Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OOBE wyjście z ciała czy komus z was sie udało albo znacie kogoś

Polecane posty

Gość gość

komu się to udało?

To nie jest żadne wyjście z ciała choć to bardzo dziwne i nieprzyjemne przeżycie. To jakby śnić na innym poziomie świadomości tzw półśnie.

Gość gość
moze jest tez wyjscie z ciała oprócz tego snienia

Gość gość
...udało mi się.było cienkie i brązowe ale wpadło do sedesu.to było chyba coś innego jednak

Gość Zuzanna Amelia ææ
A po co Ci to ?

Gość gość
byłoby dowodem ze nie jestesmy tylko ciałem

Gość Zuzanna Amelia ææ
OBE na pewno nie jest na to zadnym dowodem.

Gość gość
niby dlaczego

Gość Zuzanna Amelia ææ
A w jaki sposob mialoby byc ?

Gość dothisagain
OOBE jest jak najbardziej dowodem na to. Mi się udało. Co mogę ci więcej napisać, musisz pokonać barierę strachu i sam spróbować, bo żadne opisy nie oddadzą tego.

Gość dothisagain
jem kupe

Świadomy sen to zwykła zmiana podświadomości podczas faz snu. Miałem już to. Niektórzy robią z tego jakieś cuda nie dziwy niczym religijne objawienia a to bzdury i przywidzenia powstałe w umyśle.

Gość dothisagain
Obudziłam się raz podczas snu, ale stałam na środku pokoju, a moje ciało leżało w łóżku, widziałam moje długie włosy wystające spod kołdry, choć w pokoju było dosyć ciemno, czułam coś niesamowitego, jakby ktoś włączył moją świadomość, i takie uczucie niesamowitej radości i świetlstości Ale zaraz strasznie się przestraszyłam i chciałam wracać... Miałam kilka takich incydentów, jeden to zupełny odlot, jedna z dwóch najbardzej hardkorowych rzeczy w moim życiu.

Gość dothisagain
świadomy sen to coś innego niż oobe, w świadomym śnie sobie snisz i uzyskujesz świadomość że to tylko sen, ale nadal bierzesz w nim udział. Oobe dzieje się rzeczywiście, w realnym świecie, naprawdę opuszczasz swoje ciało.

Gość gość
jak Ci się to udało zrobic? i po ilu próbach? masz jakiegos bloga czy kontakt

oobe to zaburzenia umysłu powstałe w wyniku świadomego snu ci bardziej podatni na nie ubzdurali sobie że wychodzą z ciała gdyby tak było istniało by tysiące dowodów to by było z***biste nie uważasz znałbym kody do odpalenia rakiet nuklearnych bo po prostu wyszedłbym sobie z ciała i je podpatrzył jako niewidzialny, zwolennicy takiego wychodzenia szybko uświadomili sobie jednak że to byłoby zbyt łatwe i postanowili wymyśleć ograniczenie czyli rzekomą srebrną nić która utrzymuje nas w kontakcie z ciałem i nie pozwala daleko wychodzić z ciała - to jest śmieszne oraz śmierdzi kolejną religią a religii jest wiele i każda p******a i nieprawdziwa

Gość gość
Tony Montana - armia amerykanska w czasie zimnej wojny miała cały zespół osob przeszkolonych do wychodzenia z ciala w celu podpatrywania ruskich

Tak. Mój ojciec wyszedł z siebie jak będąc nastolatką drugi raz zalałam dom.

Proszę cię k***a nie rozśmieszaj mnie, a ruska armia je ogórki kiszone a pierwsi polecieli w kosmos

Gość Tony Monatna
wyszedłem z włąsnego ciała i wyruuchałem sam siebie :classic_cool:

Gość dothisagain
Nie mam bloga, hm żeby podać ci jakiś kontakt musiałabym założyć nowego maila, nie zamierzam tu podawać moich danych (jesli ktoś tego nie wie to po mailu którego ktoś używa na co dzień można łatwo sprawdzić wszystkie dane osobowe), a teraz mi się nie chce zakładac nowego maila. Jak mi się udało? Udało mi się bo bardzo się tego przestraszyłam i nie chciałam tzn. czytałam ksiązkę wtedy nie o oobe, a własnie o świadomym śnie wieczorem i strasznie się przestraszyłam, że nie będę wiedziala czy snie czy nie jeżeli miałabym świadomy sen, im bardziej się bałam tym bardziej o tym siłą rzeczy myślałam. Zasnęłam z myślą, że tego nie chce, śniłam i nagle doznałam swiadomości, że to sen, po czym momentalnie się obudziłam! Obudziłam się i stałam na środku mojego pokoju, było ciemno i była noc i tak jak pisałam. Innym razem wyskoczyłam z ciała w samym środku dnia, nie po drzemce, pod wpływem ogromnego strachu, kiedy stałam na chodniku. Nigdy nie robiłam żadnych prób, następne razy zdarzały się samoistnie, budziłam się i czułam, że jestem w miejscu ciała, ale jest jakby "energetycznie" czy jak to nazwać poza nim.

Gość dothisagain
Myślę, że każdy wychodzi z ciała podczas snu, ale nie jest tego świadomy, gdyz jego świadomość śpi, dlatego możliwe jest, że ktoś nagle się budzi i zdaje sobie sprawe że jest poza ciałem.

Gość autor2345
jeżeli to prawda, to jesteś szczęsciarą nawet nie wiesz jak bardzo bym chciał wiedzieć, że można byc poza ciałem

Gość dothisagain
Polecam książki Roberta Monroe o oobe, bardzo rzetelnie wszystko opisane.

Gość dothisagain
oobe to nie jedyna z rzeczy jakie wydarzyły się w moim życiu, które w powszechnej opinii są niemożliwe. Mamy tylko blade pojęcie o rzeczywistości, która nas otacza.

Gość autor2345
znam to wszystko tylko brak zadowalajacych efektów i w sumie nikt mi nie pomoże dopóki sam tego nie zrobie

Gość autor2345
dothisagain - a co jeszcze sie wydarzyło?

Gość dothisagain
Nie wiem co ci moge poradzić, u mnie to nastąpiło, bo właśnie tego nie chciałam i strasznie się bałam, a im bardziej nie chciałam tym bardziej przyciągałam to myślami. Musisz myśleć o tym przed snem. To w środku dnia, nie chce pisac szczegółów, ale po prostu myślałam, że zaraz zginę i moja świadomość wyskoczyła ze mnie, nic zlego jednak się nie stało, udało mi się uniknąć zagrożenia.

Gość gość
o k***a temat dnia :classic_cool: dajcie namiar na dilera nie badzcie sepy :classic_cool: