Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Po tygodniu siedzenia na badoo stwierdzam

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

呕e tam normalnych kobiet nie ma... skasowa艂em konto, po jednym spotkaniu i wielu rozmowach z innymi kobietami, uwa偶am 偶e to bez sens tam poznawa膰 ludzi na zwi膮zek... Siedz膮 tam niekt贸re chyba latami szukaj膮 nie wiadomo czego... pora偶ka to na dyskotece mi 艂atwiej kogo艣 pozna膰 i na pewno b臋dzie taka osoba bardziej normalna... Ju偶 nie m贸wi膮c ile wstydu si臋 najad艂em przez t膮 kobiet臋 z kt贸r膮 si臋 spotka艂em, nie b臋d臋 pisa艂 o co chodzi ale niez艂y numer wykr臋ci艂a mi.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
dobrze zrobiles ja tez kiedys mialem tam konto rozczarowanie przyszlo jak te zdjecia tych kobiet okazaly sie z przed kilku lat ! kobiety tam siedza dla zabawy i zabicia czasu nudy zyciowej , maja partnerow a flirtuja z innymi dla zabawy ! Najlepiej szukac na zywo :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja chcialam sie tam logowac ale chyba jeszcze przemysle to aha i jestem nawdrawde normalna tylko samotna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
widzisz to chociaz przyszla na spotkanie ja z tymi co sie umawialem zawsze nie przychodzily ! To jakas pusta laska musiala byc skoro taka szopke odstawila przed twoimi znajomymi !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja chcialam sie tam logowac ale chyba jeszcze przemysle to aha i jestem nawdrawde normalna tylko samotna -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Jak chcesz to sie zaloguj sa tam tez normalne osoby moze sobie kogos znajdziesz ale nie oczekuj cudow !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To 偶e pusta to wiem o tym dobrze... masakra, nigdy wi臋cej 偶adnych kretynek z Internetu!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Brawo chlopie widze ze kolejny facet uczy sie na bledach :D Kobiety z internetu nie sa atrakcyjne zazwyczaj sa brzydkie i maja pelno kompleksow , nikt ich nie chcial bo do zycia sie nie nadaja :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po takich recenzjach to chyba zrezygnuje z logowania sie tam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niezle oceniacie te laski, chociaz ja tak nie uwazam, jestem kobirta i nie uwazam sie za desperatke, czy mega brzydka logujac sie na portalach tego typu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
najlepsze jest to ze musisz doladowac jakies tam zlote zetony bo nie bedziesz mogl zdjec ogladac , pisac wiadomosci czy komentowac ! zgroza place za neta to powino byc wszystko darmo a nie jeszcze trzeba kase tracic !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niezle oceniacie te laski, chociaz ja tak nie uwazam, jestem kobirta i nie uwazam sie za desperatke, czy mega brzydka logujac sie na portalach tego typu nie oszukujmy sie malo jest atrakcyjnych tam kobiet jak i mezczyzn ! przeciez na tych portalach przesiaduja ludzie ktorzy nikogo nie moga znalesc badz dlatego ze nikt ich nie chcial ! a dlaczego sa 2 powody albo zle wygladaja albo cos z charakterem maja !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jej nikt nie chcia艂 ze wzgl臋du na charakter raczej... jak takie numery robi na spotkaniu to si臋 nie dziwi臋 偶e nikogo nie ma, bo z urody jest ok. Omija膰 takie strony szerokim 艂ukiem bo co艣 z tymi lud藕mi jest chyba nie tak i to nie chodzi o urod臋, ja nic nie do艂adowywa艂em za darmo wszystko :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czasem chodzi o wyglad ale na jczestrza przyczyna jest charakter !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Czasem chodzi o wyglad ale naj czestrza przyczyna jest charakter ! Za darmoche mowisz ale miales na tym badoo ograniczone mozliwosci ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja .ie mam gdzie poznac normalnego faceta, na impreze sama nie pojde... a kompleksy ma chyba kazda laska

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No by艂y jakie艣 tam funkcje ograniczone ale sz艂o normalnie pisa膰 :) ale tak czy owak odradzam... mo偶e 1% jest tam normalny nie warto szuka膰 ig艂y w stogu siana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no ale przeciez sa ludzie ktorzy poznawaja sie przrz internet i tworza normalne zwiazki

Udost臋pnij ten post

fakt, po ostanich wydarzeniacg tez zamierzam skasowac konto, z tym ze pare fajnych osob tam jest do pogadania (w obecnej chwili) i mi szkoda -prawie kazdy klamie, daje foty sprzed 10 lat -ludzie mniej sympatyczni niz np na tagecie, nie dziwie sie, bo portal poznaj ludzi z okolicy podchodzi raczej pod matrymonialny, skoro masz podac wage, wzrost, kolor oczu i wlosow, ile zarabiasz i czy zamierzasz miec dzieci na tagecie nie ma czegos takiego, za to mozna pokazac swoje zainteresowania, np. poprzez wklejenie ulubionych videoklipow z youtube oraz zamiast rubryki "budowa ciala" jest np "ulubione filmy" czy motto zyciowe -badoo probuje na kazdym kroku wydrzec kase zeby sobie oplacic rozne dodatkowe funkcje i kusi przeroznymi ofertami (jak ktos nieatrakcyjny ale inteligentny z ciekawa osobowoscia, tak jak ja, to i "swiatlo reflektorow" goowno pomoze) -chce cie poznac-ale nie wiesz kto, jak sobie nie oplacisz to musisz zgadywac, zwykle blednie, co uniemozliwia poznanie osob ktore naprawde chca cie poznac -bledne info na poczte, jeden gostek usunal mnie z ulubionych, a na poczte przyszlo info +1, dodal cie do ulubionych ten portal to s**t

Udost臋pnij ten post

po 1 nikt nie bedzie bra艂 byle kogo wiec nie rozumiem twojego oburzenia, 偶e nie by艂y tob膮 zainteresowane po 2 bardzo dobrze zrobi艂e艣. Net mimo wszystko nie jest miejsce na poszukiwanie partnera

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰lila
A ja tam poznalam moja milosc.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A ja tam poznalam moja milosc. tylko kto cie wyrwal facet bo napewno nie ty jego !

Udost臋pnij ten post

wiadomo zawsze s膮 wyj膮tki, nie mo偶na zak艂ada膰 偶e ka偶dy jest tam be, ale nie oszukujmy sie 艂atwo tam nie jest z tego co s艂ysze, sam nie wiem bo nigdy nie korzysta艂em z takich portali.

Udost臋pnij ten post

To fakt. Cz臋sto same maj膮 liczne defekty, a szukaj膮 ksi臋cia. Utwierdza je w tym fakt, 偶e dostaj膮 mas臋 wiadomo艣ci od napalonych facet贸w. No i druga sprawa, 偶e wielka mi艂o艣膰 raczej powinna przyj艣膰 z zaskoczenia, a nie z tego typu szukania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Lars_Ulrich nie jestem byle kim... na 偶ywo same mnie kobiety zagaduj膮, i nie tylko, nawet ona tak膮 akcj臋 widzia艂a (po tym jak mnie ola艂a w bezczelny spos贸b nie mia艂em skrupu艂贸w), badoo za艂o偶y艂em z ciekawo艣ci licz膮c 偶e s膮 tam normalni, teraz ju偶 wiem 偶e nie...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a co to za roznica? wazny chyba jest final?

Udost臋pnij ten post

Aha, ale po co Ty na pierwsze spotkanie sie umawiasz ze znajomymi?! Najpierw sam na sam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wszyscy oczerniacie laski, kt贸re tam siedz膮, ale faceci to dopiero jest pora偶ka. 3/4 os贸b kt贸re mi pasowa艂y z wygl膮du (wiadomo, 偶e nie szuka艂am nie wiadomo jakiego przystojniaka ale chocia偶 nie paszteta) pyta艂o mnie o sponsoring, czy zgodz臋 si臋 na dyskretny romans, chcia艂o si臋 od razu na seks umawia膰. wielu facet贸w tam ma kogo艣 i 艣ciemnia tez dla rozrywki, nieliczni normalni. teraz tez ju偶 raczej si臋 z nikim nie spotykam a taktuje to jako form臋 rozrywki w czasie pracy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie mozna usprawiedliwac facetow tez aja swoje za uszami ale jest wiecej porzadnych niz kobiet !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Looooser byli艣my w miejscu gdzie akurat znale藕li si臋 moi znajomi no dziwne 偶ebym udawa艂 偶e ich nie znam jak sami si臋 witali z nami :). Jak by ich nie by艂o to bym si臋 tak nie wkurza艂, bo nikt by tego nie widzia艂 偶e zrobi艂a ze mnie frajera...

Udost臋pnij ten post

Pewnie, faceci te偶 podobni. Wielu liczy na szybki seks, romans. A kobiety z licznymi defektami czekaj膮 na ksi臋cia i tak to tam bardzo cz臋sto wygl膮da.

Udost臋pnij ten post