Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bilirubinka

Ginekolog dla 17 latki w OLSZTYNIE

Polecane posty

A więc planujemy z chłopakiem współżyć i chciałabym wybrać się do ginekologa po tabletki czy znacie jakiegos który przepisze tabletki w wieku 17 lat może być prywatnie oczywiście chodzi żeby bez rodziców ponieważ mam z nimi słaby kontakt słyszałam że prywatnie jak się pójdzie to może przepisać bez zgody rodziców . Dziewczyny znacie jakiegos takiego lekarza jak tak to podajcie namiary :)

Gość gość
W Lux medzie na przykład nie ma takiej opcji, żebyś w ogóle przyszła na wizytę bez opiekuna prawnego, o wypisaniu recepty na jakiekolwiek leki tym bardziej. Jesteś pewna tego, ze chcesz przyjmować w tym wieku tabletki? Ogólnie uważam, ze jest to cud medycyny, ale nie powinno się go stosować dopóki gospodarka hormonalna nie bedzie w pełni uregulowana. Lepiej poczekać z seksem. Poza tym czy znasz historie chorób w swojej rodzinie, zeby moc odpowiedzieć na pytania lekarza?

Gość gość
Jakie ty masz relację z matką,która cie powinna przygotować do sexu,jak nie chce być babcia.

Zadalam pytanie odnośnie lekarza a nie tego żeby komentować jakie mam relacje z mama itp to jest moja sprawa poza tym mam strasznie bolesne miesiączki więc hormony i tak bym musiała przyjmować .

Gość gość
Bzdura dziecko.