Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takijedenpiotrek

Oddałbym resztę życia które

Polecane posty

Gość takijedenpiotrek

mi pozostało, za jedną noc z Tobą. I nie mówię tutaj o łóżku, wystarczy że byłabyś blisko, na tyle bym mógł Cię przytulić i złożyć ostatni pocałunek na Twoich ustach. A potem zamknąłbym oczy i zasnął, wtulony w Ciebie tak bardzo, najgłębiej. Szczęście? To mało powiedziane! Nie ma słów, które mogą wyrazić to, co wtedy bym czuł, tylko serce to wie. I chociaż nigdy mi na to nie pozwolisz, marzenie to nigdy nie zblaknie, nigdy nie przeminie. Jeśli kiedyś, być może za kilka dni, a może kilkanaście lat, przeczytasz te słowa, i jeśli nadal będę na tym świecie, to wiedz, że wciąż Cię Kocham. Teraz i na wieki wieków.

Gość gość
ladne slowa dzialaja

Gość takajednaaA
jeśli Ty to On to wiedz, że ja mogłabym spędzić całą noc z Tobą, tylko być obok,patrzeć znowu w Twoje oczy, słuchać Twojego śmiechu i żartować.Nie próboałabym nic więcej,bo wiem, że nam nie wolno. Tylko przytulenie i radość, a potem ostatni pocałunek, skradziony z Twoich ust.........

Gość gość
to jest wlasnie niebanelne wyznanie az cierpnie skora a w mozgu czuc trzaski i puls przyspiesza do 100. pieknie kochac to unikalna cecha serca a nie umiejatnosc wystudiowana przez dana kulture.

Gość takijedenpiotrek
Ona mogłaby, ale tego nie zrobi. Nie robię sobie nadziei, że kiedykolwiek zechce, ale potrzebowałem się gdzieś uzewnętrznić. Wszystko, co napisałem, jest prawdą.

Gość gość
jakiś facet umie tak kochać ? nie wierze

Gość gość
pięknie napisane >czemu nie możecie być razem?

Gość gość
ach te Piotrki! w jednej chwili kochaja w drugiej nienawidza

Gość takijedenpiotrek
Ten facet to Ja. Ta miłość mnie zabija, ale nigdy bym z niej nie zrezygnował, mimo tego, iż tak bardzo mnie unieszczęśliwia. Z drugiej strony uskrzydla i z dnia na dzień żyję, wierząc, że może kiedyś, że może jednak. Werteryczna, niemożliwa, a jaka piękna jednocześnie. Nie zamieniłbym jej na nic.

Gość Marleni
Marcin mnie kocha wreszcie bedziemy szczesliwi

Gość gość
skoro tak moze warto dodac dwa nowe wpisy na 2013. sierpien juz za pasem a wrzesien tuz tuz. rok trzeba bylo czekac cierpliwie

Gość Marleni
Bo jeden bedzie pisac ladnie a drugi bedzie spiewac serenady pod oknem hahahahaha

Gość MMMMMMMmmmmmmmm
ale ja ciebie nie chcę, nie wiem czy kiedykolwiek chciałam. Oceniając to z perspektywy prawie 20 lat

Gość gość
to oddaj mi..

Gość takijedenpiotrek
Jeśli byłabyś Nią to oddałbym, bez wahania.

Gość gość
ale nie jestem szkoda

Gość takijedenpiotrek
Jesteś w podobnej sytuacji?

Gość ja to wiem eh
tak taki mezczyzna jak On potrafi tak kochac

Gość Nią
nia czyli kim?

Gość takijedenpiotrek
Cóż z tego, że potrafię, skoro moje marzenie się nie spełni :( Miłość powinna pojawiać się tylko wtedy, gdy dwie osoby pragną tego samego. Dlaczego możliwe jest, żeby zakochać się w kimś tak bardzo, kimś kto nie odwzajemni tego uczucia? Mam miłość, ale straciłem ją z góry, dodatkowo straciłem siebie, bo już nie będę taki, jak kiedyś. Nie po tym, jak spotkałem Ją na swojej drodze.

Gość gość
skad pewnosc ze nie odwzajemni. a moze kochacie sie oboje nie bedac pewni uczuc przez co sie wymijajacie. nigdy nie mow nigdy

Gość gość
może jeszcze nie wszystko stracone ?

Gość takijedenpiotrek
Wiem, że nie odwzajemni, przynajmniej nie teraz i na pewno nie szybko, jeśli w ogóle. Jej oczy, widzę w nich siebie i przepadam, zapadam się i świat się zatrzymuje. I tylko ta pustka w sercu.

Gość gość
jeśli się wisujecie to może czas coś zmieni w Waszej relacji

Gość gość
nie trac ducha tak niewolno. trzeba sie usmiechac i robic co sie da by spelnic swoj glod serca. powtarzam ci. nie trac ducha uda się. :)

Gość gość
widujecie

Gość gość
To się nie nazywa miłość tylko miłosne uniesienie, którego moc jest wyskalowana za pomocą świadomości że nie będzie w stanie nigdy jej uzyskać (drugiej osoby). Jakoś nie wierzę w to aby jakikolwiek facet myślał tak o swojej kobiecie po kilku latach związku, nawet jeśli kocha, tak więc potwierdza się moja teza miłosnego uniesienia, jakież to piękne i romantyczne. Kurczę summa summarum, dawno nie podkochiwałem się w żadnej dziewczynie ani kobiecie... zawsze boli i zawsze jest takie fajne napięcie ahh

Gość takijedenpiotrek
Cóż z tego, że potwierdza się twoja teza, czy też nie, skoro - świadomie czy nieświadomie - cierpię. Może to i prawda, ale w niczym mi nie pomoże. Nie wiem, jakby to było za kilka lat, ale w tej chwili - właśnie to czuję.

Gość gość
A prawdziwa miłość ma to do siebie że nie jest chwilą... Zawsze kiedy człowiek poczuje do drugiego "chemię" ma nogi z waty i ta druga osoba staje się ważniejsza niż my sami, jest całym pięknem otaczającego nas świata, to magia uczuć, ale to nie trwa wiecznie.