Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żonatymariusz

co się z wami dzieje kobiety

Polecane posty

Prawda jest taka, że przyjaciółek NIE MA! Są tylko dobre koleżanki. "Przyjaciółka" najczęściej jest żmiją.

Gość 9230123
A co wtedy gdy mąż jest żmiją? Lepiej obarczyć winą przyjaciółkę? Tak jest łatwiej?

Gość gość
i jak żonka wybaczyła?:D

Gość proekozielona
dlatego niecierpie kobiet kobiety to s.u..k..i mowie to ja kobieta

Gość proekozielona
Sieję nienawiść wśród kobiet, jestem nielojalna wobec nich, za to zawsze chętnie liżę d**y facetom :) Koleżanki nie mam ani jednej, skutecznie wypłoszyłam rywalki, bo coś czułam, że będą chciały mi zg*****ć chłopa.

Gość Pikanttna
Oglądam właśnie Rozmowy w Toku polecony odcinek o kochankach Jak na razie to widziałam te pierwsze dwie, to ani ładne, ani seksowne.... W sumie kochanki wyobrażam sobie jako seksowne laski wampy...

Gość Pikanttna
I wyciągam wniosek, że faceci są po prostu puści ... Myślą, że dziewczynie to odpowiada być darmową prostytutką i żeby sobie życia nie mogła ułożyć przez niego... a tu szantażyk

Gość gość
Mysle,ze tak naprawdę kazda z nas miała w życiu taką "przyjaciolke"..ja np. spotkałam na swojej drodze kiedyś taką kumpele,co mi się do faceta dobierała :/

Gość gość
ja nie widze aby autor tematu chwalil sie ze jest przystojny. raczej tylko ze moze sie podobac niektorym i ze najgorszy to nie jest. bez wzgledu nA TO JAK WYGALDA zawsze sie znajdzie jakas zmija..

Gość gość
Moja SP ciocia zawsze mawiała ,pamiętaj kochana ,chłop to powinien być trochę ładniejszy od diabła bo jak weźmiesz przystojnego to inne będą miały pożytek i miała rację

Gość gość
No tak to jest :) ja też uważam,że kobiety są wredne. eh,,, kobieta kobiecie wilkiem niestety :(

Gość 3W4i5
Nie zawsze. Wystarczy tak się nie nakręcać i nie patrzeć na inne jak na wrogów, a z chłopa nie robić wielkiego bóstwa, pana i władcy.

Gość ffddaa
cóż to pan żonaty Mariusz nagle przestał tu zaglądać:D wiedziałam, że prowo :D

Gość gość
Ja myślę,że nie prowo pisał,iż nie będzie więcej do nas zaglądać,gdyż żałuje ,że poznał nasze towarzystwo kafeteriowe:]

Gość gość
i tak jestem ździwiona,że nie ma podszywów :P

Gość gość
Taaa, na pewno zagląda tu potajemnie, tylko nie odpisuje AUTORKA ciekawe czy wybaczyła zdradę mężowi