Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet27lat

Szukam dziewczyny mądrej ładnej zgrabnej uczciwej i

Polecane posty

Gość Brunet27lat

mającej realne spojrzenie na życie (nie bujającą ciągle w obłokach). Fajnie, jakby była brunetką, ew. szatynką, ciemny blond też wchodzi w grę. Fajnie jakby była wysoka (mam 185cm wzrostu). Dobrze jakby miała jakąś przyzwoitą szkołę (najlepiej studia), sytuacja materialna nie ma większego znaczenia, choć najlepiej nie poniżej przeciętnej. Nie chodzi o chęć na cudzą kasę, ale bardzo niski status finansowy czasem może świadczyć o czymś złym (podkreślam - nie zawsze, dlatego dopuszczam wyjątki!). Jakby była z okolic centralnej Polski, byłoby super. To tyle, ktoś powie, że wielkie wymagania. Sam też mam coś tam do zaoferowania, być może nie najgorzej... Hehe, zastanawiam się po co to piszę... Nie mam żadnych kont na facebookach nk sympatiach itp...

Gość Brunet27lat
jem kupe :classic_cool:

Gość Brunet27lat
Tak sobie piszę. Chwale się na forum, że aktualnie szukam ;)

Gość Brunet27lat
Ty gościu wyżej, nie wiem, czy jest się czym chwalić, ale jeśli już, to chwal się nie spod mojego nicku :P

Gość gość
Masz wygórowane wymagania do kobiet. mądrej ładnej zgrabnej uczciwej i mającej realne spojrzenie na życie to za duże wymagania nawet dla "najlepszej" kobiety.

Gość Brunet27lat
Sobie też stawiam poprzeczkę dość wysoko. Być może - lepiej jak inni (inne) to ocenią. Dodam jeszcze tylko, że odstaję trochę od dzisiejszej "młodzieży". W sensie, że nie jestem w stanie przekonać się do wąziutki, obcisłych spodenek w kolorze czerwonym i ulizanych włosków...

Gość gość
i co myślisz, że tu kogoś znajdziesz? przez internet owszem , może jedna z drugą się za taką podawać, a jak będzie w rzeczywistości?

Gość Brunet27lat
Kiedyś była taka jedna Pani, której nie brakowało praktycznie niczego oprócz uczciwości...

Gość gość
to może napiszesz nam coś o sobie. tylko prawdę

Gość Brunet27lat
Dlatego przez internet nie szukam, tylko się chwalę, że szukam ;) :P

Gość gość
to rzeczywiście jest się czym chwalić :/ a my co w takim razie mamy Tobie tutaj pisać?

Gość Brunet27lat
Sądzisz Nadiye, że to poprzeczka zbyt wysoko postawiona? Skoro tak, to będę już sam do końca życia...

Gość gość
hehe dobre wymagasz wiele a sam piszesz cytuję mam tam COS do zaoferowania buahahah

Gość Brunet27lat
Jeśli nie masz nic do napisania, to po prostu nie pisz...

Gość gość
w ogóle to coś tu nie halo, no bo który facet używa znaków interpunkcyjnych? bez urazy Panowie :D ale taka prawda...

Gość Brunet27lat
Tak się domyślałem, że to kk to oznaczało ;) ale ja tych grypsów nie znam, bo ja to człowiek starej daty jestem a z Pabianic koło Łodzi

Gość poonka
Ja spełniam nie tylko takie `standardowe`- bo Twoje wymagania to podstawa, a nie wymagania. Ale za dużo u Ciebie proznosci (za dużo wagi przywiązujesz do wyglądu), więc omijam

Gość Brunet27lat
Próżności... wydaje mi się, że się pomyliłaś, ale ok. Pozdrawiam.

Gość gość
starej daty bo jakichś głupich skrótów nie znasz? aha

Gość antynomia9
Brunet27lat Dlatego przez internet nie szukam, tylko się chwalę, że szukam oczko.gifjezyk.gif :D:D to mnie rozbawiłeś!

Gość poonka
a jak inaczej to nazwiesz powinno Ci zależeć na wartości człowieka a nie dokąd będzie Ci sięgać, nie uważasz?

Gość Brunet27lat
Ja napisałem, jaki jest mój ideał dziewczyny.

Ha ha. Każdy chce mieć dobrze wyglądającego partnera, tu trzymam stronę autora. Też się za byle jak wyglądającą personą nie obejrzę. Gusta i guściki.

Gość Magdaa26
Jezu, ale się rzuciły na Ciebie. :O Ja uważam że wymagania masz normalne, wcale nie są zawyżone. I mówię to ja, kobieta. Niestety już zajęta. :)

Gość poonka
Ok, to inaczej- jaką masz największą zaletę wg Ciebie?

Gość 4352523523
Chyba najbardziej je zabolało że szukasz ładnej i zgrabnej. A wiadomo że na kafeterii są przeważnie brzydkie spaślaki. I wkurza je, że ktoś może nie patrzeć wyłącznie na ich wnętrze.

Magdaa26 "niestety już zajęta". - więc sama jesteś w gronie tych, co (by) się na autora rzuciły. Lol.