Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

OOBE wyjście z ciała czy komus z was sie udało albo znacie kogoś

Polecane posty

Gość gość
to opisz jak to wygląda i czy stosujesz jakiś sposób żeby wyjść? autor

Gość ommm
Szkoda, że nik juz tu nie zaglàda...

Gość Ommm
Dużo czytam o reinkarnacji... bo wiem kim byłam w innym wcieleniu. Chcialabym przez oobe dostac sie do astralu aby moc zrozumiec swoją karme i sens obecnego życia.... Mialam juz paraliż senny i raz we śnie latałam nad swoją ulicą, ale nie jestem pewna czy to nie był tylko sen...

Gość Wenidoksja
Mi się udało OOBE. Przeczytałam trylogię Monroe'a i książkę Roberta Noble.

Gość gość
"Obudziłam się raz podczas snu, ale stałam na środku pokoju, a moje ciało leżało w łóżku, widziałam moje długie włosy wystające spod kołdry, choć w pokoju było dosyć ciemno, czułam coś niesamowitego, jakby ktoś włączył moją świadomość, i takie uczucie niesamowitej radości i świetlstości Ale zaraz strasznie się przestraszyłam i chciałam wracać..." ...powaznie?ja mam to codziennie tylko bez snu ... radosc wiem ( zajerzdza narcyzem ale to tez jakis rodzaj miłosci)

Gość gość
kiedys mialam tak jak spalam ... unosilam sie nad soba jakes 0,5 metra, obudziłam się z uczciem ze spadlm na łozko ... dziwne uczucie

Gość gość
Robisz to ?

Gość gość
Obbe srobbe nawet nie wiedzialem co to jest. Pewnego razu poszedlem zwyczajnie spac z moaja dziewczyna. W srodku nocy obudzilem sie majac totalny paraliz.. Nie moglem ruszyc zadna czescia ciala lezalem jak kloda. Boze umieram co mi sie stalo? Za wszelka cene musze cos zrobic obym tylko dal rade ja uderzyc puknac reka niech sie obudzi zrobi cos .. zadzwoni po karetke.. Jezu co sie ze mna dzieje nie moge nawet powieka ruszyc reka zimna jak kloda lezy. Nagle ja p*****le unosze sie do gory i widze swoje zwloki jak leze na dole obok moja kobieta. Zero kontroli nad cialem juz niemam nawet mozliwosci probowac.. nagle kraze po pokoju jest ciemno boje sie bardzo nie widze nikogo jak opowiadali zadnych znajomych zadnego tunelu poprostu ciemia.. Po jakis 5 minutach wracam nad lozko dalej widze nas jak lezymy znizam sie do swego ciala wchodze z powrotem w moje zwloki siadam i k***a nagle jestem z powrotem... Odzyskuje 100% kontroli nad soba . To bylo jakies 10 lat temu dla czego to sie staolo.. Boze dlaczego ja? Poco mi to pokazales?? Najlepsze jest to ze kiedys opowoedzialem to zanajomej a ona Lukasz Artur mi kiedys powiedzial ze tez takie cos mial... Ja p*****le co to bylo i dla czego akurat ja ? Dlaczego mnie Panie wybrales?? rekebukus@ wp.pl