Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet27lat

Szukam dziewczyny mądrej ładnej zgrabnej uczciwej i

Polecane posty

Gość antynomia9
wszak dać się ponieść marzeniom, to nie grzech :) pozdrawiam i powodzenia w podbojach!

Gość gość
a wysoka to jaki przedzial wzrostu?

Gość 4352523523
Przeciętna waga laluni z kafeterii to 70- albo 80-kilka kg przy ok. 160-165 cm. Twarz blada, z pękającymi naczynkami, jasne brwi, mysie włosy.

Gość poonka
I tu się mylisz, bo własnie za dużo patrzy na mnie przez urodę i dlatego mnie to dotknęło że następny, że wszyscy tacy są

Gość Magdaa26
Pisząc że się "rzuciły" miałam na myśli, że rzuciły się z krytyką i głupimi tekstami w stylu "A ty co, ideał?". Boli je, że facet ma wymagania. Owszem, gdybym była wolna to może chciałabym autora poznać.

Gość Brunet27lat
Temat trochę rzuciłem z ciekawości, bo nie wierzę w małżeństwa "internetowe", ale dziwi mnie fakt, że pierwsze wypowiedzi nie wniosły podejrzeń, że ja to faktycznie 27-letni brunet, a nie np. łysy 50-latek przeżywający swoją drugą młodość ;)

Tak sama napisałam, Bo często facet ledwo się umyje i ogoli a szuka kobiety z okładki :/ Trzeba brać aż tak dosłownie?

Gość Brunet27lat
Co nie zmienia faktu, że wszystko co wyżej napisałem, to prawda. Przedział wzrostu? Byle nie wyższa ode mnie, a najlepiej niższa jakieś (no nie wiem ile tam... mniej wiecej o pół głowy ;)) To już szczególiki, a za chwilę ktoś powie znów, ale wymagania...

Napisałam, gdyż zaciekawiło mnie, czy to nie jest aby brunet, którego znam. Mało prawdopodobne, ale się zaciekawiłam. Ja swojego obecnego faceta poznałam w necie, przez przypadek.. I został w rodzinie :)

Gość Brunet27lat
Dlatego może nie głupim byłoby faktycznie najpierw przez komunikatory, maile itp pogawędzić nie wiedząc jak druga osoba wygląda. Jeśli po rozmowach chciałoby się daną osobę poznać, dopiero wtedy wymiana zdjęć... Wystarczą określenia czy np. nie straszy wyglądem, kolor oczów, ogólny opis...

Gość Brunet27lat
Kurde... a nie wstydziłaś się/ nie będziesz wstydziła swoim dzieciom powiedzieć, że poznałaś tatę przez internet?

Gość Brunet27lat
A miała być burza :/

Gość Brunet27lat
No tak... ta nowoczesność...

Nie wiem, czy zauważyłeś, w obecnych czasach ludzie nie wyobrażają sobie życia bez internetu. Spędzają korzystając z niego coraz więcej czasu, często kosztem kontaktów społ. Nie szukałam, a znalazłam. oczko.gif

Gość gość
Pff może z CV?

Gość gość
autorze coś mi się zdaje, że Ty nie masz tych 27 lat :D jesteśmy w necie, tu możemy być kim chcemy :D

Gość Brunet27lat
Jestem konkretną osobą. Nie bawią mnie takie zabawy.

Gość gość
dokładnie! konkretną , mająca 40-50 lat osobą :D

Gość gość
chcesz kobietę wykształconą i piszesz "oczów" ? Ja takich skreślam od razu.

gdybyś szukał pięknej, to mamy tu tak się reklamującą i bruneta szukającą od jakichś 2 lat fiku miku no ale ładna, mądra, zgrabna, uczciwa chyba o sobie nie pisała, wiec się nie kwalifikuje

Gość puresun
Też tak mam, że z chęcią znalazłabym przy laptopie, bo to bezpieczniej no i na już, ale odrazu sobie myslę: nie jestem żadną desperatką żeby szukać w necie i sama się przed sobą zawstydzam na siebie;) więc autorze powodzenia i Tobie;)

Gość Brunet27lat
Heh, to już jedna cecha wspólna. Zawstydziłem się już też po tych "oczów"... ;)

Gość Brunet27lat
A zaryzykuję... Jakby jednak kiedyś ta wyjątkowa i idealna moja "druga połówka" to przeczytała i uznała, że jest moim ideałem, a ja być może jej, to zapraszam: 14-07-2013@wp.pl Co, trzeba dać życiu szansę ;)

Gość puresun
...dobry jesteś;)

Gość Leonzawodowiec
fikuuu daj chlopcowi spokoj on szuka porzadniej a ty wiadomo legendy o tobie na kafe i twoich wyczynach

Gość Leonzawodowiec
wracaj na ero mala