Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milusiniak111

w co ubieracie dzieci

Polecane posty

Gość gość
""""w trakcje komunii, choć mają jednakowe alby (ta miała taki wianek a ta śmaki), """ komunia przede mna ale wisi mi kto jaki bedzie miał wianek, bede przezywac uroczystosc niezwykle ważna w zyciu mojego dziecka a nie wianki, rany kobieto jaka Ty pusta jestes aż żal :D

Ja kupuje w C&A przez internet i Decathlonie sportowe ciuchy dla syna. Nie kupuje dużo ale jak juz sa promocje to kupuje na zaś. ostatnio w CC i Smyku kupiłam buty za 4 pary w tym 2 skórzane dałam 120 zł. Duzo? Malutko! Tylko należy szukać a ubierze sie dziecko. Staram sie by ciuchy były stonowane i nie dążę za modą.Wygoda najważniejsza.

Gość milusiniak111
sama jesteś pusta. A po II myślisz że w domu dziecka cieszą się z jakiśtam szmat? No to jesteś w błędzie. A co z tego że widzą, ona się cieszy, jej mama i babcia również. Dzieci może i wiedzą ale nic nie mówią, bo pytałam ją o to. Zresztą mam dobry kontak z nauczycielką. Szkoda mi ciebie właśnie. I nie mów że na zdjęciach z komunii nie patrzysz jak np. były dzieci uczesane. Mnie to interesowało bo chciałam zrobić jej cos prostego. I miała pofalowane włosy falownicą i tyle. A inne dziewczynki miały koki, upiete włosy i co z tego że zapuściły do pasa, jak miały kok? Więc uważam że wyglądała najładniej i to nie jest tylko moja opinia. Również w domu chciałam ustroić pięknie stoły i mi się udało. Rodzina mówiła że nie widzieli tak pięknie ubranego stołu.

Gość gość
tepa dzido piszemy o ciuchach nie o dzieciach z domu dziecka, po drugie własnie koki sa boskie a nie rozpuszczone włosy które po godzinie sa jak u czarownicy. Na komunii wazna jest skromnosc nie przepych, dziewczynka ma wygladac skromnie a nie jak mała dziwka. Jesli twojej rodzinie sie podobało to znaczy ze to zwykłe wiesniaki. Moja córka ma 7 lat ale juz mam dla niej fryzure, własnie piekny kok, włosy ma długie ale dlatego ze chce długie nie zapuszczam jej włosów tylko do komunii. Nie wyobrazam sobie zeby sie meczyła w ten dzień z rozpuszczonymi włosami.

Gość Izuśsssssssssssssssssssssssss
@@@@I miała pofalowane włosy falownicą @@@ to dopiero wiocha, piekne długie loki z klasa sa ok, ale rozciapiezone kłaki od falownic to dopiero hit, zwłaszcza na komunie :D

Gość gość
07.08.13 [zgłoś do usunięcia] milusiniak111 sama jesteś pusta. A po II myślisz że w domu dziecka cieszą się z jakiśtam szmat? No to jesteś w błędzie. A co z tego że widzą, ona się cieszy, jej mama i babcia również. Dzieci może i wiedzą ale nic nie mówią, bo pytałam ją o to. Zresztą mam dobry kontak z nauczycielką. Szkoda mi ciebie właśnie. X To Ty szmaty oddajesz koleżankom swoje córki? Łaskawa Jesteś. :D

Gość milusiniak111
no to zrób jej koka z toną lakieru będzie wyglądała jak stara-malutka. U nas akurat padał deszcz w dzień komunii więc nikomu nie było gorąco i dobrze że miała jeszcze pelerynkę na wierzch bo niektórzy nie pomysleli i dzieci trzęsły się w samych albach albo miały sweterki na alby ( które są z rozszerzanymi rękawami) i to śmiesznie wyglądało. I włosy właśnie w kok lub loki takie nierozczesane.

Gość ZielonyMotylekWkropkiii
sama jesteś pusta. A po II myślisz że w domu dziecka cieszą się z jakiśtam szmat? No to jesteś w błędzie :D:D:D:D sorry skad sie biora takie idiotki bo normalnie padam ze smiechu :D

Gość ZielonyMotylekWkropkiii
byłam rok temu na komunii i widziałam mase pieknych koków, tylko jedna dziewczynka miała rozpuszczone włosy, jak pojechalismy o 17 po pamiatki to wszystkie koki idealne a ta w rozpuszczonych włosach koszmar, loki sie rozwaliły, włosy poplatane, nie wygladało to ładnie, koczki sa skromne i slicznie z nimi wygladaja wianki

Gość Helga die alte Witwe
lakeksowe spioszki i obroze:D:D:D:D

Gość Izuskaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koki to nie koki sprzed 20 lat wiesniaro, a piekne fryzury

Gość Beyonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tak ta dziewczynka ma wianek jakby miała po łace latac a nie isc do komunii

Gość milusiniak111
http://naszefryzury.pl/fryzura/1526 lub właśnie taka. Ale co ja tam wiem przeciez jestem wieśniarą aha i dałam stare szmaty. Ciekawe skąd wiesz w jakim były stanie.... Idę stąd bo to forum niestety jest beznadziejne. Ja nikogo nie obrażam przynajmniej. Koniec tematu i do widzenia.

Gość milusiniak111
chodzi o fryzurę a nie o wianek. Jeszcze zdążę odpowiedzieć na post powyżej . Pa pa

Gość Beyonceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
no jestes wiesniara, rozpusczone włosy wygladaja okropnie

Gość mamaTrójeczkii
moja córcia ma długie włosy ale do komunii na pewno nie bedzie miała rozpuszczonych włosów a jakas fryzure która zepnie wszystkie włosy do góry

Gość gość
Niestety, autorko nie popisałaś się specjalnie. Nie dość, że zwracasz przesadną uwagę na wygląd (fryzury, wianka, stołu itp.) to jeszcze masz jakiś kompleks bycia "naj" jeśli chodzi o córkę. Najładniej wyglądała, "najśliczniej w klasie", najładniej przystrojony stół.. Wyluzuj trochę, nie startujesz w zawodach.

Gość gość
mozna zrobic bardzo ladny koczek np. z pokreconych wlosow bez tony lakieru(wogole bez lakieru) za pomoca samych sowek i bedzie sie dobrze trzymal i ladnie wygladal, wiem bo sama takie robie

Gość gość
Ja moją córkę ubieram normalnie, jak na jej wiek przystało. Dla siebie zamawiam ubrania na 4lejdi.pl, to dla niej przy okazji również też coś wezmę. Mają tam wszystko:d