Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czasami mm ochote zasnąć i się nie obudzić

Polecane posty

Gość gość
Normalna dziewczyna normalna rodzina :) Normalna dziewczyna z***bista rodzina :) Normalna dziewczyna wykastrowana rodzina :) Normalna rodzina w*******a dziewczyna :) Normalna rodzina wyd*pczona rodzina ::) Normalna rodzina ?

Gość Muszina
Muszina lubić białe polskie dziewczyny :)

Gość Muszina
Muszina mieć wielką palę 8cm Dziewczyny być zadowolone :) wam być miło :)

Gość gość
"Co do ruchu MGTOW to sądzę, że nie odniesie on sukcesu. Nie można tak nagle sobie po prostu zdecydować, że porzucasz swój instynkt i zajmujesz się sobą." ­ Pomyliłeś ich z aseksualnymi chyba :D To nie jest jakiś klub fanów bobsleja na jamajce co stara się o dotacje tylko filozofia o której już książki piszą i w TV mówią bo stali się na tyle widoczni ,ze nie sposób ich ignorować. Małżeństwo zaliczasz do instynktu? Oni nie ślubują celibatu tylko pokazują, środkowy palec kobietom i ich oczekiwaniom wobec mężczyzn oraz normom narzuconym przez społeczeństwo. Nigdy nie dziwiło cię, że mężczyzna w serialach i reklamach pokazywany jest przeważnie jako głąb w odróżnieniu od swojej żony/dziewczyny? Są wśród nich tacy co kobiety nie mieli w młodości więc studiowali tzw. grę uwodzenia a dopiero potem otworzyli oczy na to jak się sprawy mają ale większość z nich to często ci wydymani przez sady rodzinne z opieki nad dziećmi, ci którzy stracili majątek przy rozwodach, ludzie po związkach z wyszarpanym sercem itp. ­ Tu masz pokazane o co chodzi w zabawny sposób: http://www.youtube.com/watch?v=jjOoQqurDSs

Gość gość
do Argena: a jaką chciałbyś mieć dziewczyne?

Prawiczek bez wiary a ty jak wyglądasz przecież nie miałeś nigdy kobiety x i co to jest do cholery to MGTOW ???

Gość prawiczatko82
Musimy pogodzić się ze jesteśmy gownem. Jakoś to życie przeminie

Gość gość
"i co to jest do cholery to MGTOW ???" x Poszukaj w google.

Gość gość
prawiczatko82 Musimy pogodzić się ze jesteśmy gownem. Jakoś to życie przeminie x To chyba ty jesteś gównem :) a nie ble ble :) A tak wogóle to ty się odwal od ble ble :)

Gość gość
Prawiczek bez wiary E.H prawiczatko82 x x x x To ta sama osoba !!!!!!!!!!!!!!

Gość prawiczandra82
To Wy mu kłamiecie. Ja piszę jak jest

Gość prawiczatko82
Ja i Ble Ble jesteśmy gownami z jednego posiedzenia na tronie

" No pewnie jeszcze wmów chłopakowi, że to jego wina, że ma takie mysli, a nie inne." X A czyja? Moja? Twoja? Tego forum? To jak się czujemy warunkuje to jak sami o sobie myślimy. Ktoś kto uważa się za niedojdę będzie przez innych jak niedojda traktowany. Wystarczy zmienić podejście do samego siebie. X " To naturalna reakcja, gdy człowiekowi zle." X Chandra nigdy normalna nie jest. Normalność to nie załamywanie się i użalanie nad sobą. X " Normalna osoba pokłóci się z jednym znajomym to idzie do drugiego." X Normalna osoba stara się utrzymać znajomych, a nie strzela focha i idzie do innych. X "Zerwie z dziewczyną to pogada z przyjacielem. Natomiast on nie ma zupełnie z kim pogadac na temat swoich problemów, nie ma tez jak uciec od tych mysli, bo wszystko przypomina mu o tym, jak bardzo jego życie jest do d**y." X Wiesz ile jes takich osób? Co dziwniejsze odsetek tych osób potrafi wziąć się za siebie, wyjść do ludzi, znaleźć znajomych,partnerkę, dobrą pracę i hobby. Pieprzenie że się nie da jest tylko wymówką stworzoną z komformizmu sytuacyjnego, gdzie mimo że jest się samemu i jest z tym źle, to nie trzeba się o nic i o nikogo starać. X " A może po prostu jest brzydki i niski? Nigdy takich ludzi nie widujecie choćby na ulicy? A może sa po prostu dla Was niewidzialni?" X Widuję owszem, tyle że jakoś te osoby potrafią żyć z tym że przystojni nie są, znam nawet przypadki playboyów którzy zbyt urodziwi nie są, a na brak chętnych kobiet nie narzekają. Jak pisałem wdcześniej - wystarczy zmienić podejśćie do samego siebie i nie oceniać się zbyt negatywnie, bo na tym nikt dobrze jeszcze nie wyszedł. X " Co w tym takiego niewiarygodnego, że nie mozna chłopakowi uwierzyć na słowo, że jest brzydalem? No ale wpisuje się to w obecny trend, w którym brzydkim ludziom wmawia się BDD, żeby taki psycholożyna "leczył" pacjenta z tego, że widzi świat takim jaki jest naprawdę." X Prawda jest taka, że nieraz sam brak życia towarzyskiego przez brak dopasowania do rówieśników sprawia że oceniamy siebie o wiele gorzej niż powinniśmy.Dlatego na przykład na słowo nie wierzę :) X " Jakie to ma znaczenie? W któryms momencie, choćby poznając się i jakis czas po, byli ze sobą szczesliwi i tego im nikt nie zabierze. Zawsze sa dobre i złe chwile, szczególnie, że w przeciwieństwie do przegrańców tacy ludzie mają wybór czy chcą byc w związku, czy nie." X Znów przekoloryzowujesz. KAŻDY ma wybór czy chce być w związku czy nie. Myślisz że każdy za 1-szym podejściem partnerkę znajduje? Takich ludzi jest niewielu i prawda niestety wygląda tak, że w większości wypadków trzeba się nieźle nastarać by z kimś być, nie mówiąc już o tym że trzeba być elastycznym i jak nie wyjdzie z tą do do innej próbować się przystawić, a nie poddawać się po 1 czy 2 próbach. Gdyby każdy ten sposób stosował to może tylko 5% populacji żyło by w związkach. X " Pusty slogan. Potrzeba bcia akceptowanym i przynależności jest jedną z podstawowych potrzeb człowieka. Z tą roznicą, że jedni moga zachowywać się naturalnie i dostaną to od innych ludzi, a inni są dziwakami, brzydalami itp. i niestety musza się o to starać, bo ludzie mają ich w dupie. Jezeli się nie dostosujesz to będziesz samotny, a jezeli będziesz samotny to bedziesz czuł się zle, nie liczac patologicznych jednostek, które faktycznie czuja się dobrze odizolowane od innych ludzi." X Ale masz wybór i on warunkuje to czy będziesz samotny, czy będziesz miał znajomych.W każdej dziedzinie życia jezeli coś nie wychodzi mi w ten sposób, to zmieniam podejście i próbuję na nowo, może tym razem się uda. Najważniejsze to się nie poddawać i nie zrażać niepowodzeniami. X " Ogólnie jeżeli naprawde jesteście tacy dobroduszni i boli Was cierpienie bleble, to czemu nie zaprosicie go na spacer, nie przyjedziecie do niego pogadac, zaprzyjaznic sie?" X Challenge accepted :) Niech tylko na urlop do Polski przyjadę X " Może własnie Wy bylibyscie osobami, które wyprowadziłyby go ze stanu beznadziejnosci? Są wakacje, wielu z Was ma pewnie wolne, do dzieła! No tak ale przeciez pisanie w necie nic nie kosztuje, a mozna sie dowartosciowac jakim to jest sie dobrym człowiekiem. Niewazne, ze robicie za respirator dla truposza w ten sposób, zamiast naprawde mu pomóc." X Ty za to pomagasz wbijając kolejny gwóźdź do jego trumny swoim niezdrowym podejściem do życia. Daj spokój, to że Ty przegrałeś życie i nie masz odwagi, by w nim coś zmienić i tym samym poprawić swój status społeczny nie oznacza od razu, że masz prawo wszystkich swoją miara mierzyć. Jak pisałem - wystarczy chcieć. To że Tobie się nie chce nie obliguje Ciebie do wyjawiania jedynych prawd objawionych, które nie są poparte niczym z racji tego że sam nie posiadasz życia towarzyskiego i boisz się zrobić coś w kierunku ;) Uwielbiam ludzi którzy pozjadali wszystkie rozumy w jakiejś dziedzinie podpierając się tylko swoim doświadczeniem i na podstawie tego wyciągają pochopne i zbyt daleko idące wnioski :D

Gość prawiczatko82
To smutne ale Ble Ble jest gownem dla kobiet

Pożeram dzisiaj tonę krówek i innych słodyczy, ze stresu... jejku, jak ja się dzisiaj stresuje. Zamiast odpoczywać, to coraz bardziej się stresuje ;(

Gość prawiczatko82
Jestem chory na mózg. Wybaczcie moje wpisy, szczególnie Ble Ble

Gość prawiczatko82
Zapomniałem dzisiaj leków

Gość prawiczatko82
:( schizofrenia paranoidalna :( Jestem chory

Mi nie psują. Od dziecka nie mam ani jednej dziury, a słodycze pochłaniam prawie codziennie.

"Mi nie psują. Od dziecka nie mam ani jednej dziury, a słodycze pochłaniam prawie codziennie" . Ja też tak mam :)

Gość prawiczatko82
Mi sie psuja od leków. Jestem gównem z kibla

Gość Anonimowa dziewica
🌼🌼🌼😍BLE😘BLE😍🌼🌼🌼

Gość gość
prawiczątko82 Jesteś czubem ?