Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JESTEM z domu wariatów

Czy wy tez pochodzicie z domu wariatów

Polecane posty

Kurrwa az srac sie chce :O -dziadek-75letni furiat, ciagle choruje, ale za c***a nie stosuje sie do zaleceń lekarza, wydaje majatek na leki, których albo nie rusza, albo zazywa w nadmiarze. Nerwowy, strach sie do niego odezwać, ciagle ma pretensje do swojej zony czyli babki. -babcia-oszczedna do bólu, ciekawska, obgaduje sasiadów, sterczy przy oknie i obserwuje kiedy sasiedzi wyjezdzaja, przyjezdzaja itd :O w kościele patrzy na to jak kto ubrany i uczesany. -matka-to samo co babka, ciekawska, ma fioła na punkcie niektórych ludzi, śledzi ich przez naszą klasę czy facebooka. ojciec-40kliku letni furiat-nawet nie wiem ile ma lat :D nerwus jakich mało, nic nie umie wytłumaczyć tylko wydziera ryja, ciągle kłoci się z matką, zdarzało się, że sie z nia szarpał i wyzywal, popija po cichu alkohol -brat-p***b, od dziecka niegrzeczny, huligan..k***a aż szkoda słów na niego ma ktoś podobnie?

Gość annakkka
Nie

Gość gość
dlaczego mieszkacie wszyscy na kupie?

ja tu tylko chwilowo jestem, od 2 lat nie mieszkam z nimi a oni w 5 mieszkają, bo dziadkowie maja dom jednorodzinny, sami by tu sobie nie poradzili, dlatego i rodzice tu mieszkaja

Gość gość
dziadek - zdrowy, kochany starszy pan ktory ciagle mowi jak nas kocha (mnie i rodzenstwo), daje kase co miesiac po pare stow bo ma wysoka emeryture. wieczorkiem pije z nim czasem piwo i gadamy babcia - niestety nie zyje, zmarla mlodo mama - cudowna i kochajaca, pracuje, sprzata i gotuje tata - kontakty ok, brak wylewnosci, daje kase i mysli ze jest ok brat - kocham nad zycie siostra - jw

zazdroszcze :O

Gość dupa azora
mieszkacie z dziadkiem i babka? to wspolczuwam

zmuszona jestem uciekać ciągle z domu i śpię na sianie w stodole, rano idę do kurnika i kradnę dwa jajka, po śniadaniu biorę sanki ze stodoły i idę na naszą górę obornika aby poćwiczyć zjazdy na sankach do rowu z szambem a z zebranego siana robię bałwana

21:20 podszyw

jak mieszkałam z nimi to ciagle słyszałam komentarze na temat mojego wyglądu od dziadków że albo sie za mocno maluje, a to ufarbowałam włosy, a to myje włosy za czesto, a to ze mam pomalowane paznokcie ja p*****le

czyli jestem jakimś wyjątkiem

Gość gość
nie dziw się że tak jest skoro mieszkacie na kupie :classic_cool:

Gość gość
-Tata- wesołek i śmieszek...robi durne żarty, które w*******ą całą rodzinę. Wyjada wszystkie słodkości, zjada nawet czekoladowe zajączki czy słodkie ozdoby na choinkę. Pantoflarz. Uwielbia jeździć na ryby/grzyby/jagody i później przychodzi z tymi łupami, przez które są kłótnie bo nikt się z tego nie cieszy, matka brzydzi się patroszenia ryb... -Mama- głowa rodziny. Nerwus. Uwielbia boczek pod każdą postacią- gotuje na nim zupy, robi z nim kanapki, itd. Fanka Dr Housa. Jej największa miłość to jamnik Nemo. Spaceruje z nim, chodzi na działkę, powierza mu sekrety. -Brat- uważa się za jedynego intelektualistę w rodzinie. Wegetarianin (robiony w c***a przez matkę, wcale, a wcale nie gotuje mi zupy w osobnym garnuszku. Wpierdala tą na boczku aż mu się uszy trzęsą). Przejmuje się globalnym ociepleniem, dziurą ozonową. -Pies- jamnik o imieniu Nemo. Nie toleruje nikogo po za matką. Sika na nasze rzeczy, podgryza, warczy. Ukradkiem wszyscy (po za matką) go szturchają i drażnią. Jak był chory i został na kilka dni u weterynarza wszyscy (po za matką) bardzo się cieszyli.

Gość gość
ha ha ha to wyżej MISTRZ

Gość gość
Pochodzę z toksycznego domu,a sama stworzyłam dom wariatów:(szkoda słów.

Gość gość
W zyciu ulkada sie roznie raz poprzecznie raz podluznie

Gość gość
Rada do zalozycielki tematu nie zwracaj na nich uwagi zyj po swojemu jak drze morde ignoruj nie gagaj z nim mam podobnego w domu to najlepsza metoda widocznie mamusia go nie kochala jak byl maly odnosnie babki i matki jestem ich przeciwienstwem plotkarek poprostu nie cierpie nienawidze