Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Semper _Fidelis

Spelnione mamy i zony zapraszam do dyskusji

Polecane posty

Rozwodzę się z mężem i strach Straszne co piszesz. Czesto pojawiaja sie tutaj tematy o tym, ze mezowie bija czy znecaja sie nad zonami, nie zrozumiem tego dlaczego tak jest. Wyjsciem dla ciebie bedzie odejsc tak jak piszesz, mimo iz cie nie znam trzymam kciuki by wszystko poszlo po twojej mysli.

wifigdańsk Wiesz ja potrafie to zrozumiec kazdy ma jakies priorytety, ja mam prace ktora lubie i nie zalezy mi na karierze mysle ze osiagnelam w zyciu wszystko co chcialam. Moje plany, ktore wczesniej sobie narzucilam zostaly spelnione, teraz wiec moge cieszyc sie rodzinnym cieplem:)

Ja co prawda nie mam dzieci ale mam szczesliwe malzenstwo. No niestety wlosy staja deba czytajac niektore wpisy o przemocy w zwiazkach.

Kobietki ja tylko sie zastanawiam, czy te kobiety nie widzialy wczesniej tego jakim czlowiekiem jest wybranek, czy poprostu faceci potrafia tak dobrze grac i ukrywac prawdziwa twarz.

Dzien Dobry Postawie na poczatek dnia pyszna kawke. Dzis dzien wolny od pracy. Jesli zajzy jakas kobietka i moze zna jakis dobry pomysl na mycie okien zeby smugi nie zostawaly bede wdzieczna. Mam okna z jakiegos dziwnego materialu, ni to szklo ni plastkyk cholernie ciezkie do umycia, prubowalam juz chyba wszystkiego aczkolwiek ciagle pozostaja slady.

Gość gość
Lepiej idź do kościoła, bo święto jest, a nie o myciu okien będziesz pisać. Kup dobry płyn do okien, a nie z biedronki jak wszystko co kupujesz.

Gość goooooooo
przyklej folie samoprzylepna i juz nie bedziesz miala nigdy smuggggggg! (TO ZATR0zycze szczesliwosci,oby zawsze twoje i reszty dziewczyn bylo cudowne.dziewczyny cieszcie sie waszym szczesciem ,bo nigdy nie wiesz kiedy od zycia dostaniesz kopa,ze bedzie ci ciezko sie pozbierac..mlodosc szybko przemija,pozostaje smutek i wspomienia za tym ,co nie wroci>>>>KOCHAJCIE ZYCIE<<<<

Gość gość
I jak ci smakowała ta woda z octem?

Gość goooooooo
kup autorko koniecznie jakis preparat do czyszczenia szyb,ale niemiecki...no niestety chemia tam lepsza i sprobuj,ale czysc tylko kiedy nie swieci slonce,bo zawsze beda smugi!!! dzisiaj swieto przypominam....teraz dopiero tak mysle :( jak trwoga to do boga :(

Poszukam czegos, kilka razy uzywalam specjalnych specyfikow i zawsze zostawaly mniejsze lub wieksze slady. Zycze wam milego poranka, dziekuje za rady:) Uciekam na spacerek z rodzinka. Piekna pogoda wie trzeba korzystac.

Gość gość
Ona raczej nie ma smug na szybach tylko na ramach. Teraz pewnie odkurza chate albo zmywa po sniadaniu kura domowa.

Gość gość
Wszystko w porządku? Masz wyimaginowaną rodzinę? Nie widziałam jeszcze nikogo spacerującego z rodziną o tak wczesnej godzinie.

Witam wszystkich. Semper ja wszystkie okna myje tak: Najpierw płyn do szyb i zmywakiem do naczyn a później wycieram ręcznikiem papierowym i nie ma żadnych smug. Ewentualnie jak sie jakaś trafi to wybieram porządnie lniana sciereczka- zawsze idealnie czyste.;) Wiecie co sama znam taki przypadek że facet bije swoją żonę i dzieci(maja ich 9 a najstarsza z nimi nie mieszka) on jest alkoholikiem co prawda pracuje ale.. Jak Fałd pieniądze na zakupy to muszą sie z paragonami rozliczać co do grosza. Jak ona chciała iść do pracy to jej nie pozwolił. Raz pracowała w szpitalu jako salowa kazal jej sie zwolnić, ona nie chciała to ja tak pobił że z domu nie wychodziła bo wstyd. No i ona tak z nim siedzi zamiast go zostawić.

Gość gość
a ja uwazam,ze one sobie same winne.nie chodzi tu ,ze komus zle zycze..duzo we mnie empatii,ale jak slysze,ze pozwala na to draniowi to cholera mnie bierze......kobieta nie ma szacunku dla siebie.......dlaczego nie skonczyla z tym damskim bokserem kiedy miala 1-2 dzieci..teraz tez bym go zostawila i kopnela w d**e

SztucznaInteligencja Z tymi lnianymi sciereczkami dobry pomysl, nastepnym razem tak zrobie. A co do tego znecania nad kobietami, to coz czasem brak slow, mysle ze takie nie odejda ze strachu, iz nie beda w stanie sobie poradzic, ale cholerka zeby dawac tak sie traktowac? My po wyprawie cora zmeczona ale widoczki z samego rana przepiekne, gory swietnie oswietlone sloneczkiem, piekne zdjecia wyszly.

Gość gość
Bierz sie za obiad kurko domowa

Gość gość
a tys cos tak sie tej baby czepila, czym sie dowartosciowujesz co ???? boze co za ludzie nawet pogadac juz nie mopzna bo takie mendy wszedzie sie pojawiaja co za wredoty

Witam wieczorowa pora, popijam sobie kawke i mecze sie z powodu bezsennosci. Maz niestety pojechal popoludniu juz do pracy wroci dopiero w poniedzialek. Mysle, ze zafunduje sobie male poznowieczorne spa:)

Gość gość
ja sie tez zglosze jestem szczesliwa mama 3 rozrabiakow (blizniat) i zona. Jestem w domu czyli jak niektorzy pisza ,,kura domowa,, zajmuje sie dziecmi maja 3 latka wiec jest przy nich co robic hihi

Gość gość
i ja mam do was pytanko byc moze troszke ochydne dla niektorych ale dla mnie wrecz normalny pospolity problem. Wrastajace paznokcie u stop.Czy jedyny sposob to wyciecie ich czy calkowite zerwanie ?

gosc Ale masz potrojne szczescie, pozazdroscic:) Pewnie rece pelne roboty przy takich 3 latkach i to jeszcze razy3 gosc Problem wrastajacych paznokci jest coraz czesciej spotykany, mnie takze trafilo i to przy obydwu stopach. Mialam znieczulenie Lignokaina, 3 male uklucia w palce, lekarz nacial wzdluz macierza boczne paznokcie ktore sie wrastaly, szczypcami wyciagnal, wyczyscil rane, nalozyl masc i zrobil opatrunek. 2 pierwsze dni gojenia byly bolesne, mimo srodkow przeciwbolowych. Po zabiegu jestem juz 5 rok i problem jak do tej pory nie powrocil.

Gość niezapominajka_
Gościu ! Polecam najpierw wyjść na zewnątrz, a potem krytykować... Ja też wczoraj już o 8.45 wybrałam się z rodziną na rowery :) Piękną pogodę trzeba wykorzystywać, a nie siedzieć w sieci i wrzucać wredne komentarze !!! Żal mi takich ludzi....ja ty

Gość gość
"Semper _Fidelis Witam wieczorowa pora, popijam sobie kawke i mecze sie z powodu bezsennosci. " to jest dopiero chory mózg - wypij więcej tych kaw, wtedy nigdy nie zasniesz

Gość gość
Gość wyżej kawa nie na każdego tak działa. Ja mogę wypić 3 kawy i za 10minut iść spać.:D Bardziej rozbudza mnie mocna herbata lub zimna cola.

Gość gość
dziewczyny nie odpowiadajcie na złośliwe komentarze nieszczęsliwych kobiet .... najlepiej takie ignorować...

Gość zielona ciżżemka
ja też jestem mega szczęśliwa... każdego dnia dziękuję Bogu za to co mam. 8 lat po ślubie, cudowny mąż, dwójka (5 i 3 lat) kochanych dzieciaków, mamy własne mieszkanie i starcza na wszytsko :) uwielbiam dopieszczać swoją rodzinę pysznymi potrawami, moją pasją są ciasta, muffunki, torty. Uwielbiam mieć błysk w miszkaniu :) uwielbaim spacery, wycieczki i wakacje.