Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu dziewczyny ktore wiedza ze on nie jest ojcem ale nic nie mowia

Polecane posty

Gość gość
bardzo kocha dlatego popuscila szpary z innym a teraz go oklamuje no co tu duzo mowic prawdziwa milosc dojrzalosc i bohaterstwo wy sie k***y tylko na wiocha.pl nadajecie :classic_cool:

Gość Hbtbybtvvyby
Jak zwykle jakaś debilka o IQ polki w kredensie dała d**y po pijaku jakiemuś disco przyglupowi, ale teraz trzeba tatusia znalesc żeby zajął sie produktem tej fuzji czyli owym bekartem. No i mamy biednego frajera z rogami który nawet tnie wie ze jest r****ny w d**ę bez wazeliny.

teoria naukowo potwierdzona . fakt jest taki ze one nie maja wpływu na to za bardzo i w sprzyjających warunkach skorzystają z genów lepszych os swojego partnera .nie kazde tk robia bo maja wyznaczniki genów i zachowań iiiii wtedy kiedy partner z partnerka sie dobrze dobrali ciężko jej znalesc lepsze geny jak swojego faceta . niektóre maja urodę .a szukają inteligencji . zrozumcie jesteśmy maszynami mamy w naturze mamy szukanie najlepszych genów .. jestem znaczy bylem zwolennikiem wierności lojalności szacunku honoru uczciwości rodzina to rodzina . znalem ja nie zdradziła by nigdy a jednak . chciałem odszukać o co biega i się doszukałem. ona dusze miała uczciwa i piękna tylko te nieszczęśliwe endorfiny z dodatkiem jakiegoś g o w n a przekreśliły wszystko..

Gość gość
Panie Karol nie wiem co gorsze twoje tłumaczenie sobie zdrady dziewczyny czy ta laska, która robi męża w konia :D

Gość gość
Potwierdzona naukowo przez kogo? Poważnie pytam kto lub jaka uczelnia to opublikowała?

Gość Hbtbybtvvyby
Pankarol albos pan prowokator albo naiwny przyglup.

Gość Hbtbybtvvyby
Tzn ze jeżeli jestem ze swoją dziewczyna ktora z urody 5-6/10 to powinienem szukać takiej 10/10 i ja zaplodnic, poczekać aż urodzi, a moja dziewczynę walnac kijem w potylice oszolomic i powiedzieć ze to jej dziecko tylko zapomniała jak je rodziła. No tak by wynikało z tego co piszecie.

Gość rappa
byle sraka profesorska to dla was wyznacznik czy coś jest prawdą czy nie? otaczacie kultem jakieś p********e STATYSTYKI, BADANIA k***a jego mać do wszystkiego można dojść logiką, samym myśleniem

Gość gość
Bardzo wspolczuje autorce. Ale nie mozesz sie zalamywac- wlasnie dlka tego niewinnego dzieciatka badz sila

Gość gość
Polscy mężczyźni są niedojrzali i nie rozumieją co znaczy być ojcem. Tyle w temacie.

Gość nanananananana
jestem ciekawa co autorka topiku by zrobila jakby jej maz przyszedl i powiedzial ze ma dziecko z inna.Pewnie lzy i lament ze zdradzil a sama nic nie lepsza.Jak kiedys wyjdzie prawda na jaw dziecko odwroci sie od ciebie ,maz zostawi a wsrod znajomych bedziesz wytykana palcami ze puścłas sie i oszukiw.alas cale zycie gorszego wstydu nie moze byc

Gość gość
Zes k***a i szmata.

Gość gość
Polscy mezczyzni sa niedojrzali i nie rozumieja co to znaczy byc ojcem, tak?Nie rozumiem czym sie chwalicie.Jestescie zwyklymi oszustkami i zadne tlumaczenia typu:robie to z milosci;peknie im serce;albo:nie wazne kto splodzil wazne kto wychowal tego nie zmienia!Wielkie cierpietnice sie znalazly,z jakim to ciezarem musicie sobie radzic na co dzien.I zeby nie bylo jestem kobieta,ale jest mi po prostu wstyd,ze po swiecie chodza takie harpie.Wmawiajcie sobie dalej,ze wszystko jest w porzadku,ale nie placzcie gdy prawda wyjdzie na jaw.

Gość gość
Piszcie dalej

Gość gość
Autorka powinna trzymać ten sekret w sobie bo inaczej zniszczy swoją rodzinę i rodzinę męża. Niech nic nie mówi.

Gość gość
Nie niszcz szczęścia męża i dzieska :( Nie mów nikomu.

Gość gość
O tak nic nie mowcie swoim mezam i nie wyda sie do momentu gdy potrzebny bedzie dawca np.krwi. Znam taka sytuacje i babka zostala z niczym jak juz sie wydalo.

Gość gość
To jest całe życie w kłamstwie i w każdej chwili może sie wydać. Tylko współczuć i jej i jemu.

Gość gość
Ja bym zostawił taką kobiete bez słowa. Dlatego, że to juz jest dno totalne której potrzebny jest frajer który pomoże wychować cudze dziecko. Inna sprawa gdyby powiedziala mi prawde i widziałbym, że jest jednak wartościową osobą która kiedyś sie pogubiła. A teksty typu "nie ten kto spłodził, a ten co wychowuje jest ojcem" to bzdura. Wy nie rozumiecie jednej rzeczy. Mianowicie fakt, ze ukrywacie to przed facetem i okłamujecie go. A taka kobieta to jest dno nie warte uwagi.

Gość gość
Dokladnie, ukrywaja prawde aby nie stracic zywiciela. Bo po co z nim sa, skoro nawet taki facet nie moze byc dawca na wydek gdyby dziecko zachorowalo.

Gość gość
Kuzyn mojego meza jest z pewna"kobieta"ktora jak sie niedawno okazalo zyla lekkim obyczajem.Tak wiec ukrywala to przed nami, i teraz kuzyn ma dwojke dzieci chociaz nie moze miec zadnego bo jest bezplodny i z tego powodu rozpadlo sie jego malzenstwo. Po narodzeniu pierwszego dziecka, siedmiu facetow robilo testy DNA, ale sie okazalo, ze zaden z nich nie jest ojcem.Kuzyn mojego meza, dal swoje nazwisko dziecku i tak zyli, az do drugiego dziecka, nastepnie znowu jego"kobieta"zaszla w ciaze i teraz napewno widaomo, ze dzieckiem jest jej szef w pracy, bo nie dosc ze albinos, jak "corka"kuzyna to klon wlasnego "ojca". Tak wiec rozne rzeczy sie zdarzaja.