Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

Czasami mm ochote zasnąć i się nie obudzić

Polecane posty

Beruthiel tylko bez tej wazeliny, bo nie zasnę.:p A co do małych ludzi to masz tutaj przykład dwóch ateistów, którzy próbują Cię ugryźć tylko za to, że myślisz inaczej. Udowadniają w ten sposób ograniczenie swoich horyzontów i podłość motywacji, którą się kierują. Od takich ludzi najlepiej się alienować . . . "Racja, wracaj do czytania Mein Kampf " Mylisz się. Mein Kampf przejrzałem tylko pobieżnie. Teraz postanowiłem przeczytać całego Hallidaya, bo jest mi potrzebny na studia . . .

Paweł nie zwalaj winny na innych. Pamiętam, że to Ty raz pisałeś o PK. :( .....czuję się osaczona..... :( Chyba pora zbierać manatki i uciekać stąd.

Pavlo, ciiii, psujesz mu podryw:D Ale z tego co pamiętam on woli anglosaskie pierdoły.

DKW zdradzisz mi sekret gdzie podział się Twój funfel z którym się Mein Kampf zachwycaliście? W sumie to 2 kumpli: AveDave i BSA :D

"Mylisz się. Mein Kampf przejrzałem tylko pobieżnie" X Pisałeś co innego ;) Czyżby strach przed utratą jedynej fanki nie pozwalał na napisanie prawdy? ;)

Pavlo, tu i tam ;) Czasu mniej było, teraz dysponuję ciut większą ilością i z niesmakiem stwierdzam, że nudy na pudy tutaj. A Tobie udało się wykurzyć zawsze szczekającego z foruma?:P No i patrz, jak sie okazuje kogoś atakujemy haniebnie i gryźć próbujemy. Ateistyczny front przeciw rycerzom wiary prawdziwej :D

Nie dawno z ciekawości ściągnąłem mein kampf w pdf-ie. Nigdzie nie znajdziesz linka, gdzie twierdziłem co innego. Nie czytałem, bo nie miałem czasu, to raz. To dzieło pisane, trochę beż ładu, bez składu to dwa...

To odwet za krucjaty krzyżowe w czasie których bracia ateiści byli mordowani :D Szczery siedzi u siebie na topiku i ma problem z najmadrzejszym na świecie bo ten mu topik chce przejąć :)

"To dzieło pisane, trochę beż ładu, bez składu to dwa.." X Nie czytałem, ale raz wiem że to dzieło, a dwa wiem że jest pisane bez ładu i składu? :D Pogrążaj się dalej :D

"Szczery siedzi u siebie na topiku i ma problem z najmadrzejszym na świecie bo ten mu topik chce przejąć" No to teraz nie wiem komu kibicować, jedno głupsze od drugiego.

Przecież pisałem, że pobieżnie przejrzałem pojedyncze rozdziały... Z resztą. Zostawiam was, w waszym lewackim kółku wzajemnej adoracji . . .

""Szczery siedzi u siebie na topiku i ma problem z najmadrzejszym na świecie bo ten mu topik chce przejąć" No to teraz nie wiem komu kibicować, jedno głupsze od drugiego." To jest właśnie to. Pełne zaangażowanie na kafeterii. Zero z życia w realu . . . :o

Ja tam wole szczerego od Maćka, ten drugi to autyk z misja przejęcia wszytkich topików powyżej 10 tys. wpisów

'To jest właśnie to. Pełne zaangażowanie na kafeterii. Zero z życia w realu" Dokonaj ablucji lepiej bo pisałeś z nieczystymi, zanim powrócisz do swej niesamowitej rzeczywistości.

Pavlo, mnie zatkało jak zobaczyłam jego tematy. Nie sądziłam, że kolejny tak wielki imbecyl może się tu ujawnić :P Dobrej nocy, też powoli się zbieram bo klienci sami się nie obsłużą:classic_cool:🖐️

Kas na razie nie mamy bo zawód na razie nie zalegalizowany:classic_cool:. Ale dzięki DKW :P🖐️

Gość gość
oj ble blak :(

Gość gość
Nic nie pisze może znowu jest smutny :(

Nie przejmuj się. Dzisiaj prawie każdy z nas nieciekawie wygląda. Jest parno, duszno. Przez tę pogodę strasznie schudłam.

Jak się samemu sobie zdjęcia robi, to w większości przypadków wychodzi się jak idiota. Nie dołuj się aparatem. Czym się na codzień zajmujesz?