wnioski tylko dlatego ,ze bronie autorki. Jak bys nie zauwazyla ja caly czas uzywam delikatnych slow. Nie wyzywam ani nie bluzgam- Uwiez mi to nie jest trudne a swiadczy bardzo duzo o twojej kulturze osobistej i o tobie.

Gość gość
Dziewczyny, nie dajcie się zgnoić tutaj przez tych idiotów, wiecie same że dobrze robicie. Nie pozbawiajcie dzieci domów, rodzin, OJCÓW bo to są ICH OJCOWIE!. Dziewczynki, jestem z wami, całuje.

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
Tak mi tz jest ich szkoda bo nie wiedza jak sa oklamywani, ale co maja teraz sie przyznawac do bledow i tracic to wszystko ?? Ty lko czlowiek glupi by tak zrobil.

Gość gość
ciekawe czy chociaż badania na wenery zrobiły czy tak z łóżka do łóżka i jeden po drugim śmietanę ubijał

Gość gość
Przydałaby się teraz jakaś większa akcja, trzeba to nagłośnić, może faceci zaczną robić testy na ojcostwo, widząc tutaj podejście kobiet do tego tematu, już jestem pewny, że jak moja żona urodzi to z marszu idę robić badania.

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
Otoz to ! Juz chyba troche za pozno na przyznawanie sie do tak okropnego bledu ? Dziecko straci rodzine. Jezeli sie kochaja nie ma co tego niszczyc. A mezowie nie znaja prawdy wiec nie cierpia ... po za tym czego oczy nie widza tego sercu nie zal - tak jest akurat w tym przypadku.

Gość gość
popelnic blad moze kazdy ale oszukiwac najblizsza osobe i miec zamiar oszukiwac przez cale zycie z premedytacja to trzeba byc niewyobrazalna podla k***a gnida i podczlowiekiem

Gość gość
KACZUCHY I PIELUCHY - zgadzam się w 10000% Musiałabym być straszną suką i wredną bladzią aby mężowi odbierać córkę - w imię czego?! To jest przeszłość, żyjmy przyszłością.

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
[zgłoś do usunięcia] gość Przydałaby się teraz jakaś większa akcja, trzeba to nagłośnić, może faceci zaczną robić testy na ojcostwo, widząc tutaj podejście kobiet do tego tematu, już jestem pewny, że jak moja żona urodzi to z marszu idę robić badania. x x Jezeli po urodzeniu dziecka bedziesz kazal zrobic test na ojcostwo - nie zdziwie sie jak Twoja zona kopnie ciebie w d*pe ... nie kazda kobieta sie K u r w i - a ty jak to zaproponujesz to zarazem wyzwiesz ja od k***y , pozwoli zrobic ci test a ty pozbedziesz sie praw rodzicielskich i zony !!!!!!!!!!

Gość gość
Ja zrobię testy i pokażę ten temat znajomym, niech przeczytają co kobiety piszą to im się włosy na głowie zjeżą. Kto wie może mam znajomego, którego żona to pisze to trochę sprawiedliwości będzie. Polecam to wszystkim. Ja kopiuję bo za raz pewnie skasują ze strachu...nie sorry z siły buahahaha. Kukułką mówimy stanowcze nie.

Gość gość
każda się kurwi,tylko nie każda może

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
gość popelnic blad moze kazdy ale oszukiwac najblizsza osobe i miec zamiar oszukiwac przez cale zycie z premedytacja to trzeba byc niewyobrazalna podla k***a gnida i podczlowiekiem x x te dziewczyny zle zaczely... ale teraz nie moga niszczyc rodziny ... idzie sie do przodu a nie cofa do tylu. W glowie zawsze pozostana wyrzuty sumienia i swiadomosc klamstwa, ale teraz nie mozna niszczyc tej wiezi ktora zostala od nowa odbudowana. Co prawda zostala odbudowana okropnym klamstwem ale tylko czloweik bez serca by sie teraz przyznal do bledu.

Gość gość
wyrzuty sumienia buhahaha chyba cie p*****ło:-D

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
gość Ja zrobię testy i pokażę ten temat znajomym, niech przeczytają co kobiety piszą to im się włosy na głowie zjeżą. Kto wie może mam znajomego, którego żona to pisze to trochę sprawiedliwości będzie. Polecam to wszystkim. Ja kopiuję bo za raz pewnie skasują ze strachu...nie sorry z siły buahahaha. Kukułką mówimy stanowcze nie. x x x kopiuj mam nadzieje ze twoi znajomi ciebie wysmieja ze wchodzisz na baskie forum i wlaczasz sie do babskich rozmow jak pedal :) ... Po za tym rowniez mam nadzieje ze skopia ci niezle d*pe jak to rozwali im malzenstwo a okaze sie ze to oni sa ojcami :) zycze powodzenia.

Gość gość
Jaka rodzina? Rodzina to więzy krwi, geny nie nazwisko bo je zawsze można zmienić. Ty wogóle piszesz bzdury aż szkoda czytać.

Gość izabella4543
2013-08-06 18:36:56 [zgłoś do usunięcia] gość Ja zrobię testy i pokażę ten temat znajomym, niech przeczytają co kobiety piszą to im się włosy na głowie zjeżą. Kto wie może mam znajomego, którego żona to pisze to trochę sprawiedliwości będzie. Polecam to wszystkim. Ja kopiuję bo za raz pewnie skasują ze strachu...nie sorry z siły buahahaha. Kukułką mówimy stanowcze nie. x x x Zgadzam się 100%, sprawiedliwość musi być, sama jestem kobieta i nie przypuszczałam, że dzisiejsze kobiety mają takie myślenie, aż krew mrozi w żyłach.

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
06.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość wyrzuty sumienia buhahaha chyba cie p*****ło x x a skad ty wiesz ze taka osoba nie ma wyrzutow sumienia ? czytasz w jej myslach ? jak by autorka tematu nie miala wyrzutow nie zaczynala by tego tematu na forum. chciala sie wygadac i zapytac co ma zrobic.

Gość gość
Nie bój żaby akurat jeden zieje ale z Ciebie :)

Gość ale badziew
A ja myślę, że jak ktoś ma mentalność dziwki to dziwką zostanie już zawsze. To samo tyczy się kłamstw. Autorka i wszystkie inne ją popierające mogą sobie wmawiać, że postąpiły dobrze i niech mają nadzieję, że dziecko nigdy nie będzie potrzebowało krwi, szpiku, nerki czy czegokolwiek, bo jak się wyda to stracą i faceta i dziecko - nie wiem czy ktoś jest w stanie wybaczyć coś takiego. Wstyd mi za przedstawicielki mojej płci, które zachowują się jak najtańsze k***y. Brutalne, ale taka rzeczywistość. Najpierw się puszczają, a potem święte mamusie. Żal mi waszych dzieci i waszych mężów, bo nie reprezentujecie sobą żadnych wartości moralnych. I w takim świecie nam przyszło żyć. Gdzie kobiety i faceci są po prostu tani. Wiocha, a nie dramat życiowy. Panie reprezentują totalne niziny moralne, nic więcej.

Gość gość
"ale tylko czloweik bez serca by sie teraz przyznal do bledu." x x x co to za tłumaczenie ja p*****le, człowiek bez serca nie ma wyrzutów sumienia i siedzi w kłamstwie oszukując najbliższe sobie osoby.

Gość gość
wyrzuty sumienia to wy macie w stosunku do siebie,tylko z tego powodu że mozna było się puścić więcej razy a z jakiegoś tam powodu nie wyszło

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
06.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Jaka rodzina? Rodzina to więzy krwi, geny nie nazwisko bo je zawsze można zmienić. Ty wogóle piszesz bzdury aż szkoda czytać. x x x wiesz co czasami jest tak ze to ojciec wyrzeknie sie dziecka i wtedy wychowuje to dziecko inny facet...ktory jest z matka tego dziecka. On wychowuje i on karmi i zarabia na to dziecko. Tez obcy facet a jednak tworza rodzine nie ma wiezi krwi. Nie tez co zrobil ten co wychowal. Jak to mowia matke ma sie jedna a ojcu mozna miec wielu.

Gość gość
i kto teraz ubliża prosta dziewucho jak ktoś pisze jak Ty jesteś miła a jak nie od pedałów wyzywasz

Gość gość
dokladnie rozpowszechniajcie ten temat moze trafi do mezow autorek tych skandalicznych wypowiedzi :classic_cool:

Gość gość
ale takich mężów jest 90 na sto

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
Dobra K***y pierdoslcie sie wszytkie a szczegolnie autorka :) szmatami jestescie te co oszukaly... chcialam sobie tyroche popisac i podburzyc atmosfere udalo mi sie ciao :) szacun dla dziewczyn ktore nie zdardzaja :) lece pa

Gość gość
No ok nie powtarzaj się. Wszystko super truper ale jak jest ŚWIADOMY że to nie jego a i tak obdarzy je miłością. Wtedy rzeczywiście jest ojcem. A co innego jak mu się wmówi, że to jego krew, jego geny dalej nie kumasz?

Gość Avp2
Ja rozumiem ze autorkę z zawodu p***a swedzi i nie mogła sie powstrzymać jak zobaczyła nowego kutasa. Ale dlaczego sie nie zabezpieczyła, albo nie wzięła po tym pigul mimo iż ma swojego stałego partnera???? Przecież to tak jakby z premedytacją chciała go zgnoic. Smutne

Gość gość
"wiesz co czasami jest tak ze to ojciec wyrzeknie sie dziecka i wtedy wychowuje to dziecko inny facet...ktory jest z matka tego dziecka." x x x TAK, ALE ON WIE O TYM, ŻE TO NIE JEGO DZIECKO I MIMO WSZYSTKO CHCE JE WYCHOWYWAC, ILE MOZNA TO POWTARZAC - ON MA SWIADOMOSC ZE TO NIE JEGO DZIECKO ludzie...;/