Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czasami mm ochote zasnąć i się nie obudzić

Polecane posty

Gość gość
Ja znam takie małżeństwo Wszystko pasuje on przystojny ona super dziewczyna Niby wszystko ok A w domu on ciągle ją wyzywa od najgorszej :( Oni mieszkają w bloku :) i ja też A tu wszystko słychać :)

Gość gość
:(ty smutasku :(

Gość 2003
bleblus, mam nadzieje, ze jutro bedziesz mial lepszy humor :)

No ja też mam taką nadzieje :) Ze napisze coś pozytywnego :) . BLE BLE żyj dla siebie nie dla innych !! . W końcu chcesz być szczęśliwy :) . Jeżeli będziesz się przejmował opiniami innych co o tobie mówią to nie będziesz szczęśliwy !!

Gość 2003
google, ty to jestes fajny, wesoly, pozytywny chlopak :) bleblusiowi by sie przydal taki kumpel na codzien, co motywowania ku weselszej przyszlosci i do dobrego nastroju :)

Gość prawiczątko82
Szkoda mi Ble Ble :( Będzie się tak męczył aż mu pała zwiędnie

Gość gość
Wyluzuj smyku

Jest fajny pozytywny chłopak, bo jest młody i w miare normalny, więc zmiana jego życia to kwestia czasu. Taki młodziak może sobie pozwolić na brak pracy i granie w CS. Jednak rowiesnicy BLEBLE to inny poziom rozwoju. x "Głowa do góry i nie nakręcaj się tak sam. Tylko sobie sam krzywdę wyrządzasz." x No pewnie jeszcze wmów chłopakowi, że to jego wina, że ma takie mysli, a nie inne. To naturalna reakcja, gdy człowiekowi zle. Normalna osoba pokłóci się z jednym znajomym to idzie do drugiego. Zerwie z dziewczyną to pogada z przyjacielem. Natomiast on nie ma zupełnie z kim pogadac na temat swoich problemów, nie ma tez jak uciec od tych mysli, bo wszystko przypomina mu o tym, jak bardzo jego życie jest do dupy. x "Naoglądałeś się przystojnych par na mieście i pewnie wmawiasz sobie żeś jest brzydki mimo tego że wcale tak nie jest." x A może po prostu jest brzydki i niski? Nigdy takich ludzi nie widujecie choćby na ulicy? A może sa po prostu dla Was niewidzialni? Co w tym takiego niewiarygodnego, że nie mozna chłopakowi uwierzyć na słowo, że jest brzydalem? No ale wpisuje się to w obecny trend, w którym brzydkim ludziom wmawia się BDD, żeby taki psycholożyna "leczył" pacjenta z tego, że widzi świat takim jaki jest naprawdę. x "To że inni są w związkach to nie oznacza że są szczęśliwi !! Dużo związków jest tylko na pokaz !!" x Jakie to ma znaczenie? W któryms momencie, choćby poznając się i jakis czas po, byli ze sobą szczesliwi i tego im nikt nie zabierze. Zawsze sa dobre i złe chwile, szczególnie, że w przeciwieństwie do przegrańców tacy ludzie mają wybór czy chcą byc w związku, czy nie. x "BLE BLE żyj dla siebie nie dla innych !!" x Pusty slogan. Potrzeba bcia akceptowanym i przynależności jest jedną z podstawowych potrzeb człowieka. Z tą roznicą, że jedni moga zachowywać się naturalnie i dostaną to od innych ludzi, a inni są dziwakami, brzydalami itp. i niestety musza się o to starać, bo ludzie mają ich w dupie. Jezeli się nie dostosujesz to będziesz samotny, a jezeli będziesz samotny to bedziesz czuł się zle, nie liczac patologicznych jednostek, które faktycznie czuja się dobrze odizolowane od innych ludzi. x Ogólnie jeżeli naprawde jesteście tacy dobroduszni i boli Was cierpienie bleble, to czemu nie zaprosicie go na spacer, nie przyjedziecie do niego pogadac, zaprzyjaznic sie? Może własnie Wy bylibyscie osobami, które wyprowadziłyby go ze stanu beznadziejnosci? Są wakacje, wielu z Was ma pewnie wolne, do dzieła! No tak ale przeciez pisanie w necie nic nie kosztuje, a mozna sie dowartosciowac jakim to jest sie dobrym człowiekiem. Niewazne, ze robicie za respirator dla truposza w ten sposób, zamiast naprawde mu pomóc. x A tu mały bonus jak wygląda życie po drugiej stronie, podryw kobiet na przystojniaka: http://i.imgur.com/fQsfD.jpg

Nieźle, ale wygląd to nie wszystko. Zresztą to tylko kilka dziewczyn, wiele mogło odmówić.

Gość gość
prawiczątko82 Szkoda mi Ble Ble :( Będzie się tak męczył aż mu pała zwiędnie x x WTF :-D

A co do Ble Ble, to on sam musi przede wszystkim coś robić w kierunku zmiany. Wielu ludzi ma też daleko do Łodzi. Tyle że on pewnie by się nawet nie spotkał, stresuje się przez net z kimś pisać nawet. Ma kolegę ze szpitala, to niech się z nim spotyka, no chyba że tamten nie chce.

Ja bym mógł do niego pojechać ale nie mam kasy na wyjazd :( Ale mogę do niego zadzwonić :)

Gość gość
"wiele mogło odmówić" Ale nie wszystkie

Gość gość
Fajnie się ciebie Wiara czyta ale widać, że staczasz się jak te pierdoły z puahate. Lepiej przerzuć się na mgtowforums ­ Te całe PUAhate to ciekawa stronka jeśli mamy ochotę się pośmiać. Dla przykładu jest tam taki jeden użytkownik-weteran znany ze strony love-shy.com (dla zbyt nieśmiałych aby cokolwiek zrobić z dziewczynami) ma nick Seb a w avatarze ma chyba zdjęcie Yody. Facet twierdzi, że liczy się wygląd, tylko wygląd, z jego powodu był zawsze odtrącany i że Australia (a konkretnie Sydney) jest najokropniejszym miejscem na Ziemi jeśli chodzi o znalezienie dziewczyny. Ma ponad 40 lat i korzystał tylko z usług prostytutek. ­ Myślałem, że to jakiś wyjątkowy bazyliszek a na zdjęciu które wstawił na love-shy.com widać przystojnego, uśmiechniętego, opalonego mężczyznę (wg. niego wygląda na araba i to jest przyczyna jego klęsk). Reszta postów na puahate nie odbiega jakościowo od tego co wyżej. Dla nich każda, KAŻDA książka na temat kobiet, związków, seksu, każdy program, film kurs audio to podła manipulacja aby tylko wyciągnąć kasę od tych biedaków. No bo kto ma czas aby wprowadzić zmiany w swoim życiu? Oni nie. Muszą hejtować wszystko i każdego kto twierdzi, że jeśli nie wyglądasz jak supermodel to nic nie szkodzi. Ta strona to właściwie czarna dziura internetu wsysająca ludzi przekonanych, że zostali przeklęci przez babę jagę i z tego powodu nieatrakcyjnych dla kobiet NIEWAŻNE CO ZROBIĄ.

Gość prawiczątko82
Ciekawe kiedy Ble Ble się uspokoi

Ja się z tą opinią zgadzam, przejaskrawienia sa często zabawne. Ale w przypadku takiego BLEBLE nie ma o tym mowy. Wiadomo, że przeciętny normalny facet ma szanse poznać kogoś przez znajomych znajomych itp. Tak to w normalnym świecie działa. Ale jeżeli koles pisze jakies głupoty o patrzeniu przez różowe okulary to ręce opadają. Tego nie potrafią w większosci ludzie, którzy mają przeciętne życie, a co dopiero ktoś kto jest otoczony przez przegrane życie. x Chłopakowi potrzebna by była solidna terapia psychiatryczna, naprawienie defektów fizycznych takich jak braki w uzębieniu, otyłość i masa innych. Do tego trzeba pracować, a ktoś kto ma 30 lat i zero doświadczenia raczej nie jest idealnym kandydatem na pracownika, a rodzinka i tak by mu zabierała dochody, tak jak teraz rentę, a za taką mała kwotę jaką by zarabiał nie dałby rady się wyprowadzić i utrzymać. Gdyby nawet cudem udało się coś zdziałać to pewnie dobiłby już 40stki. Niestety tak to już jest, że jak sie przegapi moment w którym można rozwiązać swoje problemy, nie masz wsparcia innych ludzi, to potem one się nawarstwiają i jeden problem utrudnia rozwiązanie drugiego. x W sumie może i ma jakąs tam szansę ale sądząc po tym co tu pisze na forum, nie robi nic by cokolwiek się zmieniło i nawet nie wie raczej od czego zacząć. x Co do ruchu MGTOW to sądzę, że nie odniesie on sukcesu. Nie można tak nagle sobie po prostu zdecydować, że porzucasz swój instynkt i zajmujesz się sobą. Zresztą na tych forach goście czesto dyskutują o kobietach i sączy się jad, a to nie do końca idea MGTOW. Przez to zawsze tacy faceci będa odbierani jako stado frustratów, wiec i liczba osób która chciałaby się z nimi identyfikowac nie będzie znaczaco wzrastać.

Gość prawiczątko82
Ciekaw jestem czy Ble Ble na prawdę myśli że ma szansę poznać kogoś czy jednak wie że nie ma szans ale chciałby dlatego tak lamentuje

Gość gość
Ciekaw jestem czy Ble Ble na prawdę myśli że ma szansę poznać kogoś czy jednak wie że nie ma szans ale chciałby dlatego tak lamentuje WTF

Gość prawiczątko82
post z 10.08.13 jest na prawdę głupi co to w ogóle jest WTF ? Ja piszę prawdę.

Gość Muszina
Ja zawsze pisać WTF :-D Ja nic więcej nie potrafić pisać :classic_cool: Ja cie nie lubić Ty być zły człowiek

Gość prawiczątko82
Ja jestem dobry. Jak dobry Bóg mówię człowiekowi prawdę.

Gość Muszina
Ja wiedzieć że ty być E.H Ty być szatan :)

Gość Muszina
Ty być transwestyta :)

Gość Muszina
Ty już nie pisać Bo muszina zamienić cie w zombie :)

Gość Muszina
Ja mieć prochy zombie :)

Gość Muszina
🌼 :classic_cool: ble ble być :classic_cool: 🌼

Gość Muszina
ble ble być super :)