Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu dziewczyny ktore wiedza ze on nie jest ojcem ale nic nie mowia

Polecane posty

Gość gość
ojciec ma prawo wiedziec ze nie ejst ojcem tego bachora . Moze akurat nie chcialby wychowywac obcego bachora zwyklej k***wki?? Skonczcie p******ic ze nie ten kto splodzil jest ojcem a ten ktory wychowal to sie sprawdza tylko w rpzypadku gdy nie ojciec wie ze nie jest ojcem tego dzieciaka. gdybym byla facetem i zona , dziewczyna nie powiedzalyby mi o takim fakcie a wyszloby to w rpzyszlosci to zostawilbym k******o

Gość gość
i nie porownujcie idiotki zwyklego klamstwa do takiej rzeczy, to powinno byc karalne

Gość gość
twoja sprawa kurwo ja ci zycze zeby sie kiedys przypadkiem wydalo wtedy dopiero bedzie pieklo jak sie chlop dowie ze nie dosc ze k***a to jeszcze go tyle lat oklamywala

Gość gość
Nie mów nic... nikomu Bądź silna...

Gość gość
Zdychaj kurwo.

Gość gość
dobry temat, też jestem ciekawa ile jest takich k***w

Gość gość
będę silna, zrobię wszystko by uratować to małżeństwo. jestem z siebie dumna, że już tyle siły mam;) najważniejsze, że moje dziecko ma ojca, jestem spełnioną matką;)

Gość gość
A ja sie pytam co kieruje takimi laskami co wola mieć bachora z jakimś r****czem z dyskoteki niż z facetem który poświęca jej życie?Bo co innego jak taki facet bierze sobie kobietę już z dzieckiem i jest świadom ze to nie jego potomek, ze laska miała np kiedyś kogoś i ten ktoś ja z tym dzieckiem zostawił. A co innego kiedy taka laska ma swojego stałego faceta a zachodzi z jakimś na boku. To jest po prostu żałosne :D

Gość gość
zal mi tego faceta mlody jeszcze by sobie zycie ulozyl z kims normalnym a tak zyje nieswiadomie z jakas k***a i egoistka ktora go oklamuje dla wlasnej wygody straszne a jeszcze straszniejsze gdy za kilkanascie lat sie to wyda a klamstwo ma krotkie nogi ja nie wiem co wtedy ten chlop zrobi czy zadzga to kurwisko w afekcie wskoczy pod pociag czy zawisnie na sznurze albo w psychiatryku wyladuje na pewno skonczy sie to bardzo zle

Gość gość
Kieruje nimi strach, egoizm, próżność. Bo na pewno nie SIŁA jak tu niektóre piszą. Jakby były silne nie wciskałyby komuś kitu w tak ważnej sprawie. To naprawdę zło, wielkie zło nie dość, że chowa nie swoje dzieci a co za tym idzie wnuki jak się nie wyda, to jeszcze na żonę która totalnie go nie szanuje. Nie dziwię się facetom że się tak wypowiadają. Jestem teraz w ciąży. Jak mój mąż z jakiś powodów będzie się wahał to proszę bardzo jak tylko dziecko się urodzi może iść na badania gdzie chce. Nawet nie będę się gniewać poważnie. Ma prawo do tego i ja się pod tym podpisuje.

Gość gość
I zapomniałam dopisać, że powinno to być nakazane sądownie bo zawsze się znajdą kłamliwe kobiety a potem tragedia i dziecka i "tatusia" i zmarnowane życie.

Gość gość
" jestem z siebie dumna, że już tyle siły mam" - powinnaś się w piekle smażyć suko podła

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
I po co ci to bylo autorko ? Pasztety i najwieksze k********y sie tutaj zlecialy i zaczely ciebie wyzywac. Stalo sie a co sie stalo to sie nie odstanie. Ciesz sie ze nie docieka dlaczego dziecko nie jest do niego podobne, gorzej bedzie jak bedzie starsze. A to ze sie kurwilas no nic faceci tez k***y bzykaja na prawo i lewo i jakos ich nikt nie wyzywa.

Gość gość
d*podaja broni d*podajki, nice

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
06.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość " jestem z siebie dumna, że już tyle siły mam" - powinnaś się w piekle smażyć suko podła X A CIEBIE MATKA POWINNA W PIEKARNIKU USMAZYC ZA BRAK TOLERANCJI I WYROZUMIENIA.

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
06.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość d*podaja broni d*podajki, nice x d*pdajka jest twoja kochana mamusia :) twoj ojciec tak naprawde nie jest twoim ojcem ale matka ci o tym nie mowi. :) Moj maz akurat wie ze jest ojcem SWOJEGO DZIECKA. Jestem bardziej tolerancyjna. Nie wszystkie jestescie takie swiete.

Gość gość
Do piekarnika.....ech dziewczynko za co za to, że ktoś ma honor, nie puszcza się i to z byle jakim discoloverem. Pewnie jesteś taka sama i też kukułki podrzucasz. To żałosne i odrażające i każda normalna osoba to skrytykuje. Tolerancja owszem ale nie na takie rzeczy opanuj się sumienia nie masz czy głupią udajesz.

Gość gość
Autorko, jesteś super kobietą, ot prawda - ojciec ten który wychował, nie poddawaj się, bądź dzielna, ja cię rozumiem a kto bez grzechu niech pierwszy kamieniem rzuci! Autorko gorące uściski!

Gość gość
liżcie sobie dalej d*pska i pocieszajcie. Pewnie puszczałaś sie przed ślubem i nie wiadomo kogo to bękart i tyle. I nie gadaj o tolerancji, nie ośmieszaj sama siebie debilko.

Gość gość
teraz ma męża przecież i jak podkreśla TO JEGO DZIECKO - już się tak nie tłumacz nam dziewczyno, bo coś tu śmierdzi. A przed ślubem 100%, że dawałaś po krzakach każdemu

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
06.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Autorko, jesteś super kobietą, ot prawda - ojciec ten który wychował, nie poddawaj się, bądź dzielna, ja cię rozumiem a kto bez grzechu niech pierwszy kamieniem rzuci! Autorko gorące uściski! x o toz to pewnie kazda z was ma cos za uszami. Kazdy popelnia bledy w zyciu ale to nie oznacza ze trzeba go odrazu negowac i wyzywac. Bo jak by tak spojrzec w wasz zyciorys mysle ze bysmy duzo znalezli !

Droga autorko nie będę ani ubliżał ani mieszał z błotem . Z całego serca życzę Ci żeby prawda wyszła na jaw .Wtedy odsunie się od Ciebie nie jeden ale obaj . Zostaniesz sama z obiema rękoma po łokcie w kloace . Mężczyzna tak ma że woli najgorszą prawdę od najlepszego kłamstwa . Powiem też że to co Ty nazywasz "siłą "to jest najzwyklejsza podłość . Powodzenia nie życzę .

Gość gość
i pomyśleć że XXI wiek prezerwatywy w każdym sklepie a te jak ze średniowiecza i do tego kłamliwe, proste nawet zabezpieczyć się nie umieją ale kłamać to już tak

Gość gość
06.08.13 [zgłoś do usunięcia] KACZUCHY I PIELUCHY 06.08.13 [zgłoś do usunięcia] gość Autorko, jesteś super kobietą, ot prawda - ojciec ten który wychował, nie poddawaj się, bądź dzielna, ja cię rozumiem a kto bez grzechu niech pierwszy kamieniem rzuci! Autorko gorące uściski! x o toz to pewnie kazda z was ma cos za uszami. Kazdy popelnia bledy w zyciu ale to nie oznacza ze trzeba go odrazu negowac i wyzywac. Bo jak by tak spojrzec w wasz zyciorys mysle ze bysmy duzo znalezli ! x x x ty najwięcej masz brudu za uszami zagorzała obrończyni, syf nic więcej

Gość KACZUCHY I PIELUCHY
[zgłoś do usunięcia] pulchny Droga autorko nie będę ani ubliżał ani mieszał z błotem . Z całego serca życzę Ci żeby prawda wyszła na jaw .Wtedy odsunie się od Ciebie nie jeden ale obaj . Zostaniesz sama z obiema rękoma po łokcie w kloace . Mężczyzna tak ma że woli najgorszą prawdę od najlepszego kłamstwa . Powiem też że to co Ty nazywasz "siłą "to jest najzwyklejsza podłość . Powodzenia nie życzę . x Bardzo ladnie odpisales z kultura :) ... racja uwazam ze kazdy czlowiek woli najgorsza prawde niz najlepsze klamstwo. Z jednej strony szkoda mi autorki bo popelnila blad i bedzie strasznie cierpiec jak prawda wyjdzie na jaw. Postapila podle ale to nie znaczy ze trzeba ja roznac z blotem. Sama jest kowalem swojego losu i sama bedzie musiala odpowiadac za swoje czyny. A wasze okropne slowa skierowane w jej kierunku nic ku temu nie pomoga.

Gość gość
Znam ten ból...ojcem mojej córki jest "parogodzinna znajomość" ale mąż kocha ją do szaleństwa i musiałabym być zarówno bez serca jak i duszy aby mu ją odebrać

Gość gość
a zabezpieczyć się nie mogłaś ja p......ę no ręce opadają na Was szkoda słów

Gość gość
"Znam ten ból...ojcem mojej córki jest "parogodzinna znajomość" ale mąż kocha ją do szaleństwa i musiałabym być zarówno bez serca jak i duszy aby mu ją odebrać" - ja p*****le, nie wierze, szkoda mi tych mężów...

Autorko zenada :o "Popełnić błąd każdy może" Tak przejść po pasach na czerwonym świetle na mało r***liwej ulicy ale nie oklamywac co do ojcostwa.. Na miejscu tego faceta gdybym sie dowiedziała to bym cię zabiła. Naprawdę. Nic cię nie tłumaczy.

Gość też baba
możecie się śmiać ale co to znaczy TŻ już któryś raz widze , towarzysz życia ?