Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet27lat

Szukam dziewczyny mądrej ładnej zgrabnej uczciwej i

Polecane posty

Gość gość
A może to Ty tęskniłaś. Ale to chyba nierealne, bo wbrew sobie byś nie postępowała.

Gość KarolciaJa
Wirtualny cios w twarz. Ja za tą `zbitką liter` tęskniłam. I nie pogrywałam, wytłumaczyłam. Strasznie, strasznie mi jest teraz przykro, musiałeś być taki.

Gość gość
Są takie, są. Wiele wymagam od siebie, wiele wymagam od innych. Proste.

Gość gość
W takim razie jednego z kryteriów nie spełniasz, bo ktoś realnie patrzący na życie nie zachowuje się w taki sposób (chodzi o usuwanie skrzynek mailowych). Ciekaw jestem, jak sobie w realnym świecie radzisz. Tutaj zawsze możesz wcisnąć "X", jak mało odważna osoba... Mam nadzieje, że nie przesiąkłaś już całkiem tym forumowym życiem, bo szkoda by było...

Gość KarolciaJa
Dobrze, dosyć tego upokarzania mnie. Już czuję się mała, więc wystarczy. NIGDY więcej tej okropnej kafeterii

Gość gość
Chcę tylko jednego, bo też mam dosyć już tego forum. Chcę, żebyśmy sobie powiedzieli na spokojnie, że więcej nie chcemy ze sobą rozmawiać. Tylko tyle, bo setki ludzi mają niezły ubaw...;)

Gość KarolciaJa
Więc jest jak chcesz- powiedziałeś na spokojnie już to i radzę Ci też uciekać stąd bo tu trochę inni ludzie przebywają, niż zarówno ja i Ty byśmy chcieli.

Gość gość
Dobra... Ja wyciągam rękę, Ty uciekasz... Strasznie dziwna jesteś...Za 10min spadam na dobre, bo już mam tych zabaw dość...

Gość gość
Rozumiem, że Ty też świadoma wszystkiego, na spokojnie kończysz znajomość. Chcę tylko tyle usłyszeć i skończyć raz na zawsze. Po Twojej akceptacji obiecam, że nigdy więcej nie będę szukał kontaktu. Więc słucham.

Gość KarolciaJa
W takim razie pominęłam `wyciągnięcie ręki` i nie widziałam tego w Twoich słowach i cieszę się że jest jak jest

Gość gość
To co w takim razie Karolino? Do następnego spotkania na tym wątku, tak? Zaproponujesz coś?

Gość KarolciaJa
Nie, ja uciekam z tego padołu zdrad, oszustw i wulgarnych dziewek. Niedługo napiszę na Twojego maila. Żegnam kafeterię niniejszym.

Gość KarolciaJa
kontakt na ...tlen.pl

Gość gość
B., wszystko w porządku? Co u Ciebie? napisz niezobowiązująco