Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Semper _Fidelis

Spelnione mamy i zony zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Witam serdecznie. Czy sa tytaj kobietki, ktore sa spelnione w roli mamy i zony? Czy czujecie sie zadowolone z wlasnego zycia i czy chcialybyscie cofnac czas by cos zmienic?

moze ja odpowiem na poczatku czuje sie spelniona w roli mamy i zony, i gdyby byla mozliwosc cofniecia czasu, nie zmienilabym niczego :) jestem szczesliwa ze swojego zycia

Mam wspaniałego mężczyznę którego kocham a on kocha mnie, Największe szczęście jakim jest dziecko... Jak mam nie bym szczęśliwa? Uwielbiam swoje 4 kąty, jestem raczej domatorka ogromną przyjemność sprawia mi uszczelsilwianie męża pysznym obiadem, sprawianie małymi dodatkami że mieszkanie jest coraz bardziej przytulne, najcudowniejszy na świecie uśmiech córki... To jest moja radość i spełnienie.;)

Wlasnie tak tez mysle, Mam kochanego meza, 7letnia core, domek i nasze miejsce na ziemi gdzie jestesmy szczesliwi. Oboje mamy prace, jestesmy samodzielni i mamy satysfakcje, iz wszystko osiagnelismy sami.

Gość gość
no to jest was dwie :P

Gość Semper_Fidelis
Sztuczna Inteligencja Pewnie masz czas, dzieciatko male wiec tylko sie cieszyc, ze masz mozliwosc zostania z nia w domu. gosc tylko 2 ale moze jeszcze dolacza kobietki, nigdy niewiadomo..:)

Wiesz mozesz wyrazic swoja opinie troszke kulturalnie, kazdy z nas ma inne priorytety w zyciu, aczkolwiek wlasne zdanie mozna wyrazic nie bluzgajac.

Gość gość
Idź kolejne dzieci produkować, a nie tu siedzisz na kafe i rodzinę zaniedbujesz kuro domowa.

Gość niezapominajka_
Ja dołączam :) Również mam wszystko, czego potrzeba do szczęścia. Kochającego męża, dwoje dzieci. I też właśnie jestem na wychowawczym z moim synkiem. To najcudowniejszy czas, jaki można przeżyć z dzieckiem (z córką tego nie miałam) - te pierwsze lata. Niczego nie zmieniłabym w swoim życiu. Uwielbiam sprawiać moim bliskim przyjemności. Z przerażeniem obserwuję natomiast, co się teraz dzieje na świecie w sferze uczuć, związków itd. Brak szacunku, jakichkolwiek wartości... Brrr, w jakim kierunku to wszystko zmierza ??

Wiesz jesli chcesz mnie zdenerwowac nie uda ci sie, obowiazki domowe sa zrobione dziecko spi, a swoj wolny czas moge spedzaj jak tylko mi sie podoba.

niezapominajka milo, ze dolaczylas. Masz racje, terazniejsze zwiazki sa tak strasznie kr***e, bez wartosci, zawierane nieprzemyslanie. Moi rodzice np. sa ponad 30 lat po slubie i wciaz zakochani jak by dopiero co sie poznali...... A teraz poznanie slub rozwod, coraz czesciej sie slyszy.... ehhhhh

Gość wifigdańsk
witam-ja jestem "tylko" szcześliwą mamą pozdrawiam:)

Gość niezapominajka_
I bardzo dobrze :) Najważniejsze, że jesteś szczęśliwa.

Gość gość
Semper niby taka spełniona, ale mąż impotent i się trafił.

Gość gary pampersy stary najebbany
no taka czuję się spełniona, że przepełnia mnie euforia i chyba zaraz trzasnę jeszcze jedną przepierkę.............tak dla relaksu.

Gość niezapominajka_
a ja tam lubię jeszcze tak na koniec, przed pójściem spać, zrobić ostatni "przegląd" mieszkanka :)

Gość gość
Spełnione gosposie

Gość niezapominajka_
..a ja tam bardzo lubię na koniec dnia zrobić ostatni "przegląd" mieszkanka :)

oj a skad ty wiesz drogi gosciu jaki jest moj maz, czyzbys sie pod naszym lozkiem chowala. Ale nie zamierzam reagowac na wasze zaczepki nie po to temat zalozylam.

Gość gość
Nie zapomnij umyć wszystkich podlog na noc i rano popraw. I myśl już co zrobisz na śniadanie, obiad i kolacje.

Gość Rozwodzę się z mężem i strach
ja jestem niespełniona. Mąż mnie bije, kłamie i szantażuje.

Gość wifigdańsk
Semper _Fidelis nie przejmuj się niektorzy nie rozumieją pewnych rzeczy. ja w3 sumie kiedyś tez byłam podobna,znaczy gonilam za karierą i takie tam.az zrozumialam co w zyciu jest dla mnie najwazniejsze.