Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonatymariusz

co się z wami dzieje kobiety

Polecane posty

Akcja idzie jak burza. Za chwilę do klawiatury zasiądzie rozgoryczona Judyta. Wyzna forumowiczom, że udzielone wirtualnie wsparcie, jak i wzorowa postawa jej małżonka Mariusza bardzo pomogły jej przetrwać te jakże ciężkie chwile. A wredna Magda i jej podobne szczekaczki mogą się iść p*******ć. Wszystkim zainteresowanym miłego dnia życzę. Ja spadam:D

Gość gość
spadaj,spadaj twoje teksty mało kogo bawią. chyba jak ktoś wyżej wspomniał tylko Ciebie samą.

Gość gość
Gdy widzą obrączkę, to c**a im swędzi.

Gość gość
też wolę facetów z obrączką,niż bez :] tacy to sprawdzeni już,więc pewnie dobrzy w łóżku skoro któraś się ohajtała :P

Gość gość
do pani powyżej..czyli wolisz być tą drugą? :/ też Mi coś,osiągnięcie,że hoho.suki :/

Gość gość
Dla bezpieczenstwa moj mąz wychodzi z domu bez obrączki. Ma 38 lat jest super przystojny, figura modela, 188cm, waga 82kg, płaski brzuch. Niech się kobiety zastanwiają dlaczego nie ma obrączki, niech nawet myślą ze gej, a ja mam spokój :)

Gość gość
hehe..mówisz,że bez obrączki bezpieczniej? kurczę a mój zawsze z obrączką chodzi ,chyba też mu powiem,zeby sciagał,skoro są takie szmaty :/

Gość gość
do goscian z 13.38 a nie boisz się,że te co nie widzą obrączki polecą do niego,bo wolny :D ?

Gość kssskk
Szanujcie się kobiety!!

Gość gość
szmat coraz wiecej dziwek kooorewskich Mariusz olej komenty bzdetne nawet jesli historyjka zmyslona to moze co nie ktorym kooorwom da do myslenia choc watpie wagina nie mysli :D

Gość gość
to sie nazywa moralnośc dzisiejszych kobiet :D

Gość gość
Mowicie o moralności kobiet. A co z moralnością męzczyzn? Dla kogo wymyślono burdele albo przydrożne tirówki?

Gość gość
eh kobietki..temat jest o pseudoprzyjaciolce.. my przynajmniej nie kłamiemy,a po co chodzić na tirówki,czy do burdeli i płacić? jak można mieć przyjaciółkę żony za darmochę?:D heh

Gość gość
taka przyjaciółka to fajna sprawa..eh mariusz ty ciapo mogłeś ją bzyknąć :D

Gość gość
Mariusz,zona placze bo w jednym momencie stracila kogos kto byl dla niej wazny i kto ja zawiodl,przyjazn zaraz obok milosci to najsilniejsze uczucia,twoja zona ma poczucie straty i w jakims sensie kawalek swiata jej sie zawalil,ale jakos to musi przetrawic i na przyszlosc uwazniej dobierac przyjaciol.Napisz jak sytuacja bo jestem ciekawa czy dokopaliscie tej suce i jaka byla jej reakcja,musicie sie tez przygotowac na to ze ona bedzie wszedzie rozpowiadac jaki c**j z ciebie,ze chciales ja przeleciec a ona taka wierna przyjazni odmowila,byc moze na twoja zone tez bedzie rozpowiadac ze naiwna,ze nabrala sie na twoje gadki,radze powiadomic reszte przyjaciol o jej zachowaniu bo napewno bedzie mieszac.

Gość gość
tak wyzywacie te koleżaneczki , baby co lecą na Waszych małżonków ( słusznie ) ale o szanownych małżonkach co się z nimi puszczają to co? nie łaska? same sobie takich frajerów za mężów wzięłyście, więc nie najeżdzać tyle na te k*******nki tylko mężów sobie wychowujcie żeby tak jak autor postępowali ( o ile to wszystko co mówi jest prawdą )

Gość gość
bo kazda kobieta wie, ze zaobraczkowany facet i tak sie pusci i tak. faceci sa latwi czy zonaci czy tez nie, to nie ma zadnej roznicy. Wy widzicie d*pe to od razu wam kutas staje i r****cie byle co

Gość gość
Pieprzysz głupoty, nie kazdy facet się puszcza. Imnie kazdemu staje na pierwszą lepszą lafiryndę. Tym sie roznimy od zwierzat, ze potrafimy panowac nad naszymi emocjami.

Gość Nasturcja 123
ja myslę że lepiej miec obraczke jednak niz nie, wiekszosc okobiet nie leci na zonatych, bez przesady tamta babe sprowadziłabym od razu na ziemie, powiedziałabym jej "No wiesz, ty to raczej po ciazy nie wyglądałabys chyba tak dobrze jak moja zona, w ogóle zmien gust i kup szczoteczke bo ci jedzie... " albo cos w tym stylu, babka by oniemiała i chyba na długo by jej sie odechciało debilnych podrywów

Gość gość
Do goscia pare postow wyzej-pomylily ci sie tematy,to nie jest watek o kochankach i mezach ktorzy zdradzaja,wejdz na temat o zdradach i tam sie wypowiadaj bo cos chyba nie doczytalas.

Gość plaia
Było tak: Mąż autorki pojechał odwieźć koleżankę do domu, ona dostała SMSa od niej, że musi poważnie pogadać, autorka pokazała go mężowi a ten wymyślił swoją wersję, mówiąc, że nie rozumie, jak to kobiety mogą go podrywać. Wcześniej autorka przyłapała go na romansach w barach, więc wymyślił, jak to młode laski go zawzięcie wyrywają i nie rozumieją słowa "nie" Teraz autorka szuka potwierdzenia tego, w co bardzo by chciała wierzyć podając się za męża i pisząc to, co on jej nagadał.

Gość gość
:) kobiety to jednak suki są.

Gość plaia
Przyjęcie u Judyty i Mariusza dobiegało końca. Judyta poprosiła Mariusza, by odwiózł Ewę, mimo że ta nie wydawała się tym zachwycona, jednak się zgodziła. Gdy wsiadali do auta coś wisiało w powietrzu, jakaś niebezpieczna cisza. - Ewusiu może tym razem się skusisz.... -Przestań! Powiedziałam, jeszcze jeden fałszywy krok, a wszystko powiem twojej żonie! - Oj tam Ewuś, przecież wszyscy wiemy, że wierzy tylko mi... Pamiętasz jak łatwo wyłgałem się, gdy wparowała znienacka do baru, a ja dobierałem się do tamtej wystraszonej małolaty? Wystarczyło, że powiedziałem, że bezczelna małolata zbliżyła się do faceta z obrączką i już. Myślisz, że tobie uwierzy? Nieszkodzi, że jesteś jej przyjaciółką i ciebie zna dłużej. Liczę się tylko ja. To jak, kociczko... Będzie fajnie, daj się skusić. - Nie, Mariusz. Masz żonę i jej pilnuj. Poza tym ja jestem zajęta i jestem wierna, w przeciwieństwie do ciebie. - Ewuśśś masz takie śliczne ciało... Wiesz jak mi tego potrzeba... Żona teraz po porodzie nie daje się dotykać, poza tym figura już nie ta... Ty masz o wiele lepszą, chcę cię dotykać, całować ... Nie mogę się powstrzymać jak patrzę na to twoje ciałko - mówił Mariusz, po czym zaczął obłapiać kobietę i całować ją po szyi. Ewa uciekła z płaczem. Długo zastanawiała się, co robić. Wiedziała, jak Judyta jest wpatrzona w męża, wybacza wszystkie flirty, Mariusz potrafił wszystko obrócić na swoją korzyść - wystarczyło powiedzieć, że bezczelne kobiety rzucają się na niego, a obrączka je tylko przyciąga a on kocha tylko swoją Judytkę. Jednak chciała być lojalna. Już drugi raz miała miejsce taka sytuacja. Tym razem Mariusz był trzeźwy, wtedy był lekko podpity, starała się go wytłumaczyć i nie denerwować przyjaciółki. Wszak mają małe dziecko. Jednak tym razem Mariusz wprost zaproponował seks i dobierał się do Ewy. Po długich namysłach wysłała do przyjaciółki SMSa " "Musimy się spotkać pogadać o twoim mężu,wczoraj zaistniała bardzo nie fajna sytuacja,to krępujące.przyjadę jutro,jak on pójdzie do pracy i wszystko Ci opowiem."

Gość gość
ale bzdury jakieś durne prowo !!!!! raczej kobiety nie rzucają się na zaobrączkowanych ... \ to może prędzej odwrotnie ..na mężatki rzucają się faceci ???? bo po co kobiecie facet zaobrączkowany !!??? paranoja ....

Gość plaia
Dokładnie tak, niestety zakochana kobieta potrafi stracić rozum, przyjaciółkę, i nabrać nienawiści do wszystkich kobiet, bo mąż jej wmówił, że wszystkie rzucają się na obrączkę i go gwałcą

Gość Joanna2013
A ja uważam, że to świadoma prowokacja Mariuszu :) ... Piszesz, że jesteś przystojny i trele morele :) Fascynująca informacja :) Inteligentne kobiety potrafią czytać słowa wyjęte z kontekstu :) Czy nie jest tak Drogie Panie ? A Wy co sądzicie na ten temat ?

Gość niewazneeeeeeeeeeeeeeeeeeee
to po prostu prymitywne gady,nawet przyjazni nie uszanują,klamliwe i zdradzieckie,ile to przyjaciółeczek podrywa meza nieswojego oj wiele ,ja ze swojej strony nie szanuje facetow którzy startują do mnie nawet jak uslysza ze zakochana jestem.mam ochote polamac im kosci,konczy się na tym ze nie rozmawiam z zadnym facetem z zadnym i nigdy ,chyba ze w pracy nie mam wyjscia

Gość Joanna2013
Zgadzam się z przedmówczynia.

Gość 9230123
I jak tam Mariusz żona Ci wybaczyła