Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAJTEKbezMAJTEK

80procent kobiet uwielbia seks oralny a 40procent seks analny

Polecane posty

Gość gość
Masz racje. Ja w swoim zyciu spotykalem sie z dziewczynami ktore uwielbialy sex i roznego rodzaju pieszczoty i kochaly experymanty w lozku i spotykalem sie z takimi klodami wlasnie ktore same nie wiedzialy czego chca. ani do buzi ani do d*pci, zadnych experymentow, wszystko je brzydzilo i niczego nie chcialy sprobowac. Sex to tylko w pozycji klasycznej. Zero zaangazowania. Ten drugi rodzaj kobiet to totalna porazka. xxxxxx gadasz bzdury jakich malo , ja wiem czego chce a czego nie chce o kocham sex , a co do zasady wezmiesz do buizi i do d*pci , chocby wibrator tak kolo 15-20 cm , wezme ja kutasa, prosze nie pisz glupot, Miales to w buzi lub w pupie??? jak bedziesz po to bedziemy dyskutowac

według badań seksuologów faceci, którzy mają duże ciśnienie na anal to w 95% kryptogeje . | nie rozumiem, dlaczego zamiast zawracać głowę kobietom nie znajdą sobie po prostu chłopaków. pewnie z obawy przed ostracyzmem społecznym :classic_cool:

Gość gość
A co z gów.em z pupci? Żadna lewatywa nie wypłucze go w 100%. Zawsze zostanie coś w zakamarkach.Co z bakteriami fekalnymi, tak przecież groźnymi? Kobiety, opamiętajcie się, wasza zgoda na takie coś kiedyś wyda złe ziarno..Masz rację, gość wyżej, to zakrawa na skrywane ciągoty pedalskie.

Gość gość
Nie gość, tylko Alicja...

Gość Seeeelee
Zgadzam sie z Alicja. Moj chlopak bardzo nalegal na anal, to byl jeden z powodow naszego rozstania, bo ja tego typu seksu nie akceptuje. Obecnie on od 3 lat zyje z mezczyzna.... To daje do myslenia, prawda?

Gość zimnaSucz
przypomniał mi się mój były, lubił analnie i to brutalnie... okazało się, ze chłopaczków też lubił. Najprawdopodobniej był BI. No chyba że kryptogej. Naj bardziej mnie rozśmieszyła ankieta na FB - jego córeczka na pytanie czy geje mogą wychowywać dzieci, odpowiedizła NIE. Tymczasem on wychował sam swoje dzieci, ich matka od niego spieprzyła, i kolejne 3 zony też... :O

Gość gość
dlatego zone znalazlem w meksyku polki sa zahukanymi katoliczkami ktore sie wszystkie brzydza

Gość gość
"gadasz bzdury jakich malo , ja wiem czego chce a czego nie chce o kocham sex , a co do zasady wezmiesz do buizi i do d*pci , chocby wibrator tak kolo 15-20 cm , wezme ja kutasa, prosze nie pisz glupot, Miales to w buzi lub w pupie??? jak bedziesz po to bedziemy dyskutowac" x Rozbawilo mnie to na maxa. Bardziej zalosnej odpowiedzi tutaj nie przeczytalem. Jestes zalosna i tyle. x Kolejna zalosna kreatura pisze, ze jak facet lubi anal to kryptogej :D Padam ze smiechu. Zalosne glupie malolaty.

jeśli my jesteśmy żałosnymi kreaturami, to jak nazwać faceta, a raczej - męską c.i.p.kę, która jojczy na forum kobiecym? :D | chcesz analu? idź do dziwki. ona da ci d**y chętnie, chociaż za dopłatą. bo nawet dla dziwki to nic przyjemnego :)

Gość gość
nie musze chodzic na dziwki bo akurat moja dziewczyna lubi anal. Eh jak ja lubie czytac te zalosne wypociny ograniczonych umyslowo kobiet na tym forum. Co sie stalo ze jeszcze nikt nie napisal nic o wypadajacym odbycie i hemoroidach. te mity sa zawsze powielane w tematach o analu. oj nie postaraliscie sie :D x najbardziej smieszny jest text "facet lubi anal - na 100 % kryptogej" to jest mistrzowskie. Ciekawe to forum. mozna sie posmiac z ludzi. To jeszcze bardziej utweirdza mnie w przekonaniu ze Polska to jedno wielkie sredniowiecze. piszcie dalej. chetnie sie posmieje z waszych wywodów z du*py

nie wątpię, że twoja gumowa dziewczyna nie będzie miała nic przeciwko temu, żebyś jej nawet w oko wsadził :classic_cool: | a teraz idź w pokoju na forum gejowskie 🖐️

Gość gość
zal mi cie. Nic nie warta szmata. gumowego to ty masz ale dildo bo pewnie zaden facet cie nie chce. chcesz sie dowartosciowac na forum. Smiało. czekamy na kolejne wypociny.

brawo, kolejnymi bluzgami właśnie pokazałeś, jaki jesteś sfrustrowany :classic_cool: | chyba brak seksu się kłania :D🖐️ ulżyj więc sobie pod jakąś laskę w jpg lub avi, bo w to, że taki cham ma pannę, raczej nikt z tego topu nie uwierzy :)

Gość fatBarbie
to pokolenie, w którym modne jest wsadzanie w d... jeszcze nie osiągnęło wieku średniego... takż enie wiesz czy twoja dziewczyna nie będzie potrzebowała niebawem pampersów. Akurat pracowałam w jednej w służbie zdrowia i z zaciekawieniem zbierałam wywiady. dotyczyło to kłopotów ze zwieraczem :( bo jednak nie tak powszechnie, ale wystepowały zawsze pewne upodobania. Nie wspomnę tu o typowych dolegliwościach wiekowych homoseksualistów. Możesz dalej się mądrzyć.

Gość gość
Ten gość powyżej to jakiś zyeb Chyba żadna mu nie daje i dlatego taki nerwowy

"Masz racje. Ja w swoim zyciu spotykalem sie z dziewczynami ktore uwielbialy sex i roznego rodzaju pieszczoty i kochaly experymanty w lozku i spotykalem sie z takimi klodami wlasnie ktore same nie wiedzialy czego chca. ani do buzi ani do d*pci, zadnych experymentow, wszystko je brzydzilo i niczego nie chcialy sprobowac. Sex to tylko w pozycji klasycznej. Zero zaangazowania. Ten drugi rodzaj kobiet to totalna porazka." No, faceci to też chodzące porażki...nie chcą eksperymentów, ani do pupci, ani nasikać na twarz, ani postawić klocka na klatę :( Wszystko ich brzydzi. A seks tylko normalny :(

krwawa - otóż to! jak chciałam facetowi wsadzić dildo w tyłek, to jojczył, że nie. przebrać się za kominiarza też nie chciał! tacy oni "otwarci" w łóżku :classic_cool:

Gość gość
Rozbawilo mnie to na maxa. Bardziej zalosnej odpowiedzi tutaj nie przeczytalem. Jestes zalosna i tyle. xxxxxx a co jest zalosnego w tym hmmm , krotko i na temat miales kutasa w d***e czy nie?? bo jak nie miales to nie mamy o czym , gadac , bo nie wiesz jaki to bol i zero przyjemności przynajmniej dla mnie. pisanie o kims , ze jest zalosny to zaden argument.

Po prostu trzeba szukać aż znajdzie się odpowiednio otwartego faceta:classic_cool: A nie jakiegoś sztywnego co to nie lubi eksperymentów ;)

Gość gość
Skoro moja dziewczyna to lubi to nie masz o czym ze mna gadac tepa szmato. Tyle w temacie. To ze ty tego nie lubiszi nie tolerujesz nie znaczy ze wszyscy sa tacy jak ty pusta idiotko.

no właśnie, dlatego już z tamtym nie jestem :classic_cool: nawet sobie rzęs nie pozwolił pomalować, a mnie tak kręcą transi! | nuda i posucha seksualna wśród tych facetów. nawet w dziurę od odkurzacza by wsadzili, ale otwartości i fantazji - zero, null. dramat. | więc potem nie mają kobiet i muszą bluzgać na damskich forach, gdy już sobie skręcą masturbacją nadgarstek od prawej dłoni :classic_cool:

Koledze może by się przydał jakiś słownik synonimów bo nawet fantazji w inwektywach kolega nie posiada. A co dopiero w łóżku :D

Gość fatBarbie
czemu wyzywasz? Dziewczyna może to lubić. Okolice odbytu są dosyć silnie unerwione. Osiąga się orgazmy trochę inne niż pochwowe. W sumie geje też to lubią. Znam pewnego chłopaka BI który lubi nawet trochę bólu. Tylko faktycznie, to nie jest narząd przystosowany do tego typu akcji i mogą nastąpić pewne problemy. Ale nie muszą. Tak jak rozwal mnie mit o wiadrze po kilku porodach...i o wypadaniu pochwy i o sikaniu. To może mieć miejsce, ALE NIE MUSI. można patrzeć na pewne statystyki i mieć nadzieje, że na ans nie trafi.

Gość fatBarbie
jak sobie raz na jakiś czas wsadzisz puszke po piwie to najpewniej nic się nie stanie, ALe jak byś to robił codziennie, albo nawet 3 razy w tygodniu... :(

Fat Barbie, a jak się osiąga orgazm analny? W środku odbytnicy są strefy erogenne? To często spotykane, że kobiety masturbują się analnie?

Gość fatBarbie
nie prowadzę stosownych badań ale jest coś takiego

Gość gość
Miales to w buzi lub w pupie??? " x jak mozna rozepchane dopsko nazywac pupa> :o pupe ma dziecko, a nie spedalona korwa :o

Gość fatBarbie
nie sądzę, że w środku odbytnicy... raczej na samym brzegu. Faceci też mają niedaleko prostatę, której dotykanie i masowanie dostarcza im przyjemności.

Skoro znasz to zjawisko to interesujące jest nawet czysto biologicznie jak to jest możliwe u kobiet bez pobudzania pochwy i łechtaczki. U mężczyzn to trochę inna bajka bo jednak prostata swoje robi. Bo odbyt tak jak większość naszego ciała jest unerwiona, ale od dłubania w nosie nikt orgazmu raczej nie ma ;)

Gość fatBarbie
nie mogę mówić za siebie jak jest bez pobudzania łechtaczki :P bo u mnie ten narząd pracuje pełną parą przy wszystkich okazjach hehe :P nawet tych zwykłych :P