Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czasami mm ochote zasnąć i się nie obudzić

Polecane posty

Bleblak, zdjęcia są w 2D, trójwymiar jest raczej bardziej atrakcyjny;) Na zdjęciach lepiej wyglądają tylko Ci co kombinują z obróbką albo sa wyuczeni dziwnych kątów z których wyglądają OK.

Gość gosconaa
to ja czasem mam ochotę nie zasypiać, bo jak się budzę to odczuwam ulgę, że te sny się skończyły

Bleble, zjadłam wszystkie placki ziemniaczane przeznaczone dla Ciebie. Źałuj, bo były pyszne, a nie ble ble :P:P:P

A ja TV internet muzyka Gry PC Obecnie gram cs1.6 . Czasem też coś naprawie :) a tak wogóle to ja prawie wszystko potrafię naprawić co związane z elektronikom:)

Gość Co  to  znaczy
Hello gays and Lesbians ?

Gość gość
To chyba Witam geje i lesbijki Mogę się mylić Ale w*****ł sobie w stupce :)

Co do tego tematu co usunęli To na mnie nie ma kto się gapić :) mieszkam na uboczu :) totalna wiocha :)

Gość gość
A dlaczego inni mają być dla ciebie przyjemnie? Tyłek też ci ma ktoś podcierać?

No to może spróbuj coś zmienić w swoim wyglądzie Dobrze się ubieraj Zmień fryzurę Zacznij ćwiczyć

Gość 2003
chlopaki, smutasy, ostatnie slowa google sa swiete: zacznijcie cwiczyc, bo w zdrowym ciele zdrowy duch :) nie chodzi tu o wyrobienie duzych bicepsow, ale podczas cwiczen mozg wytwarza odpowiednie hormony dobrego nastroju i wtdy od razu swiat wyglada inaczej :) nie wpominajac, ze my zaczynamy ladniej wygladac i wzrasta nasza samoocena i poczucie pewnosci, ze jestesmy fajnymi, atrakcyjnymi ludzimi :)

Gość 2003
^ tak wlasnie czesto bywa.

ahhh chciał bym sobie wmawiać 😭 x staram się dobrze ubierać x chodzę do fryzjera x powinienem zacząć ćwiczyć ale jak narazie brak mi kasy

Ja też nie mam kasy . Bieganie nic nie kosztuje rób pompki brzuszki itp Do tego ci kasa nie potrzebna

Co do twarzy uzbieraj sobie trochę kasy i kup sobie jakieś kosmetyki by poprawić sobie cerę . One nie wszystkie dużo kosztują

Gość 2003
bleblus, tu nie chodzi o chodzenie na silownie, bo moze nie wcale nie spodobac ci sie klimat i to cie zniecheci, mozesz tez sie niepotrzebnie nabawic dodatkoweych kompleksow. ale wlasnie takie zwykle domowe cwiczenia, albo odladaj sobie w domu dvd lub filmy na youtube z cwiczeniami. na poczatku wszystko bedzie sie wydawalo troche nie do ogarniecia, ale jak sie przyzwyczaisz do regularnego wykonywania drobnych cwiczen, po jakims czasie sam poczujesz, ze masz wzmocnione i wymodelowane miesnie :) nie staniesz ie od tego kulturysta, ale przeciez nie o to chodzi, tylko o zdrowie fizyczne i psychiczne, ktore nabywamy dzieku ruchowi fizycznemu. nawet dlugie, intensywne spacery duzo robia. tylko chodzac musisz caly czas miec wyprostowana i uaktywnione miesnie brzucha :)

google miałem sprzęt ławeczka gryf hantelka i byłem całkiem przypakowany tylko że włamali mi się do piwnicy i wszystko ukradli :(

Gość 2003
ach, bledy, za szybko pisze. ostanie zdanie: chodzilo i wyprostowana postawe, zeby cale cialo bylo uaktywnione, nie tylko nogi przy chodzeniu ;)

Gość gość
Biegać możesz za darmo, pompki, brzuszki itp tez mozesz robic za darmo! Nie ma wymówek

"google miałem sprzęt ławeczka gryf hantelka i byłem całkiem przypakowany tylko że włamali mi się do piwnicy i wszystko ukradli :(" . No bardzo przykro mi z tego powodu :( . Ale nie możesz się poddawać

BleBle słuchaj wujka google :) Rację ma. Naoglądałeś się przystojnych par na mieście i pewnie wmawiasz sobie żeś jest brzydki mimo tego że wcale tak nie jest. Głowa do góry i nie nakręcaj się tak sam. Tylko sobie sam krzywdę wyrządzasz. Spójrz na życie przez różowe okulary i zacznij zyć pełnią życia, a i partnerka sama się znajdzie :) www.youtube.com/watch?v=aGzgoSg5OZg

Ja jak bym miał patrzeć co inni o mnie mówią to bym zwariował. Więc ty też tego nie rób :) . . . Co do par związków . To że inni są w związkach to nie oznacza że są szczęśliwi !! Dużo związków jest tylko na pokaz !! . To że ty widzisz super parę może małżeństwo on przystojny ona też i się kochają [[[[[[[ to może tylko tak wyglądać ]]]]]]] . To nie oznacza że są szczęśliwi co np jeżeli on w domu robi awantury a ona gdzie pójdzie nie chce się do tego przyznać nikt nic o tym nie wie A ty dalej sądzisz że oni się kochają są szczęśliwi !!