Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak to jest kobiety dojrzale lubia jak sie mlodzi za wami ogladaja i gapia

Polecane posty

Gość gość
gość a zonate laski lubisz xxxx kobiety sa mężatkami co najwyżej, w zaden sposób nie nogą byc zonate :P

Gość gość
Od tego czy jestes zadbana 36 latka czy wysmarowanym samoopalaczem pedalkiem

Gość gość
A co masz przeciwko pedałkom?

Gość gość
na 100%jestem laską i man chcice teraz,bawie sie c*pką bo męza niema

Gość gość
Ubustwiam ich kreca mnie tacy wyrzelowani w rozowych obcislych koszulkach

Gość gość
He to masz fajnie

Gość gość
Młody chłopak jest jak pies biegnący się wysikać. Byle z pęcherza spuścić. Dla mnie zupełnie nieatrakcyjny. Mam 39 lat i pociągają mnie wyłącznie mężczyźni po 40. Nie wiem skąd bierze się mit o tym, że kobiety wolą młodszych.

Gość gość
He a ja mam 26 lat i uwarzam ze p********z glupoty mialas jakies.doswiadczenie chlopakiem tak od 20 lat bo nie.jeden wie wiecej o.seksie.niz stary zmeczony wysluzony 40 latek

Gość gość
Seks zaczyna się na długo przed włożeniem penisa czy minetą. Nie widzę powodu by próbować z małolatem tylko dlatego, by on coś próbował mi udowodnić. Jest dla mnie nieatrakcyjny, więc się z nim nie bzykam.

Gość gość
He juz tu czytalem troszke o starych grzybach co juz sa tak leniwi ze glowa malaa to ze nie masz 40 lat nie oznacza ze nie potrafisz zadwolic kobiete

ja jak czytam początek zdania z "he he" to juz widze tego chłopczyka z meszkiem pod nosem :classic_cool: do głaskania i matkowania ma sie synów :D

Gość gość
Masz racje tyle ze ja dorosly czlowieku mam prawie 30 lat

Zdecydowanie nie podniecają mnie młodzi. Dla mnie najlepszy partner to taki koło 40-stki, sama mam 35 lat. Niby mam znajomych koło 27, 28 lat, i mogą być do pogadania, jednak jakoś nie wyobrażam sobie z nimi seksu, wydaja mi się takimi dzieciakami :)

Ja to nawet mogę sobie wyobrazić seks z jakąś siksą o połowę młodszą. Tylko że po seksie byłby problem jak po morderstwie w afekcie: jak się pozbyć ciała? bo przecież nie znalazłbym z nią żadnego tematu do rozmowy 💤

No z 17 czy 19 latkiem, to już sobie nie wyobrażam, toż to dzieciak straszny. Miałam kiedyś sytuację, kiedy prawie codziennie przychodził do mnie brat mojego kolegi, miła wtedy 16 lat a ja 28. A to jakąś płytkę pożyczyć, to grę i jak wszedł tak siedział z godzinę i gadał. W sumie dopiero mój były mi uświadomił, że on pewnie myśli o seksie, a ja w szoku byłam, bo patrzyłam na niego jak na dziecko :D