Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karlito

Ujotka i Nienormalna

Polecane posty

hahaha żyleta - po pierwsze akurat ta dziurka nie budzi mojego zainteresowania więc problemu z tym nie ma, poza tym w tej parze to ja raczej spolegliwy, cierpliwy i wyrozumiały jestem, chyba dzięki temu doczekaliśmy w niedzielę 28 rocznicy :)

Dobry wszystkim Matu nie, nie jestem z U :) Cuks 👄 jeszcze Cię parzy, bo się martwię ?

Gość Najszybszy w mieście
nn to przeczytaj mi proszę o której mam tramwaj bo przez wczorajsze szaleństwo, dzisiaj muszę komunikacja miejską podróżować

Gość nn on
i znowu gadamy o d****h 😠 a niby tacy inteligentni :P ujotka - ss 🌻

NN🌻 Żyleta :) też tak myślę,lepiej pewnych rzeczy nie wiedzieć :D Naj ...zawibrował ?

Gość nn on
naj wsiądź w 4 lub 11 😴 jak będziesz blisko mnie, to wszystko Ci wyjaśnę 😴 co, jak, z czym... 😴

...mówią że inteligentni podyskutują na każdy temat :) ----- Ujotka, dzięki, kiedyś trochę mieszkałem na U :) stąd pytanie

Cholera bateria mi pada:(11%. Off. Ujotka oj parzy, parzy i dreszcze mam na samą myśl i ślina mi cieknie z ust:-D:-D:-D

żyleta - nie przejmuj się, ja tam nie czuję się jak stary chłop :P a każdy wiek ma swoje plusy :) oby tylko zdrowie dopisywało a ono niekoniecznie z wieku wynika

Gość Najszybszy w mieście
a ile przystanków mam przejechać nn?

Gość nn on
idem inteligentni ludzie.... trzeciej kawy pod rząd z Wami wypic już nie mogę 😭 mam nadzieję, spotkać Was na następnym przystanku tramwaju zwanego... miłego 🖐️

hahah Ujotka, a o to, o to :) nic zdrożnego na myśli nie miałem, na B tez jakiś czas mieszkałem tylko teraz pewnie ulica już się inaczej nazywa, bo Bieruta pewnie wykasowali już dawno :)

NN nie wiemy teraz która z nas bardziej cuksa poparzyła:D Cuks podmuchać ? albo szklankę zimnej wody podać ?;-) Jak Ci pomóc, no jak ?

Żyleta :) tak myślisz? ;-) Nie chciałabym mu jeszcze większej krzywdy zrobić, gorące są, coś chłodnego byłoby lepsze ;-) Jakiś zimny deser...cuks może loda ?

...żyleta, no coś Ty okłady z gorących piersi na poparzenia ... ---- Ujotka to widzę Lidla Ci tam niedaleko postawili i co ciekawe koleś spod warszawy go projektował :)

....zięć żarł się ciągle z teściową, w końcu umarła pogrzeb, trumna wystawiona w kościele a zięć co rusz podchodzi do trumny otwiera i tuli twarz do twarzy teściowej, ...sąsiadki zaciekawione pytaja po pogrzebie zięcia a Ty co pogodziłeś się przed śmiercią z teściowa ? ... a coście sąsiadko zwariowały, a popiłem ze szczęścia jak zeszła i minie dziś łeb mnie tak napierd.... że o niczym innym nie myślałem tylko żeby go przytknąć do czegoś zimnego ....

żyleta ...chyba że z rana i prosto z dworu :) bo faktycznie rześko z rana było .... bo jeśli prosto z pościeli to jakoś zimnych nie spotkałem :)