Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomek00001111

JAK NAMOWIC ZONE NA TROJKAT

Polecane posty

Gość gość
Siostrę obowiązkowo, miedzy sobą pokłócą się na chwilę a później będziesz ją bzykał już legalnie ;-)

Gość gość
zazdroszczę wiedzy na temat mojego faceta. rozumiem, że to Twój najlepszy kumpel ? hmm nie przypominam sobie aby zadawał się z jakimś dziwkarzem , taaak jesteś zwykłym dziwkarzem :) miłego walenia na boku, dużo zdrowia i sił życzę :D

Gość gość
Dzięki, może się spotkamy kto wie ;-)

Gość gość
"ale Ty durny jesteś ! nawet nie biorę pod uwagę, że może Ciebie obchodzić co ona później robi. Raczej miałam na myśli to, że taka kobieta Ciebie czymś zarazi, i uwierz, że to nie jest dziecinne gadanie. W każdym razie wierzę, że sprawiedliwość Cię dosięgnie" o kolor twoich wlosow nie zapytam... poza tym, ze wyrazasz nie bardzo nieprecyzyjnie, w kazdym poscie starasz sie mnie obrazic, bo niezbyt dobrze o tobie swiadczy. w kazdym razie, nie wiem, skad takie wnioski. nie zadaje sie z zadna brudna k***a, wiec dlaczego mialaby mnie czyms zarazic? gadanie o sprawiedliwosci takze jest dla mnie zenujace - sprawiedliwosc to niech dosiega pedofili czy mordercow, a nie osobe, ktora po prostu lubi sobie podymac.

Gość gość
bo to sa biedne sfrustrowane fiutki, laska, ktora sobie upatrzyli ich nie chciala albo puscila w trabe, wiec sie mszcza na tych co im sie nawinie. To cioty, ktore nie potrafia byc szczere i powiedzic, wiesz mam ochote na trojkat z twoja i tutaj umieszamy (siostra, matka, babcia, przyjaciolka, sasiadka, kuzynka, bratem, psem, kotem, butami, gownem, zygami, itd itp) nie maja odwagi tego powiedziec, a potem taka biedna kobieta zastaje takiego ciote w niedwuznacznej osmieszajacej ja i jego sytuacji... Albo jeszcze gorzej ich wlasne dzieci... To jest dopiero dramat...

Gość gość
to nie ja nieprecyzyjnie się wyrażam, tylko Tobie brakuje szarych komórek. dymać to Ty sobie możesz wszystko co się rusza . Tylko miej odrobinę przyzwoitości i odejdź od swojej dziewczyny . Jak taki wspaniały z Ciebie samiec to powinieneś o siebie sam umieć zadbać. a taki ogierek jak Ty chyba nie pracuje za najniższą krajową , więc stołować się możesz w restauracji . a myśląc, że tylko brudne, niedbajace o sobie kobiety mają jakiś syf , gratuluję Ci rozumu i wyobraźni.

Gość malinka 123
ok.a ja troszkę nie na temat.Weszłam na artykuł o Marii Loks (o jej sesji)na onecie,ale nie o artykuł mi chodzi ale o dwa pierwsze komentarze pod nim,pisane przez facetów.Czy naprawdę tak z wami jest o to wam chodzi?

Gość malinka 123
ok.a ja troszkę nie na temat.Weszłam na artykuł o Marii Loks (o jej sesji)na onecie,ale nie o artykuł mi chodzi ale o dwa pierwsze komentarze pod nim,pisane przez facetów.Czy naprawdę tak z wami jest o to wam chodzi?

Gość gość
może podasz co to za komentarze? bo chyba nie myślisz, że każdy teraz poleci na onet i sprawdzi :P

Gość wmariunek
ja wiem,sprawdziłem...Tak,faceci tego chcą i tak dalej,dokładnie tego poza tym pisz na temat,nie wcinaj sie.Tak lubimy i juz!

Gość andrzejek 6
Też nie dam rady ciągle z jedną....Jakie komentarze?

Gość gość
przeciez one sa przerazliwie chude jakby uciekly z oswiecimia, jak potem taak kobieta ma miec sile na codzienne zycie rodzinne?...

Gość gość
andrzejek to powiedz to tej z ktora jestes teraz ze nie dajesz rady tylko z jedna, dlaczego piszesz to tutaj a nie powiesz jej tego prosto w oczy. Nie masz jaj prawda? Nie odwazysz sie, bo wtedy albo ta co trzymasz w garsci ci ucieknie, albo poprostu znajdzie sobie tez drugiego, bo moze ona w swojej glowie tez juz ma dosyc pieprzenai sie tylko z toba...

Gość andrzejek 6
mam 19 lat chcę się bawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kocham,ale marzę o np penelope cruz....PozA TYM TE MODELKI SĄ IDEALNE,SZCZUPLUTKIE.....

Gość andrzejek 6
mam 19 lat chcę się bawić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kocham,ale marzę o np penelope cruz....poza tym te modelki są idealne,szczuplutkie....nie kazdy lubi kraglosci,chyba ze penelopa.....

Gość MIZOGIN56789
JA TEŻ LUBIE NATURALNE I SZCZUPŁĘ,a nie to co na ulicach.I też marzę o trójkącie,mam 50 lat i co z tego?

mam już dość tego jednego, marzy mi się trójkącik, chcę się bawić na całego, mam 51 lat! już niedługo kaplica:-)

Gość marian34
naturalnie szczupłe rządzą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie wiem dlaczego wmawiacie nam że kochamy krągłe panny.Nie wychudzone,ale jednak szczupłe...Do trójkąta dwie zgrabne panienki.