Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet27lat

Szukam dziewczyny mądrej ładnej zgrabnej uczciwej i

Polecane posty

Gość KarolciaJa
Nie mówimy o nawykach czy przekonaniach, ale o zasadach- a to różnica. Pozdrawiam:)

Gość gość
brunecie, jedzenie pół kg frytek przed spaniem nie jest najlepszym przykładem zasady.... to żadna zasada a nawyk jedynie ;D

Gość gość
ja mam swoje zasady lepsze od jakichkolwiek innych po to mam mozg by nie isc za stadem a swoja droga niezależnie i najlepiej jak potrafie

Gość gość
ty czyli kot?

Gość gość
ty czyli kto?

Gość gość
nie interesuj sie, bo kociej buzi dostaniesz

Gość aryanna
nadal szukasz brunecie? tu mamy taką jedną a zwą ją fiku mikuuu

Gość gość
może lody

Gość gość
Pani Karolci "gratuluję" słusznego wyciągania wniosków, nieomylnego rozwikływania zagadek, dojrzałości i przede wszystkim umiejętności chłodnego spojrzenia na życie oraz fajnego algorytmu poznawania ludzi... No cóż. Również pozdrawiam i bez odbioru. Szkoda tylko, że szanowna pani forumowiczka nic nie napisała o formalnościach związanych z unieważnieniem małżeństwa, o które miała się dowiedzieć...

Gość KarolciaJa
Może tak bez żalu? Bardzo by mi było miło

:D "Szukam dziewczyny mądrej, ładnej, zgrabnej, uczciwej imającej realne spojrzenie na życie" :D znam to :D szukasz głupiej, która weźmie Ciebie takiego, jaki jesteś, bez żadnych oczekiwań i wymagań ze swojej strony...itd. :D niesamowite, że tacy głupi i naiwni faceci jeszcze po ziemi chodzą :D

Gość KarolciaJa
Kinga- nie potwierdzam, akurat autor nie jest tępakiem, ale co do ogółu t o masz rację;)

Gość gość
Miałem już nie odpisywać, ale niech będzie - może komuś na przyszłość to pomoże. W którym miejscu autor napisał, że szuka dziewczyny na seks, miłość, czy tym podobne historie? A może ten autor po prostu chce mieć koleżankę o określonych cechach, nie tylko charakteru. W brew pozorom wygląd też decyduje o relacjach (i to nie tylko damsko-męskich). Ale co Wy, dla których jedynym życiem jest neostrada możecie wiedzieć o tym (oczywiście nie odnosi się to do wszystkich). Po raz kolejny widzę, że wszyscy widzą to, co chcą widzieć, a nie to, co jest napisane.

Gość gość
a ty odpisujesz jako autor czy kto?

Gość gość
Żałosną porażką dzisiejszego świata jest (wg mnie) to, że niektórzy traktują internet, jak cudowne medium na znalezienie drugiej połówki. Tak bezpośrednio. (tylko dla rozumnych)

Gość gość
A czy to istotne? Nie lubię głupich podchodów, stąd tą informację zostawię dla siebie.

Gość KarolciaJa
O, proszę, wątek żyje:) Autorze, wiem że wiele spraw Ci nie pasuje i że z czujesz zawód, ale myślałam że zrozumiesz wszystko po przeczytaniu. Nie chcę żebyś miał jakiś żal, często Cię wspominam mimo wszystko mile i wolałabym żebyś Ty też mnie tak:) Pozdrawiam i jak zwykle- szczęścia.

Gość gość
Widzę Karolino, że jesteś mocno utwierdzona w swoich przekonaniach. Niech tak zostanie. Oczekujesz jednak, że podsumowując kogoś delikatnie mówiąc niezbyt trafnie, nie czekając na jego odpowiedź, ten ktoś będzie Cię wspominał w samych superlatywach... Podobne spojrzenie na kilka tematów, to nie podstawa do cudownych wspomnień o kimś. Liczy się też cała otoczka. Ja niestety nie wykształciłem w sobie tego wyczuwania czyiś intencji, umiejętności poznania osoby przez internet. Krótko mówiąc dla mnie ta otoczka nie istnieje. Problem w tym, że nawet w rzeczywistości trudno mi spotkać osobę, która miałaby choć tylko tyle podobnego... Może to kwestia zamknięcia się na poznawanie nowych osób i próba otworzenia się.

Gość gość
I z kasiorka :-D

Gość gość
Wiem, jak bardzo nietrafione mogą być te "analizy ludzi" przez internet. I tego nie należy uskuteczniać. Tu też ludzie zachowują się zupełnie inaczej niż w rzeczywistości, bo wiedzą, że w rzeczywistości i tak pewne sytuacje nie będą miały miejsca. Stąd w ten sposób (przynajmniej na pewnym poziomie) ludzi się nie da chyba poznać.

Gość gość
... a jedynie ich poglądy na pewne tematy i to pod warunkiem, że są szczerzy.

Gość gość
Stąd temat jest ciągle otwarty i aktualny.

Gość KarolciaJa
Nie, absolutnie nie oczekuję żebyś miał dobre zdanie o mnie i wcale nie mam wyrobionego zdania na Twój temat- już to pisałam.

Gość KarolciaJa
I skoro nadal szukasz, nie pozostaje mi nic innego jak życzyć owocnych poszukiwań, powodzenia, może kogoś w końcu tu znajdziesz kto Cię zadowoli

Gość gość
OK, rozumiem, znaczy nie rozumiem, ale mniejsza o to... "Znajomość jednego tygodnia" uważam również w takim razie za zakończoną (bo do tanga trzeba dwojga ;)). Również Ci życzę szczęścia i nie do zobaczenia.

Gość KarolciaJa
Przyznaj się że tęskniłeś:)

Gość gość
Oczywiście, szukam dalej, być może trafi się ktoś, z kim będę mógł porozmawiać "o wszystkim" i to nie tylko klikając... I tak, jak powiedziałem - dziewczyna mądra, ładna, zgrabna, uczciwa i o życiowym podejściu do świata. Ktoś już powiedział, że to tylko wymagania i nic od siebie. Od siebie dam wiele, ale nie lubię publicznie pisać o sobie. Nie szukam tutaj seksu, nie szukam miłości, aczkolwiek nie zarzekam się gdzieś tam w przyszłości, bom tylko człek.

Gość gość
Za kim miałem tęsknić, skoro Cię nawet nie widziałem na zdjęciu...? Z zbitką liter? Za mailem? Mam dość silną wolę i jeśli ktoś ze mną pogrywa, potrafię sobie pewne rzeczy wytłumaczyć. Tyle.

Gość gość
mądra, ładna, uczciwa - skreśl co najmniej jedno. Nie wymagaj zbyt dużo od kobiet!