Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciągle mu staję ciągle mu się chce denerwuje mnie to

Polecane posty

Gość gość

poradzcie cos..

Gość gość
przytule..dotkne i już..w nie odpowiednich miejscach..jestesmy krótko ze sobą..ale chwilami mnie to irytuje a czasami po prostu sie z tego smieje..chyba nie ma na to rady

Gość gość
minie trochę czasu i jeszcze za tym zatęsknisz ;)

Gość gość
ostatnio kochalismy sie 4 razy w ciągu dnia..on mógłby 8 .

Gość gość
Zwykły zbokol, na pewno zdolny fo zdrady. Nie panująy nad emocjami

Gość gość
mnie też denerwowało. faceci są do niczego. albo ciągle im się chce, albo w ogóle im się nie chce. napaleniec albo impotent. równowaga to dla nich słowo nieznane.

Gość gość
Denerwuje Cię normalność chłopaka z którym jesteś? podniecasz go, on czuje do Ciebie pożądanie - denerwuje Cię to? Może oddaj go nieco temperamentnej pannie...

Gość luzika6345
własnie o czym to swiadczy kiedy facetowi non stop stoi ? uprawiamy sex ..dojdzie , za krótką chwile znowu mu stoi . sex maszyna czy jak/?

Gość gość
Nie sex maszyna, organizm produkuje dużo testosteronu, chcica nie bierze się z umysłu, tylko z hormonów.

Gość Dziewczyna Thomasa
autorko mam to samo ze swoim facetem :D Tylko, że mnie to akurat nie denerwuje :P

Gość to ja 1989
tak denerwuje.wręcz irytuje kiedy jestesmy wsród znajomych a w jego spodenkach namiot. . praktycznie w kazdej nie komfortowej sytuacji.. mysle ze to nie jest normalne. czasami mam ochote to zakonczyc.ale facet jest cudowny po mimo tego szczegółu.

Gość porady40latki
Wg mnie to potwierdza, że wciąż Cie pożąda. Martwiłabym się gdyby było odwrotnie. Tym bardziej, że wspominasz, iż jest cudowny, więc czego może więcej do szczęścia brakować. Z całą pewnością przyjdzie taki moment, że nie będzie chciał robić tego osiem razy dziennie. Na wszystko potrzeba czasu. Po za tym my kobiety w pewnym momencie swojego życia dojrzewamy do tego, że tez pragniemy częstego sexu. Kiedy będziesz w tej fazie życzę Ci by Twój partner był na to przygotowany:)

Gość to ja 1989
jakis czas temu powiedzialam mu że chyba do siebie nie pasujemy...ale on nie chciał tego słuchac,nawet twierdził ze sie zmieni,,ha,niby jak? mysle ze oboje sie meczymy..ja nigdy nie robiłam tego 4 razy dziennie,nie jestem przyzwyczajona po prostu i jakos nie mogę przywyknąc do jego stylu.

Gość gość
Erosoman. Wyjdziesz z domu a on będzie butelki atakował , odkurzacz i inne elementy wyposazenia domowego waszego lokalu mieszkalnego.

Co innego, że mu staje (w końcu to zdrowe raczej:P) a co innego że Cię namawia do czegoś na co nie masz ochoty.

Gość gość
Nie w*********e mnie tymi wpisami o wiecznie napalonych pragnacych seksu facetach moj maz nie kochal sie ze mna od kilku miesiecy. Jestem w ciazy, dobra ale wygladam ok urusl mi tylko brzuch dbam o siebie nadal jestem sexy jestem zalamana

Gość gość
jak mu nie dasz ....to sam bedzie sie zadawalał albo znajdzie sobie inną laskę /dodatkową/

Gość gość
co ja bym dała za takie coś, jestem z mężem 9 lat i bardziej czuję się jak mebel niż kobieta, jestem atrakcyjną kobietą, dbam o siebie, a coraz częściej dochodzi do tego że mu nie stoi w sytuacjach intymnych, zaczynam czuć się mniej wartościowa, cokolwiek nie założę i tak nie robi to na nim wrażenia