Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ludzie na Kafeterii w ogole nie mają poczucia humoru

Polecane posty

Gość gość

To nie dawne czasy gdy bylo pelno osob zarowno z inteligencją, blystkotliwym ciętym humorem jak i sporo ''wulgarnych'' typow, to byly prowokacje, az żołć sie ludziom wylewala w tematach o religii, polityce, zwiazkach, seksie.. eh

Gość batmanka_fanka
przynies wiec kafeterii kaganek oswiaty i zawyz poprzeczke :)

Gość gość
prowokacje na poziomie,a jak jakiś debil pisze że chodzi z jakąś tam szczotką do czyszczenia kibla, i udaje że to kropidło, przecież widać ze jakiemuś bachorowi się nudzi lub cierpi na udar cieplny:P

Gość gość
Ten temat z ze szczotką-kropidłem to akurat super prowo w starym dobrym stylu :D Kto bywal na kafe to wie

Gość batmanka_fanka
gosc 18:35 - . wie sie :classic_cool:

Gość gość
batmanka_fanka = bartman = bart simpson = kajtek bez majtek ? Od wczoraj jest wysyp nowych topików nietypowych jak na obecne standardy kafełe :D

Gość batmanka_fanka
nie, ja jestem oddzielna od tamtych osob :classic_cool: naprawde :) ucieszylam sie tylko na widok sentymentalnych podrozy w przeszlosc :)

Mój wczorajszy temat.... ''Szedłem sobie drogą, gdy nagle moja noga natrafła na wystający kawałek starego chodnika. Było to w okolicach centrum miasta, pełno ludzi, a ja upadłem do przodu rozwalając sobie głowę o płyte chodnika. Przeciąłem sobie skórę na policzku i zamroczyło mnie, a z ludzi wokół nikt mi nie pomógł, tylko wszyscy się śmiali. Jestem zły, a na dodatek mam limo na pół twarzy'' a najgorsze było potem... :( Potem wszyscy wzięli się za ręce i zaczęli chodzić wokół mnie śpiewając: "stary nirdźwiedź mocno śpi" Uciekłem oczywiscie za przystanek wskakując minute pozniej do nadjezdzającego autobusu :classic_cool:😭

a dziś rano ubrałem szałowy kostium kąpielowy autorstwa Tomasza Jacykowa składający sie tylko z czapki myśliwskiej Hrabiego Barry Kenta oraz wyposażony w szkło powiększające dziadka Ambrożego najsłynniejszego filatelisty w Grajewie wyruszam na miejskie trotuary aby w pozycji kolankowo-łokciowej badać życie intymne mchów i porostów zamieszkujących spoiny kostki brukowej. Przed niepożądaną penetracją jakiegoś napalonego intruza chroni mnie korek analny z końskim ogonem :classic_cool:

Dla starych bywalcow mam coś ekstra ;)............ Niczym wygłodniały lampart chyłkiem przemykam się po najgorszych dzielnicach Bukaresztu wypatrując bezdomnych Rumunów, pragnących opróżnić swoją kiszkę stolcową. Gdy już upatrzę sobie ofiarę to czekam, aż zakończy się proces defekacji a nastepnie wyskakuję z głośnym rykiem płosząc ofiarę i spożywam parującego klotza gładząc się z lubością po brzuchu :classic_cool: Teraz Wasza kolej :classic_cool:

Gość batmanka_fanka
byl kiedys temat "najsmieszniejsze cytaty" tam bylo sporo kiutasnikow ;)

Gość batmanka_fanka
wlasnie nie mam i nie jestem w stanie znalezc :o

Gość gość
wow! otworzylam ten ^ link i poczulam sie jak w wehikule czasu :D ludzie to bylo ponad 10 lat temu :D byliscie juz wtedy na kafie?