Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet27lat

Szukam dziewczyny mądrej ładnej zgrabnej uczciwej i

Polecane posty

Gość gość
wszystkich zainteresowanych urozmaiceniem swojego zycia erotycznego zapraszam na www.intymnosc.pl/aff/7733

Gość gość
jesteś niekonsekwentny, początkowo piszesz ze tylko informujesz że szukasz, po czym wylatujesz z mailem..... :|

Jesteś niekonsekwentny, piszesz, że szukasz "mądrej ładnej zgrabnej uczciwej", a gdy zjawia sie Fikuśna, to Ciebie nie ma ;)

Gość Brunet27lat
To złe spostrzeżenie. Czy jeśli jako mały chłopiec powiedziałem, że będę dentystą i nim nie zostałem, to oznacza niekonsekwencję? Pozostawiłem od wszelkiego wypadku, żeby nie mieć wyrzutów sumienia. Nadal uważam, że przez forum niczego nie szukam...

Gość puresun
a co Ty masz od zaoferowania?

Gość puresun
fikuu..szanująca się dziewczyna nie będzie `latała` za chłopakiem, tym bardziej pisała do niego i czekała aż on wybierze spośród innych

Gość Brunet27lat
Niewiasto fiku, nie jest moją intencją Cię obrazić, ale nie jesteś w moim typie i nie musisz tylko dlatego wieszać na mnie psów... Pozdrawiam Cię.

Dokładnie, ahhh człowiek czyta, że brunet i się uśmiecha do siebie, a dojdzie do końca tematu i wyzywa faceta od chłoptasi, ciężkie życie Fikuśnej ;)

Gość Brunet27lat
Ale Ciebie puresun chętnie bym poznał. Daleki jestem od wszelkiego rodzaju castingów... Także bez obawy. Nie ten typ...

Gość puresun
Nie jest to dobry pomysł, ponieważ na maila spłyną Ci oferty od tych wszystkich samotnych kobiet, które tu są, a ja nie będę jedną z wielu- oczywiście mówimy tu o lekkich rozmowach i wymienianiu się światopoglądów. Jednak tym niemniej pozdrawiam i cieszę się, że gdzieś tam w polskiej cyberprzestrzeni są ludzi mózgiem myślący...i w końcu pada:)

Gość Merlene27
Tak Cie matka wychowala ?

Gość Brunet27lat
Będę za godzinę.

Gość wilczycaa
każdy może tu wejść zarówno oszust jak i ktoś uczciwy,a malzenstw już trochę przez net się poznalo,glupca można oszukać i w realu i zataic panienki na boku albo kochanka tu nie ma reguly,chociaz tu latwiej sciemniac ale i tak do czasu:-) wszystko jest do czasu

Gość Brunet27lat
Dokładnie tak, jak pisze poprzedniczka.

Gość puresun
A skąd mogę wiedzieć że nie jesteś tym gorszym? Tu na forum można wszystko, ale już rozmowy mailowe (co uważam już za prywatne) to już inna sprawa drogi Brunecie.

Gość Brunet27lat
Czasem w życiu "trzeba" zaryzykować. Zaufanie, to dla mnie bardzo ważna o ile nie najważniejsza sprawa w stosunkach międzyludzkich... Ale co ja tam wiem. Nie znam się... Rzadko odbierasz pocztę droga Brunetko(?), co? ;)

Gość puresun
Nie podawałam swojego maila, więc nie wiem (jeśli już) gdzie i co puściłeś w eter:) a co do zaufania- owszem, jest ono, dopóki nie pojawi się nagle inna wartość w życiu

Gość Brunet27lat
Ciekawe podejście z tą "inną wartością". To już chyba kwestia dojrzałości. Ale pocztę odbierasz rzadko, prawda?

Gość puresun
wręcz odwrotnie- mam ją ciągle włączoną...w ogóle skąd takie pytanie, taki wniosek? i to co napisałam z zaufaniem, to nie moje zdanie, tylko ironia.

Gość Brunet27lat
Ok, pewnie zmieniłaś pocztę, albo masz kilka kont. A tak z ciekawości zupełnie...;)

Gość puresun
Brunecie- NIE MAM pojęcie o czym piszesz, szkoda, bo wydawałeś się w porządku. Nikomu nigdy jeszcze nie podawałam maila, ale sądząc po Twojej wypowiedzi- jesteś nieźle obeznany w internetowych `relacjach`, więc trochę oszukałeś ze swoim opisem. Więc żegnam cie i baw sie dalej w takie podchody do każdej.

Gość Brunet27lat
Pomyłka ;) To nie mail od innej...

Gość Brunet27lat
Naprawdę nie masz konta na wp? Nie pomyśl sobie, że pomyliłem Cię z kimś innym, od kogo miałem adres. NIE.

Gość Brunet27lat
Nie lubię, jak ktoś ma mnie za kogoś, kim nie jestem.

Gość mój facet jest najwspanialszy
nie czytałam od pocztku ale ty to samo chyba wlasnie zrobiles tej dziewczynie

Gość Brunet27lat
Myślę, że nie ma tego złego... Jeśli ktoś popełnia błąd i strzela focha, to nie jest w moim typie na kolege/koleżankę... A ja widać popełniłem błąd. Pozdrawiam Puresun. Temat do zamknięcia.

Gość gość
ale ona chyba nie ze glupios trzelila focha tylko uciekla bo pokazales ze z wieloma gadasz a ona chyba chiala byc wyjatkowa...no ale na kafe szukac tak nie da rady. brunet a moze sie umowimy?