Dave_Gahan 0 Napisano Sierpień 11, 2013 ciekawe czy wytrzymacie chociaż do końca wakacji ;) pamiętajcie najważniejsza jest systematyczność. musicie też ten sport i ruch po prostu polubić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siemkaaaa Napisano Sierpień 11, 2013 tak wiemy, o tym ruch to podstawa:):P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość siemkaaaa Napisano Sierpień 11, 2013 jaki ruch sie tu zrobił :p) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszysta marysia 0 Napisano Sierpień 11, 2013 dlatego ja skupiam się bardziej na ruchu niż na głodzeniu się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lerta 23 Napisano Sierpień 11, 2013 jakie macie diety ? od jutra rozumiem tak? a cwiczenia jakie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość movis Napisano Sierpień 11, 2013 a ja musze wytrzymac do konca wakacji.moja dieta to MŻ i ruch , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2013 a po wakacjach co? obzeranie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makeithappen 0 Napisano Sierpień 11, 2013 ja prawie 10 kilo w prawie dwa miesiace jeszcze 3 dni do dwoch miesiecy I 0.6 kg;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość movis Napisano Sierpień 11, 2013 Co po wakacjach to nie twoja broszka hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2013 ma,,,,,, cos tam na wszystkich forach siedzisz od rana do wieczora? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2013 hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszysta marysia 0 Napisano Sierpień 11, 2013 -----> lerta ćwiczenia zależy co lubisz ja np. spacery, basen, rower Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lerta 23 Napisano Sierpień 11, 2013 ja nie umiem plywac ( wstyd wiem ) wiec zostaje mi bieganie i chodzenie na nogach gdzie tylko sie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lerta 23 Napisano Sierpień 11, 2013 a co jest lepsze rowerek czy orbiterek? moze zakupie przed zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 11, 2013 ILE wazycie i przy jakim wzroscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszysta marysia 0 Napisano Sierpień 11, 2013 Ja też nie umiem pływać ale chce się nauczyć i to jest właśnie dobra okazja żeby to wkońcu zrobić;-) mam orbitek i mam rowerek:) jak dla mnie to i to dobre:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lerta 23 Napisano Sierpień 11, 2013 marysia dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszysta marysia 0 Napisano Sierpień 11, 2013 Ja jeszcze będę pić herbatę zielona i czerwoną oraz ocet jabłkowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszysta marysia 0 Napisano Sierpień 11, 2013 A może jeszcze skakanka czy hula hop brzuszki możliwości wiele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lerta 23 Napisano Sierpień 11, 2013 tez pije zielona, czerwona i inne ziolowe ale ocet juz nie moge patrzec na niego kupie w tabletkach ale musze zrobic przerwe z nim narazie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lerta 23 Napisano Sierpień 11, 2013 brzuszki odpadaja bo zle robie i kregoslup niszcze a i tak mam juz w złym stanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszysta marysia 0 Napisano Sierpień 11, 2013 A piłas już ocet? I co widziałas jakieś efekty?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszysta marysia 0 Napisano Sierpień 11, 2013 To na kręgosłup idealny były by basen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lerta 23 Napisano Sierpień 11, 2013 wiem :) ja musze konczyc bo wybieram sie na spacer do jutra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszysta marysia 0 Napisano Sierpień 11, 2013 to do jutra:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość movis Napisano Sierpień 11, 2013 ja umiem plywac i uwielbiam dlatego zapisuje sie na basen:)mam tez rowerek i nim jezdze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
makeithappen 0 Napisano Sierpień 11, 2013 no Dokladnie bo mam urlop teraz; ) a poza tym to forum mnie motywuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszysta marysia 0 Napisano Sierpień 11, 2013 Basen to fajna sprawa:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
puszysta marysia 0 Napisano Sierpień 11, 2013 :-):-):-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość movis Napisano Sierpień 11, 2013 Chyba tez sobie kupie ten ocet jablkowy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach